hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ben varim..benim tatilim koye gitmek
Sen napicn bayrsmda

ne yapim cnm evde tek başıma geçirecem desem yeridir eşim 24- 24 çalışacak sadece ilk günü evde diğer gün yok ondan sonraki gün evde memleketten yeni geldik die gitmicez gelende olmıcak maalesef böyle işte :)) kızımla takılacaz yani :))

Slm kizlar...herkese gunaydin...
Biz cunartesi kirklandik.helvamizi kavurduk cok guzel oldu hersey...
Cumartesi de 40mevlutumuzu okutacaz kayinvalidemde...bugun ogkeden sonra gidecez ailemizin yanina...
HERKESE SIMDIDEN HAYIRLI BAYRAMLAR...

Cumartesi de 40mevlutumuzu okutacaz kayinvalidemde...bugun ogkeden sonra gidecez ailemizin yanina...

bugün bayram alışverişine cıkıcazzzzzzz kızıma ciciler alcazz
sizin kırkınız çıktı mı ki :26:

maşallah sizeee darısı başımıza biz de o günleri görebilsek sağ salim mevlütte neler yapıcaksınız bişeyler dağıtıcak mısın canım tecrübelilere sorup fikir alıyorum da

ohh ohhh maşallah miraylar çok akıllı oluyo bi de öyle mi? ben cansuyu kimseye kabul ettiremiyorum beğenmiyolar ben de aksine çok beğeniyorum napıcam bilmem :26:

ohh ohhh maşallah miraylar çok akıllı oluyo bi de öyle mi? ben cansuyu kimseye kabul ettiremiyorum beğenmiyolar ben de aksine çok beğeniyorum napıcam bilmem :26:

Kuzum biz kirkli beklyemedim cunku yanimda kimse kalmadi bu sure icinde gunduz tek yine iken uyudum aksam disarida ciktim.bebegimin besiginin ustunde kurani kerim koydum gerisi takdiri ilahi.aksam banyo yaptirdigimda suyunu dokmemeye calistim gunduz doktum.ama birgun esim kuveti bosaltmis.kuzum sen ve esin begendikten sonra kime begendirmye ugrasiyosunki.benim kizimin ismini eski isim diye begenmynler oldu yanina isim koy diyenler oldu ama ben kizimin isminin anlMini cok begendigim icin insanlar isimleriyle yasadiklri icin hep kulak arkasi ettim begenmynleri

Kizlar dun alisverise ciktik ve ben hicbisey begenemdim.hicbiseyi kendime yakistiramadim 38 beden giyen ben 40 42 li biseyler aldim aslinda kilom cok yok galiba sorun daha yeni dogum yaptim vucudumun bicimi biraz bozuldu.tezgahtar bayan buna benzer biseyler soyledide bozulan moralim azcik yerine geldi.o yuzden dogumdan hemen sonra alisverose cikmann

hehe... sağ salim olunda gerisi sorun değil.
bende dün alışverişteydim. giyecek bir şeyim kalmadı.pantalonlarım sıkıyor.eşofmanların eline kaldım. tayt buldum kendime ama üstüne giyecek bir şey bulamadım maalesef.dar geliyor göbeğim çıkıyor.e daha bebek göbeği olduğu belli değil.kötü izlenim oluyor gibi geldi.geniş alıyorum,çuval gibi oluyor.almadım bende sinirlendim,çıktım.pijama takımı aldım bir tane de o kadar. bu geçiş dönemi de zormuş.amma katlanıcaz artık.bebiş iyi olsun da pijamayla da gezerim ben

Benim yaramaz kızım yine iş başında bügün nst vardı düzenli sancılarım vardı yinehissetmedim 10 dk içinde 4 ten fazla 60 sancı vardı sezeryan bile olacak olsam alttan muayeneden kurtulamadım ve başka doktor etti kendi dr izinde olunca ondada acılmam varmış serum yedik yine döndük ama ay sonunu beklemeyecekte bari ev işlerini bitirene kadar dayansa kuzum .......

Kizceni nazarladik galiba uslu diyorduk ama son aylarda yaramazlik yspmya basladi.tarih belli olmadi mi s

Kizceni nazarladik galiba uslu diyorduk ama son aylarda yaramazlik yspmya basladi.tarih belli olmadi mi sezerynin

Baskisinda hamile oldugunu gosteren badiler falan var boyle kirik yumurta icinde bebek resmi falan oluuor onlardan denybilirsi..ben cok seviyodum ama giyemediudim

Kızlar dün akşamdan beri hastanede yatıyorum. Kanama ve suyum geldi. Simdilik dogumu durdurdular. Rahim agzinda 1 cm açılma ve kizimin plasentasinda ayrışma var. Dualarinizi bekliyorum

Kızlar dün akşamdan beri hastanede yatıyorum. Kanama ve suyum geldi. Simdilik dogumu durdurdular. Rahim agzinda 1 cm açılma ve kizimin plasentasinda ayrışma var. Dualarinizi bekliyorum

canım benim,orkidem... inşallah hayırlısıyla dualarımızla çıkacaksın hastaneden.bebeklerin seni üzmeyecek artık..dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…