kimse yokmu hu huuuu :)) hanımlar teker teker tatile çıkıyor :))
Ben varim..benim tatilim koye gitmek
Sen napicn bayrsmda
Amaaan büyümüşler de alışverişe çıkıyorlarmış maşallah maşallah hayırlı olsun canım bebiş ne kadarlık oldubugün bayram alışverişine cıkıcazzzzzzz kızıma ciciler alcazz
sizin kırkınız çıktı mı ki :26:bugün bayram alışverişine cıkıcazzzzzzz kızıma ciciler alcazz
Slm kizlar...herkese gunaydin...
Biz cunartesi kirklandik.helvamizi kavurduk cok guzel oldu hersey...
Cumartesi de 40mevlutumuzu okutacaz kayinvalidemde...bugun ogkeden sonra gidecez ailemizin yanina...
HERKESE SIMDIDEN HAYIRLI BAYRAMLAR...
ay şimdi şöyleyim böyleyim die başlarmışımne bilim anacım nasıl anlatıim bilemedim :)) ama emin ol ikimizde sağlam karakterli merhametli ve hem annemize hem babamıza bağlı büyüklerimize saygılı insanlarız :)))
ohh ohhh maşallah miraylar çok akıllı oluyo bi de öyle mi? ben cansuyu kimseye kabul ettiremiyorum beğenmiyolar ben de aksine çok beğeniyorum napıcam bilmem :26:
Kizlar dun alisverise ciktik ve ben hicbisey begenemdim.hicbiseyi kendime yakistiramadim 38 beden giyen ben 40 42 li biseyler aldim aslinda kilom cok yok galiba sorun daha yeni dogum yaptim vucudumun bicimi biraz bozuldu.tezgahtar bayan buna benzer biseyler soyledide bozulan moralim azcik yerine geldi.o yuzden dogumdan hemen sonra alisverose cikmann
Kizceni nazarladik galiba uslu diyorduk ama son aylarda yaramazlik yspmya basladi.tarih belli olmadi mi sBenim yaramaz kızım yine iş başında bügün nst vardı düzenli sancılarım vardı yinehissetmedim 10 dk içinde 4 ten fazla 60 sancı vardı sezeryan bile olacak olsam alttan muayeneden kurtulamadım ve başka doktor etti kendi dr izinde olunca ondada acılmam varmış serum yedik yine döndük ama ay sonunu beklemeyecekte bari ev işlerini bitirene kadar dayansa kuzum .......
Kizceni nazarladik galiba uslu diyorduk ama son aylarda yaramazlik yspmya basladi.tarih belli olmadi mi sezeryninBenim yaramaz kızım yine iş başında bügün nst vardı düzenli sancılarım vardı yinehissetmedim 10 dk içinde 4 ten fazla 60 sancı vardı sezeryan bile olacak olsam alttan muayeneden kurtulamadım ve başka doktor etti kendi dr izinde olunca ondada acılmam varmış serum yedik yine döndük ama ay sonunu beklemeyecekte bari ev işlerini bitirene kadar dayansa kuzum .......
hehe...sağ salim olunda gerisi sorun değil.
bende dün alışverişteydim. giyecek bir şeyim kalmadı.pantalonlarım sıkıyor.eşofmanların eline kaldım. tayt buldum kendime ama üstüne giyecek bir şey bulamadım maalesef.dar geliyor göbeğim çıkıyor.e daha bebek göbeği olduğu belli değil.kötü izlenim oluyor gibi geldi.geniş alıyorum,çuval gibi oluyor.almadım bende sinirlendim,çıktım.pijama takımı aldım bir tane de o kadar.bu geçiş dönemi de zormuş.amma katlanıcaz artık.bebiş iyi olsun da pijamayla da gezerim ben
Normalde bu cuma belli olacak benim kız 32 den beri böyle korkutuyo beni yaw az daha dayansa süper olacak...Kizceni nazarladik galiba uslu diyorduk ama son aylarda yaramazlik yspmya basladi.tarih belli olmadi mi s
Kızlar dün akşamdan beri hastanede yatıyorum. Kanama ve suyum geldi. Simdilik dogumu durdurdular. Rahim agzinda 1 cm açılma ve kizimin plasentasinda ayrışma var. Dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?