Sen firsat buldukca dogum yapmis annelerin topiklerini takip et tecrubelerini oku.dogumdan sonra yasadiklri sana ilerde lazim olcak.eylul anneleri agustos annelerini takip edebilirsn mesela.bak ben yeni duydum bunu aklımda bulunsun
Merhaba kızlar. Bugün daha iyiyim hedeyim dedim. Hala hastanedeyim. Ama şükür yoluna girmeye başladı. Sancılar gectikten sonra taburcu edecekler. Sancilar da azalmaya başladı cok şükür
Teyzeleri biz bugun doktora gittik asi oldu prensesim.4200 kilo 52 cm de boyumuz olmus.dogdugumuzda 3kilo 48cm dik.kulagina cigerlerine bakti hepsi iyiyms.dktor iyi beslemisin bebegi deyince azcik koltukaltlarim kabardi.sukurler olsunki sutum geldi kizimda emdi.insallah sizinkilerdr oyle olur.
Biz babasiyla kizimin kuvetini birzz sicak su ile dolduyoz once ayaklarini sonra yavas yavad vucudunu suya birakiyoz.kafasini avuc icimle desteklyip hafiften kaldiriyom
O ayaklar ellrr suyun icinde nasil guzel oynuyor biraksak yuzecek gibi oluuor keyifli keyifli izliyoz kizimizinda gozleri yavas yavas kapaniuor.uyudu uyuycak oluyor.youtbe de buna benzer bi video izlemistim.ebe bebegi su dolu kuvetin icinde uyutuyordu.gercdk gibi gelmiyodu.ama simdi aynisini biz yasiyoz
bende aldım resimde görürsün canım 40 kıyafeti...inşallah göreceksin canim merak etme tatlım...maşallah darısı başımızaben de mevlütte kızıma mevlüt kıyafeti alıcam Allah o günleri görmeyi nasip ederse bi de o biberonların içinde çilekli lokumla ya da güllü lokumla badem şekeri vermeyi düşünüyorum sen pijama mı giydin elbise mi giydin canım? bizim burda genelde pijama giyilir ama ben elbise giyicem sanırım :26:
Merhaba kızlar. Bugün daha iyiyim hedeyim dedim. Hala hastanedeyim. Ama şükür yoluna girmeye başladı. Sancılar gectikten sonra taburcu edecekler. Sancilar da azalmaya başladı cok şükür
canım Allah yanında olsun inşallah bugünleri de atlatacaksın:26:
Eki Görüntüle 834938 Eki Görüntüle 834916
işte benim paşam YAVUZ EMRE maşallah deyin kızlarr
baştaki resim kırk mevlütünden oğluma kırk kıyafeti giydirdim:))))
Kepenkleri acmayi unutuyon ogretmenimm
Tutututu masallahhhhh.kiyafet resmen damatlik gibi.damatligi giydirdigine gorre gelin kizinida secmissindir
Teyzeleri biz bugun doktora gittik asi oldu prensesim.4200 kilo 52 cm de boyumuz olmus.dogdugumuzda 3kilo 48cm dik.kulagina cigerlerine bakti hepsi iyiyms.dktor iyi beslemisin bebegi deyince azcik koltukaltlarim kabardi.sukurler olsunki sutum geldi kizimda emdi.insallah sizinkilerdr oyle olur.
Amin bercestem darisi en kisa surede senin basina inşallah:116::116::116:
kız o ne datlu öyle maşallahhh
Allah damatlığını da göstersin inşallah
hayırlı ve mutlu bir evlat olsun inşallahh
He heee yok ben kotu kaunana okacam herhalde...biraz burnum havada mi ne daha beğenmedim:)))))))Tutututu masallahhhhh.kiyafet resmen damatlik gibi.damatligi giydirdigine gorre gelin kizinida secmissindir
aman da aman neler giymişmaşallah yavuz emreye yavuzlar akıllı oluyolar baya
Asude miz yani iremneva arkadasimizin kizi dunyaya gelmis.facede gordum
Cokk tadduk dimi.daha 2 gun once konustuyduk sancim var diyordu.dogumhikayesini 4 gozle bekluommaşşşallllaaahhh koca yanaklı,prenses bir bebek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?