hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım benim,orkidem... inşallah hayırlısıyla dualarımızla çıkacaksın hastaneden.bebeklerin seni üzmeyecek artık..dualarımız seninle..

Sağolasın canım. Bebekler bu sabah iyiler. Açılma durmuş gibi görünüyor çok şükür. Hastanede yatmaya devam

Sağolasın canım. Bebekler bu sabah iyiler. Açılma durmuş gibi görünüyor çok şükür. Hastanede yatmaya devam

Sukurler olsun Rabbime.iyi olmaniza sevindik ailecek.sabah topige girip senin bisey yszdigini gorunce acaba kotu biseymi oldu diye aklima dusuverdydi yaziyi okuyunca elim ayagim bosaldiyydi ama iyi haberlerini aldik ya rahata kavustuk.Allaha emanet olun

Ben simdi size yaptigimi anlatayim sizde azcik guluverin oldumu..koye gitmek icin arefeden hazirlandim ama ne hazirlik ne hazirlik koyde dalga konusu oldum hakli olarak koyde birgece kalicaz bayramin ilk gunu aksama dogru koyden gelicez tabi ben kestiremedim kactane cocukbezi lazim olur diye icinde ortalama 20 kusur bez olan paketi bebek cantasina koydum.3 4 zibin 2 pijama islak mendil falan derken bebegin cantasini fulledim.eee sonra bizede lazim kiyafet esime pantoln iki kazak esofmantakimi bana da esofman takimi oldumu sana bir sirtcantasini doldircak esya.bayrMliklarimi aldiydim ama hepsini degistirmem gerekiyordu.ee onlarinda oldugu iki poset bu saydiklarimin yanina bide bebek var tasimam gereken.neyseki erkek kardesimin sevgilsi yanima geldiydionunla birlikte ciktik evden.ben sadece bebegi aldim kucagima o kadar cantayi kiz tasidi bide benim kol cantMida sayin.kazasiz belasiz indik esimin dukkanina.o kadaf esyayi goren haliyle tatile mi gidiyorsinuz diye dalga gecti benimle.

orkidecim Allh yardimcin olsun dualrim seninle Hayirlisiyla zamaninda gelsinlerin kuzucuklarin ins saglicakla al onlari kollarina

Kızlar dün akşamdan beri hastanede yatıyorum. Kanama ve suyum geldi. Simdilik dogumu durdurdular. Rahim agzinda 1 cm açılma ve kizimin plasentasinda ayrışma var. Dualarinizi bekliyorum
Gecmiş olsun canımmm siz iyi olunda hastanede olun gözlem altında daha iyi hem...

Kızlar dün akşamdan beri hastanede yatıyorum. Kanama ve suyum geldi. Simdilik dogumu durdurdular. Rahim agzinda 1 cm açılma ve kizimin plasentasinda ayrışma var. Dualarinizi bekliyorum
canııımmm benimmm çooook geçmiş olsun... ikizlerini veren Allah sağ salim kucağına almayı da nasib eder inşallah...senin için hep dua edeceğim, benim için çok büyük moral kaynağısın,lütfen sen de iyi düşünmeye çalış ve moralini yüksek tut.

kız bu yaptığın bana hiiç garip gelmedi. ben de çocuk olmamasına rağmen ve bir gece kalma ihtimaline karşı ben bi valiz şey hazırlıyorum, düşün artık kalma ihtimali diyorum bide kesin kalacak olsam düşün artıkkk

Çok sağolun kızlar. Bebekler de ben de çok daha iyiyiz. Kasılmalar durdu.

orkideeem geçmiş olsun Allah acil şifalar versin çok şükür iyi olduğunu yazmışsın dikkat et kendine ve miniklere niye öyle olmuş peki bişey dediler mi?

orkideeem geçmiş olsun Allah acil şifalar versin çok şükür iyi olduğunu yazmışsın dikkat et kendine ve miniklere niye öyle olmuş peki bişey dediler mi?

Bir şey demediler. Dr um da yurt dışında. Ama hamileligihamileliğin ilk dönemlerinde bunların büyük ihtimalle olacağını söylemişti.

Canlarlm.bayramlnız Mübarek. Bebişlerinizle nice mutlu bayramlara.hepinizi çok seviyorum.misafirlikteyizz geçmişi okuyamıyorum.inşallah herkes iyidir

Bir şey demediler. Dr um da yurt dışında. Ama hamileligihamileliğin ilk dönemlerinde bunların büyük ihtimalle olacağını casöylemişti.

Canımmmm. Dikkat et kendine.şükürler olsun şimdi iyisiniz.daha detaylı okumadım.neleer oldu canım

bilmen beni hatirladinizmi.hamile kalmak istiyordum.su an 4haftalik hamileyim.keseyi de gorduk.darisi isteyen herkesin basina.rabbim herkese taddirsin bu duyguyu

Senin de az kaldi canim...
Etli pilav ayran tulumba tatlisi olacak...
Ben biberon seklinde sus dagitscam.kadinlar arasi olacak.

Orkidn cok gecmis olsun.okudum cok sukur iyimissn...dualarim sennle hersey yolunda gider insalh..

İrem gelecek senin kiz az kaldi....alttan muayene kotu canim ama kizini kucagina al bunlsrin hiçbir ini hatirlamayacaksin.....

He he bende aynisini yaptim bayramda...2valiz bir sirt cantasi doldurdum....esim de gorunce dedi tatile mi cikiyoruz diye:))))) cocuk olunca boyle oluyor isteee :)))))

Ben ilk an biraz korktum nasil bisey bilmedigimden ama sonra sikintim olmadi canim, bugun randevumuz vardi usluydu kizcem eger boyle devam ederse 1 kasim sezeryan gunumuz evde de islerimiz kolayladi az rahatladim besigimizi kurduk heyeca sardi az .

Orkim iyiymissiniz cok sevindim tatlim .....

Kizlar hepinizin bayramida kutlu olsun opuldunuz

Senin de az kaldi canim...
Etli pilav ayran tulumba tatlisi olacak...
Ben biberon seklinde sus dagitscam.kadinlar arasi olacak.

şu plastik içine badem şekeri konan biberonlardan mı benim de onlar kafama yatıyo bakalım daha tam karar vermedim inşallah mevlüt gönlüne göre olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…