hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar kızkardeşimin dügünü yaklaşıyor ve ben halen ne ile istanbula gideceğime karar veremedim.ucağa hic binmeyen biri bebekle binince nasıl olucak bilmiyorum ya,eşimde bizi pek göndermeye niyeti yok.16 saatlik otobüs yolculuguna dayanamaz ben sizsiz ne yapcam deyip duruyor,ucağa binnce korkarsam acap hostesler beni sakinleştirir mi tırsıyorum yahuu

Kız saçmalama.o kadar tırsma ne güzel macera olur sanada.git ya değişiklik.bizde çıkıyoruz yarın.inşallah.600 km yol.iki çocukla.bi düşün ne kadar ceaaretliyim.şimdide yemek hazırlıyorum.yola bavul filan iki hafta kalıcaz.Nazlıda deli etti beni gidelim diye.

Ayyy gulesimm geldi senin nazliya..amannn ne mecaraaa havalara cikicm uff bende bebisle yapabilcm bi cesaret turu gibi degil.

Rümeysa geçen sene kız arkadaşının doğum gününü kutladığınız kardeşinmi.
Bende en çok Nazlı trenin wc.sini dak.başı istiycek diye korkuyorum. Hevess edicek değişik wc.diye

Ayyyyy :18::18: takvimimde artık bebeğin hareketleri daha enerjik ve güçlü yazıyo :18: yaff benim bu kız çookk az ve güçsüz oynuyo yaaa bazen endişeleniyorum

Hoşgeldin canım gez tabii sonbahaar tattili de neymişilginç yani

Bebeğimi hissedemiiyorum deyip durma doktor demişya bebek sana dönük diye
Bu arada nisa tek başına kadın demek bence yanına nur eklersen hem uuzun olur hemde nurlu kadın olur
Ufff yi bilmişllik yapıyorumyyine

Bence uçak en iyisi canım kısa sürede oradasın
diğer türlü bir gün bebekte yolculukta mahvolur bence
hayırlı uğurlu olsun bu arada #Allah başa kadar versin canım

Canlarım ben bayram için memlekete gidiyorum yarın şiimdiden söyleyimde
Bilginiz olsun

aaaa ne güzel tesadüf çok merak ettim şimdi sizi ben isimlerin karakteri çok etkilediğine inanıyorum biraz kendinizden bahsetsene

Bence uçak en iyisi canım kısa sürede oradasın
diğer türlü bir gün bebekte yolculukta mahvolur bence
hayırlı uğurlu olsun bu arada #Allah başa kadar versin canım

berceme katılıyorum uçak çok korkulcak bişey değil zaten korkmazsın yani uçakla git bence

Kızlar gecen anlatamadım s.o da kurs vardı emzirme haftasıymış en dikkatimi ceken şeyi soyleyim gece ve gündüz sütü özellik olarak aurıymış gece sagdıgını gece gündüz sagdıgını gündüz verecekmişin ve ilk zamanlar bir göğüsten emer doyarsa diğerinide siz sagın ki boşalsın daha cok sütünüz olsun dediler ama biberon degil sırınga yada kasıkla verin dediler, ve bir göğsü en az 10-15 dk emzircekmişin ilk gelen süt susuzlugunu alıyomuş daha sonra besleyici süt gelmeye başlıyomuş millete uyup 5 dk sonra diğer memeye geçmeyin dediler aklıma geldikçe yazarım yine inş öpüldünüz bebelerinizde veşimdiden iyi bayramlar

rümüşüm nasılsınn bebişin nasıl oldu toparladı mı kendisini?

canım benim bi arkadaşım ebe geçen gün bu yolculuk meselesini konuşmuştuk küçük çocukla uçağa binme diyor basınç onların beynini etkiler Allah korusun zarar verir diyor. En az 1 yaşına kadar binmeyi tavsiye etmiyorlar .. otobüsle de zor olur o kadar yol biliorum ama dr a danışmadan uçağa binme derim

kız doğurdun mu sen azcık detay verseydin ben senden haber alacak yazı göremediydim.iyyiz şükürler olsun Rabbim benim bebeğim kadar uslu bebiş nasip eder inşallah isteyenlere.otobüs yolculugunda beni en cok zorlayacak olan tuvalete nasıl gitcem kime bırakabilirim ki o anda.onun haricinde bide yanımız boş olursa değme keyfimize rahat rahat gideriz diye düşünüyorum.hep gögüsümde uyuyvercek otobüste işte ucakta yanımda bay bayan kimin olacağını bilemiyorsun ucak kalkarken emdirmen gerekiyormuş.büyük ihtimal otobüs olur gibi geliyor yani ucağa cesaret edemiyorum.gitmeden zaten doktorumuza gidip aylık kontrolümüz var ozaman gene soracam.

vayy be harbiden mucize bu anne sütü.hec bizi cağıran olmadı sağlık ocağından emzirme haftası icin.bilgelindirici bilgiler icin teşekkür ederiz komşimmmmmmmm kız ne zaman doğuma gidiyon

aaaa ne güzel tesadüf çok merak ettim şimdi sizi ben isimlerin karakteri çok etkilediğine inanıyorum biraz kendinizden bahsetsene

ay şimdi şöyleyim böyleyim die başlarmışım ne bilim anacım nasıl anlatıim bilemedim :)) ama emin ol ikimizde sağlam karakterli merhametli ve hem annemize hem babamıza bağlı büyüklerimize saygılı insanlarız :)))

kızlar iyi bayramlar hepinizeeee ben 4 gün yokum inşallah çok güzel bi bayram geçirirsiniz

ayyyy özlemişim buraları azcık geçmişe baktım, herşeyler yolunda gibi geldi, irem hatun gün sayıyor, kikim ciciler almış kuzusuna violem kız çocukları baldır baaaalll orkimle konuştum boncukları yaramazlık yapmaya yeltenmiş evde dinleniyormuş, tumet her zamanki gibi kayıplarda aaa tumet bu arada doktor eşime de ilaç verdi 3 ay sonra aşılamamız var.sosyoloğumu gören duyan bilen var mı:44: topik anası buralarda olman için okulların açık olması gerekiyormuş rüüümüüşüüüm okudum sitemlerini ne desen haklısın ama inan çok yoğundum hergün yatıya misafirim vardı abartmıyorum bayramdan sonra sadece bi hafta boş kaldım ama çook güzel geçtiiiii aayyy uzattım siz anlatın bakim. buarada belim çok kötü ağırıyor şimdi kanepeye kıçımı devirdim yatıyordum

nazlıııımmmmm yoğunluktan şikayet etme gülüm bak ben bi başımayım

sen bakma benim sitemlerime sizleri özlediğimdendir bu sitemlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…