hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Merhaba kızlar. Bugün daha iyiyim hedeyim dedim. Hala hastanedeyim. Ama şükür yoluna girmeye başladı. Sancılar gectikten sonra taburcu edecekler. Sancilar da azalmaya başladı cok şükür

canım Allah yanında olsun inşallah bugünleri de atlatacaksın:26:

ohhhh maşallah kızına kilosu gerçekten iyi....oğlumda şuan 5 kilo benimkine de iyi diyor doktor...
banyoyu benim oğlumda cok seviyor suyun içinde hiç sesini çıkartmıyorçok komik bakıyor bize...

işte benim paşam YAVUZ EMRE maşallah deyin kızlarr
baştaki resim kırk mevlütünden oğluma kırk kıyafeti giydirdim:))))

bende aldım resimde görürsün canım 40 kıyafeti...inşallah göreceksin canim merak etme tatlım...
ben normal giyindim canım pijama giyildiğini hiç duymadım ben bizim burada öyle bir şey yok...pantolon tunik giydim ben....
Merhaba kızlar. Bugün daha iyiyim hedeyim dedim. Hala hastanedeyim. Ama şükür yoluna girmeye başladı. Sancılar gectikten sonra taburcu edecekler. Sancilar da azalmaya başladı cok şükür

iyi olmana sevindim canım...çok şükür....

Kepenkleri acmayi unutuyon ogretmenimm

doğru söylüyon
daha yeni geldim amasyadan
bi kendimi toparlayım üstümden gocaman bir bayram geçti
bugünde çok şükür adet oldum
d. kontrol hapım biteli 5 gün oldu daha bugün adet oldum
perşembe tekrar başlamam gerekir heralde
dr 7. gün başla demişti:44::44:

büyüyolar valla yakında okula başlarlarmış
çok hızlılar maşallah

:116::116::116:
kız o ne datlu öyle maşallahhh
Allah damatlığını da göstersin inşallah
hayırlı ve mutlu bir evlat olsun inşallahh
Amin bercestem darisi en kisa surede senin basina inşallah
Tutututu masallahhhhh.kiyafet resmen damatlik gibi.damatligi giydirdigine gorre gelin kizinida secmissindir
He heee yok ben kotu kaunana okacam herhalde...biraz burnum havada mi ne daha beğenmedim:)))))))
aman da aman neler giymiş maşallah yavuz emreye yavuzlar akıllı oluyolar baya

Sagol violem...bende ondan bu ismi koydum:))))

günaydın kızlar gece uyumak bilmedik sabah da uyanmak bilmiyorum meleğimin hareketleri artık çok belli gece tam yattım kıpır kıpr hiç durmadı benim de uykum kaçtı Allah dileyen tüm arkadaşlarıma da yaşatsın bu duyguyu inşallah bercem, cemrem, tumet aklımdan geçiyosunuz inşallah tez vakitte siz de yaşıycaksınınız bu kıpırtıları daha yeni kalktım kahvaltımı yapıp çocukların ödevini çıkarıp okula gidicem :26:

Selamlar gaciler! dün 4 aydan sonra balık yiyebildim.benim bebiş kıpır kıpır oldu,eğer yanlış anlamadıysam göbek deliğimin alt tarafında solda hissettim.sanki baloncuklar patlıyordu göbüşümde..balık yüzüyormuş gibi oldu daha fazla daha fazla hissetmek istiyorum .sanırım 1 ay daha beklemem gerekiyor.yarın sabah randevumuz var.şans dileyin bize şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…