canım benim,orkidem... inşallah hayırlısıyla dualarımızla çıkacaksın hastaneden.bebeklerin seni üzmeyecek artık..dualarımız seninle..
Sağolasın canım. Bebekler bu sabah iyiler. Açılma durmuş gibi görünüyor çok şükür. Hastanede yatmaya devam
Gecmiş olsun canımmm siz iyi olunda hastanede olun gözlem altında daha iyi hem...Kızlar dün akşamdan beri hastanede yatıyorum. Kanama ve suyum geldi. Simdilik dogumu durdurdular. Rahim agzinda 1 cm açılma ve kizimin plasentasinda ayrışma var. Dualarinizi bekliyorum
canııımmm benimmmKızlar dün akşamdan beri hastanede yatıyorum. Kanama ve suyum geldi. Simdilik dogumu durdurdular. Rahim agzinda 1 cm açılma ve kizimin plasentasinda ayrışma var. Dualarinizi bekliyorum
Ben simdi size yaptigimi anlatayim sizde azcik guluverin oldumu..koye gitmek icin arefeden hazirlandim ama ne hazirlik ne hazirlik koyde dalga konusu oldum hakli olarakkoyde birgece kalicaz bayramin ilk gunu aksama dogru koyden gelicez tabi ben kestiremedim kactane cocukbezi lazim olur diye icinde ortalama 20 kusur bez olan paketi bebek cantasina koydum.3 4 zibin 2 pijama islak mendil falan derken bebegin cantasini fulledim.eee sonra bizede lazim kiyafet esime pantoln iki kazak esofmantakimi bana da esofman takimi oldumu sana bir sirtcantasini doldircak esya.bayrMliklarimi aldiydim ama hepsini degistirmem gerekiyordu.ee onlarinda oldugu iki poset bu saydiklarimin yanina bide bebek var tasimam gereken.neyseki erkek kardesimin sevgilsi yanima geldiydionunla birlikte ciktik evden.ben sadece bebegi aldim kucagima o kadar cantayi kiz tasidi bide benim kol cantMida sayin.kazasiz belasiz indik esimin dukkanina.o kadaf esyayi goren haliyle tatile mi gidiyorsinuz diye dalga gecti benimle.
Sağolasın canım. Bebekler bu sabah iyiler. Açılma durmuş gibi görünüyor çok şükür. Hastanede yatmaya devam
Çok sağolun kızlar. Bebekler de ben de çok daha iyiyiz. Kasılmalar durdu.
Çok sağolun kızlar. Bebekler de ben de çok daha iyiyiz. Kasılmalar durdu.
orkideeem geçmiş olsun Allah acil şifalar versin çok şükür iyi olduğunu yazmışsın dikkat et kendine ve miniklereniye öyle olmuş peki bişey dediler mi?
Bir şey demediler. Dr um da yurt dışında. Ama hamileligihamileliğin ilk dönemlerinde bunların büyük ihtimalle olacağını casöylemişti.
sizin kırkınız çıktı mı ki :26:
maşallah sizeeedarısı başımıza biz de o günleri görebilsek sağ salim mevlütte neler yapıcaksınız bişeyler dağıtıcak mısın canım tecrübelilere sorup fikir alıyorum da
Kızlar dün akşamdan beri hastanede yatıyorum. Kanama ve suyum geldi. Simdilik dogumu durdurdular. Rahim agzinda 1 cm açılma ve kizimin plasentasinda ayrışma var. Dualarinizi bekliyorum
İrem gelecek senin kiz az kaldi....alttan muayene kotu canim ama kizini kucagina al bunlsrin hiçbir ini hatirlamayacaksin.....Benim yaramaz kızım yine iş başında bügün nst vardı düzenli sancılarım vardı yinehissetmedim 10 dk içinde 4 ten fazla 60 sancı vardı sezeryan bile olacak olsam alttan muayeneden kurtulamadım ve başka doktor etti kendi dr izinde olunca ondada acılmam varmış serum yedik yine döndük ama ay sonunu beklemeyecekte bari ev işlerini bitirene kadar dayansa kuzum .......
Ben simdi size yaptigimi anlatayim sizde azcik guluverin oldumu..koye gitmek icin arefeden hazirlandim ama ne hazirlik ne hazirlik koyde dalga konusu oldum hakli olarakkoyde birgece kalicaz bayramin ilk gunu aksama dogru koyden gelicez tabi ben kestiremedim kactane cocukbezi lazim olur diye icinde ortalama 20 kusur bez olan paketi bebek cantasina koydum.3 4 zibin 2 pijama islak mendil falan derken bebegin cantasini fulledim.eee sonra bizede lazim kiyafet esime pantoln iki kazak esofmantakimi bana da esofman takimi oldumu sana bir sirtcantasini doldircak esya.bayrMliklarimi aldiydim ama hepsini degistirmem gerekiyordu.ee onlarinda oldugu iki poset bu saydiklarimin yanina bide bebek var tasimam gereken.neyseki erkek kardesimin sevgilsi yanima geldiydionunla birlikte ciktik evden.ben sadece bebegi aldim kucagima o kadar cantayi kiz tasidi bide benim kol cantMida sayin.kazasiz belasiz indik esimin dukkanina.o kadaf esyayi goren haliyle tatile mi gidiyorsinuz diye dalga gecti benimle.
İrem gelecek senin kiz az kaldi....alttan muayene kotu canim ama kizini kucagina al bunlsrin hiçbir ini hatirlamayacaksin.....
He he bende aynisini yaptim bayramda...2valiz bir sirt cantasi doldurdum....esim de gorunce dedi tatile mi cikiyoruz diye:))))) cocuk olunca boyle oluyor isteee :)))))
Senin de az kaldi canim...
Etli pilav ayran tulumba tatlisi olacak...
Ben biberon seklinde sus dagitscam.kadinlar arasi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?