hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

violem neden geç geliyosun bak uykum geldi benim
çıkmam lazım
birazcık erken gelsene
neyse ben kaçar
bu arada arcaaa sakın gelmesin o zaman
size iyi gecelerr

violem neden geç geliyosun bak uykum geldi benim
çıkmam lazım
birazcık erken gelsene
neyse ben kaçar
bu arada arcaaa sakın gelmesin o zaman
size iyi gecelerr

bebişe balık yedirmeye gittik sonra eve gel duşa gir makinaya çamaşır at falan bu saati buldum yarın uyurum öğlene kadar iyi geceler sana canımcım

İremcim gözün aydın. Ay azıcık kalmış kuzunu kucaklamaya..heyecanla haberlerini bekliyoruz.
Viole kızın geliyormuş maşallah tebrik edirem. Kızlar hepinizi çok özledim.kızlar izin vermiyor doğru dürüst gelemiyorum..bide cumarertesi kaynımgile gitcez bayram için..haber veriyim dedim.bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum canlarım

Efet tatlım son 30 a girdim ki bu durumda son 21 günm 39 hafta dolunca alıyomus doktorum kasım başı anne oluyorum kısmetse Bu gidişle asude olacak kızımızın adıda düşünmeyi bıraktık......

oyoyoy..ismi gibi huzurlu,sakin bir hayatı olsun inşallah kızçenin..

izne ayrıldım canım telde netim yok eşimin telden giriyorum anca bu saatlerdeoluyooda dualarımdasınız tatlım rabbim saglıkla hayırlı ve tez vakitte tattırcak inşallah

haa şimdi anlaşıldı.ben sana W.up'dan mesaj atmıştım.

bebişe balık yedirmeye gittik sonra eve gel duşa gir makinaya çamaşır at falan bu saati buldum yarın uyurum öğlene kadar iyi geceler sana canımcım

dün balık günümüymüş anlaşılan
bizede ablamlar geldi ohh bi güzel balık yaptım
ben çok severim balığı hergün yiyebilirim
ben sabah erkenden kalkıp sabah sporuna gidiyorum öğlende okula
bayağdır bu tempodayım gün daha güzel oluyo öğlene kadar uyuma
bebişi tembel edecen

bu arada herkese günaydınlaaarrrr
topiğin enerjisi düştü yükselteyim ddediiimmmm

sağol canım senin kızlar yaramazlık mı yapıyolar tombiş yanaklın napıyo

evde balık pişiremiyorum ben çok kokuyo sanki.. ondan dışarda yiyoruz ben de öğlene kadar uyumuyodum canım ama bi günlük kaçamak yaptık ondan bişey olmaz

Selam kızlar nevar neyok ?? Nasılsınız ?misafirim çoktu son 2 gündür pek giremedim (

bide de haber vereyim dedim 10 gün kadar yokum ,yarın sonbahar tatili başlıyor burda 1 hafta okullar tatil,ben kızımla abimlere gidicem ,birkaç gün kalıcam sonra yiğenimde kalacam biraz öyle biraz turlicam :)) malum bide Bayram .evde otur otur bunaldım

şimal çok güzel bir isim bence
rüyanda gördüysen koy bence canım
Allah koymuş ismini
aklında kalmasın bence

Arcaaa,bu ismi daha önce hiç duymadım :) hoşuna gittiyse tak canım görmüşsün bikere Rüyanda ,her ne kadar ak sakalı dede söylememişsede

ireeeemmmm asude ismi çok hoş

kızlar biz kısa ve öz NİSA ismine karar verdik kızımla ,ne diyorsunuz :26: güzelmi ????? Kuran'da sure ismi :) çok mu kısa ki :26::26:

Ayyyyy :18::18: takvimimde artık bebeğin hareketleri daha enerjik ve güçlü yazıyo :18: yaff benim bu kız çookk az ve güçsüz oynuyo yaaa bazen endişeleniyorum

teşekkür ederim cnm sanırım öyle olacak ŞİMAL GÜNEŞ :)) nisa ismide güzel kısa diyosan bakarsın senin rüyana gelir ak sakallı dede :)))))

bu arada bugün tükkanı ben açmışım herkeşlere günaydın bacılar ve cücükleri :)))

gez tabi canım iyi edersin tatil çok zaten eşin bayramda büyük kızını görücek mi o işi nasıl yapıcaksınız aklıma geldi şimdi :26:
Kızçe geliyormuşş gözün Aydın ,sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah
sağol hayaliimmmmmmmmm evet kızçeymiş ben çok mutluyum umarım sağlıkla alabiliriz kucağımıza meleğimizi
nisa diye bi öğrencim vardı akıllıydı hem de usluydu biz de cansu mira ya da cansu miray koyucaz sanırım :26: miray ismi yıllardan beri aklımızdaydı cansu ilk hamile kaldığım aylarda aklıma düştü cansuyum diye severim diye geçirdim içimden pek kimseler beğenmiyo ama benim çok içime siniyo cansu siz ne dersiniz kızlar

belki inanamazsın ama benim adım cansu kardeşiminde miray bence süper bi seçim olmuş :))) mira' yı bende düşünmüştüm ama geçenlerde başlayan dizide olunca vazgeçtim :)) bence cansu miray süperrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))

Ayyyyy :18::18: takvimimde artık bebeğin hareketleri daha enerjik ve güçlü yazıyo :18: yaff benim bu kız çookk az ve güçsüz oynuyo yaaa bazen endişeleniyorum
kuzum bebeğin durusundan kaynaklanıyordur belki yüzü sana doğru dönükse belki ondan az güçsüz hissediyorsundur kac kez hissediyon bebişin hareketini,benim bebeğinde hareketi gücsüz gelirdi günde bir kez yada bilemedin iki kez güclü bişey hissederdim karnımda

teşekkür ederim cnm sanırım öyle olacak ŞİMAL GÜNEŞ :)) nisa ismide güzel kısa diyosan bakarsın senin rüyana gelir ak sakallı dede :)))))
rüyanda gördüysen bence şimal olmalı ismi değişik hoş bi isim

mira değilde cansu miray kulağa hoş geliyor mira ismi sanki eksikmiş gibi geliyor kulağıma ama miray daha güzel

bu haftadan sonra doktorum bebeğim icin her an gelebilir demiş iki hafta sonra kuzum teşrif etmişti dünyamıza..oyy oyyy sezeryan tarihini bize de bildirebilirsen cok sevinirizz,genel mi olcan belden mi uyuşturupta mı olcan..sezeryan tarihi belli olunca tarihden 3 4 gün önce gögüsüne masaj yapmaya başlarsan sezeryan günü sütün gelme ihtimalini arttırıyormuş umarım o gün sütün gelir bebeğinde hopp diye yakalıyverir güzel güzel icer

fıstık senin paşan banyo yaptırınca da mı uykuya tam olarak dalamıyor.sen nasılsın bu arada anne stres panik olunca bebekte cok etkilenirmiş annenin bu durumundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…