Ehhh yavas yavas basliyor duzene girmeye...cok erken uyaniyoru sadece..birde gece emdikten sonra hemen uykuya gidemiyiruz.epey ugrastiriyor bizi...benimki de oyle normalde emzik alincaa uykuya gider cogu cocuk bunlar neden gozlerini acar anlamadim:)))) mevlutumuz cok guzel oldu...hersey guzeldi ogluma 40kiyafeti aldim damat oldu resmen:))) resim yukleyebilirsem yukkeyecem...
Bekliyoz resimlerini artikin 40 ida cikti bi guzellik yapiverde seyzademizi gorelimEhhh yavas yavas basliyor duzene girmeye...cok erken uyaniyoru sadece..birde gece emdikten sonra hemen uykuya gidemiyiruz.epey ugrastiriyor bizi...benimki de oyle normalde emzik alincaa uykuya gider cogu cocuk bunlar neden gozlerini acar anlamadim:)))) mevlutumuz cok guzel oldu...hersey guzeldi ogluma 40kiyafeti aldim damat oldu resmen:))) resim yukleyebilirsem yukkeyecem...
cilekli lokum tercihimdir..elbise giymen daha mantikli bence.pijamalarla o kadar kisinin karsisinda duramazdim ben.mevlut kiyafeti yerine kizina senin giydigin elbise modelinden elbise dikttir bence.benim sartlar uygun olsaydj ben oyle yapardim.maşallah darısı başımızaben de mevlütte kızıma mevlüt kıyafeti alıcam Allah o günleri görmeyi nasip ederse bi de o biberonların içinde çilekli lokumla ya da güllü lokumla badem şekeri vermeyi düşünüyorum sen pijama mı giydin elbise mi giydin canım? bizim burda genelde pijama giyilir ama ben elbise giyicem sanırım :26:
sancilarin kaclarda cikiyodu.bide yanlis hatirlamiyorsam suyum geldi demistin.o durum ne olduMerhaba kızlar. Bugün daha iyiyim hedeyim dedim. Hala hastanedeyim. Ama şükür yoluna girmeye başladı. Sancılar gectikten sonra taburcu edecekler. Sancilar da azalmaya başladı cok şükür
canım benim iyi olmanıza sevindim.. siz iyi olun da hastanede olunMerhaba kızlar. Bugün daha iyiyim hedeyim dedim. Hala hastanedeyim. Ama şükür yoluna girmeye başladı. Sancılar gectikten sonra taburcu edecekler. Sancilar da azalmaya başladı cok şükür
Bekliyoz resimlerini artikin 40 ida cikti bi guzellik yapiverde seyzademizi gorelim
cilekli lokum tercihimdir..elbise giymen daha mantikli bence.pijamalarla o kadar kisinin karsisinda duramazdim ben.mevlut kiyafeti yerine kizina senin giydigin elbise modelinden elbise dikttir bence.benim sartlar uygun olsaydj ben oyle yapardim.
sancilarin kaclarda cikiyodu.bide yanlis hatirlamiyorsam suyum geldi demistin.o durum ne oldu
Herkezin geçmiş Bayramı'nı kutluyorum nice bayramlar görüp yaşayın inşallah kuzucuklarınızla
Teyzeleri biz bugun doktora gittik asi oldu prensesim.4200 kilo 52 cm de boyumuz olmus.dogdugumuzda 3kilo 48cm dik.kulagina cigerlerine bakti hepsi iyiyms.dktor iyi beslemisin bebegi deyince azcik koltukaltlarim kabardi.sukurler olsunki sutum geldi kizimda emdi.insallah sizinkilerdr oyle olur.
haburdan sana terlik firlatasim geldi.doktor kotu olan biseye niye iyi desin.ilk kizina gore kilo alimi farkliysa o yuzdrn sana az gibi gelirdir.kac kilodan kac kiloya cikti kizinMaşallah canım kızımıza.annesi onu çok seviyor besler tabii.bizimde önümüzdeki ay kontrol var.kızçem iyi kilo almıyor malesef.dk.iyi diyor ama benim içime sinmiyor kilo alımı..
Slm kizlar kimse varmi goremiyorum da oglum ysnimda uyuya kaldi bende size bakayım dedim
iyi akşamlar kızlarrrr :) rümüşşşş maaşallah kızımıza darısı bizimkilerin başına :)))
Biz babasiyla kizimin kuvetini birzz sicak su ile dolduyoz once ayaklarini sonra yavas yavad vucudunu suya birakiyoz.kafasini avuc icimle desteklyip hafiften kaldiriyom
O ayaklar ellrr suyun icinde nasil guzel oynuyor biraksak yuzecek gibi oluuor keyifli keyifli izliyoz kizimizinda gozleri yavas yavas kapaniuor.uyudu uyuycak oluyor.youtbe de buna benzer bi video izlemistim.ebe bebegi su dolu kuvetin icinde uyutuyordu.gercdk gibi gelmiyodu.ama simdi aynisini biz yasiyoz
Sagolsin canim.insallh sizinklerde iyi olur.bol bol sutunuz gelir bebeginizde emer.
ayyy bende bebekken her banyoda uyurmuşum annem öyle diyo :)) bakalım benim kızım bana çekip uslumu duracak yoksa babasına çekip bizi mındır mındır oynatacakmı :))))))))
Bol bol nazar duasi okumk lazim bebekleere.anne bebegini gundr 7 kez nazarlarmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?