violem neden geç geliyosun bak uykum geldi benim
çıkmam lazım
birazcık erken gelsene
neyse ben kaçar
bu arada arcaaa sakın gelmesin o zaman
size iyi gecelerr
violem neden geç geliyosun bak uykum geldi benim
çıkmam lazım
birazcık erken gelsene
neyse ben kaçar
bu arada arcaaa sakın gelmesin o zaman
size iyi gecelerr
Efet tatlım son 30 a girdim ki bu durumda son 21 günm 39 hafta dolunca alıyomus doktorum kasım başı anne oluyorum kısmetseBu gidişle asude olacak kızımızın adıda düşünmeyi bıraktık......
izne ayrıldım canım telde netim yok eşimin telden giriyorum anca bu saatlerdeoluyooda dualarımdasınız tatlım rabbim saglıkla hayırlı ve tez vakitte tattırcak inşallah
bebişe balık yedirmeye gittiksonra eve gel duşa gir makinaya çamaşır at falan bu saati buldum yarın uyurum öğlene kadar iyi geceler sana canımcım
sağol canımİremcim gözün aydın. Ay azıcık kalmış kuzunu kucaklamaya..heyecanla haberlerini bekliyoruz.
Viole kızın geliyormuş maşallah tebrik edirem. Kızlar hepinizi çok özledim.kızlar izin vermiyor doğru dürüst gelemiyorum..bide cumarertesi kaynımgile gitcez bayram için..haber veriyim dedim.bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum canlarım
dün balık günümüymüş anlaşılan
bizede ablamlar geldi ohh bi güzel balık yaptım
ben çok severim balığı hergün yiyebilirim
ben sabah erkenden kalkıp sabah sporuna gidiyorum öğlende okula
bayağdır bu tempodayım gün daha güzel oluyo öğlene kadar uyuma
bebişi tembel edecen
şimal çok güzel bir isim bence
rüyanda gördüysen koy bence canım
Allah koymuş ismini
aklında kalmasın bence
Arcaaa,bu ismi daha önce hiç duymadım :) hoşuna gittiyse tak canım görmüşsün bikere Rüyanda ,her ne kadar ak sakalı dede söylememişsede
ireeeemmmm asude ismi çok hoş
kızlar biz kısa ve öz NİSA ismine karar verdik kızımla ,ne diyorsunuz :26: güzelmi ????? Kuran'da sure ismi :) çok mu kısa ki :26::26:
gez tabi canım iyi edersin tatil çok zatenSelam kızlarnevar neyok ?? Nasılsınız ?misafirim çoktu son 2 gündür pek giremedim (
bide de haber vereyim dedim 10 gün kadar yokum,yarın sonbahar tatili başlıyor burda 1 hafta okullar tatil,ben kızımla abimlere gidicem ,birkaç gün kalıcam sonra yiğenimde kalacam biraz öyle biraz turlicam :)) malum bide Bayram .evde otur otur bunaldım
sağol hayaliimmmmmmmmmKızçe geliyormuşşgözün Aydın ,sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah
nisa diye bi öğrencim vardı akıllıydı hem de usluyduArcaaa,bu ismi daha önce hiç duymadım :) hoşuna gittiyse tak canım görmüşsün bikere Rüyanda ,her ne kadar ak sakalı dede söylememişsede
ireeeemmmm asude ismi çok hoş
kızlar biz kısa ve öz NİSA ismine karar verdik kızımla ,ne diyorsunuz :26: güzelmi ????? Kuran'da sure ismi :) çok mu kısa ki :26::26:
gez tabi canım iyi edersin tatil çok zateneşin bayramda büyük kızını görücek mi o işi nasıl yapıcaksınız aklıma geldi şimdi :26:
sağol hayaliimmmmmmmmmevet kızçeymiş ben çok mutluyum umarım sağlıkla alabiliriz kucağımıza meleğimizi
nisa diye bi öğrencim vardı akıllıydı hem de usluydubiz de cansu mira ya da cansu miray koyucaz sanırım :26: miray ismi yıllardan beri aklımızdaydı cansu ilk hamile kaldığım aylarda aklıma düştü cansuyum diye severim diye geçirdim içimden pek kimseler beğenmiyo ama benim çok içime siniyo cansu siz ne dersiniz kızlar
kuzum bebeğin durusundan kaynaklanıyordur belki yüzü sana doğru dönükse belki ondan az güçsüz hissediyorsundur kac kez hissediyon bebişin hareketini,benim bebeğinde hareketi gücsüz gelirdi günde bir kez yada bilemedin iki kez güclü bişey hissederdim karnımdaAyyyyy :18::18: takvimimde artık bebeğin hareketleri daha enerjik ve güçlü yazıyo :18: yaff benim bu kız çookk az ve güçsüz oynuyo yaaabazen endişeleniyorum
rüyanda gördüysen bence şimal olmalı ismi değişik hoş bi isimteşekkür ederim cnm sanırım öyle olacak ŞİMAL GÜNEŞ :)) nisa ismide güzel kısa diyosan bakarsın senin rüyana gelir ak sakallı dede :)))))
mira değilde cansu miray kulağa hoş geliyor mira ismi sanki eksikmiş gibi geliyor kulağıma ama miray daha güzelgez tabi canım iyi edersin tatil çok zateneşin bayramda büyük kızını görücek mi o işi nasıl yapıcaksınız aklıma geldi şimdi :26:
sağol hayaliimmmmmmmmmevet kızçeymiş ben çok mutluyum umarım sağlıkla alabiliriz kucağımıza meleğimizi
nisa diye bi öğrencim vardı akıllıydı hem de usluydubiz de cansu mira ya da cansu miray koyucaz sanırım :26: miray ismi yıllardan beri aklımızdaydı cansu ilk hamile kaldığım aylarda aklıma düştü cansuyum diye severim diye geçirdim içimden pek kimseler beğenmiyo ama benim çok içime siniyo cansu siz ne dersiniz kızlar
valla bol mercimek corbası proteinliolduguna birde hergün muz pnun dışında cok yiyen biri degilim canım, dediğin gibi önemli olan saglık noröal istiyoruz sonucta makat gelişli gelen bebişlerin normalide sezeryan .....
Efet tatlım son 30 a girdim ki bu durumda son 21 günm 39 hafta dolunca alıyomus doktorum kasım başı anne oluyorum kısmetseBu gidişle asude olacak kızımızın adıda düşünmeyi bıraktık......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?