hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......

Ayyyy gözünüz Aydın hemşommm asudemiz geldi demek
canım suyun gelmişse neden sezeryana aldılarki :26: normal doğuramazmıydın :26:
süt hemen gelmeyebilir canım endişe etme ,kızımda benim 4 cü günü gelmişti ,sağdıka açılır damarlar ,sağlığıda iyi olucak inşallah endişe etme ,gelişmeleri fırsat buldukça yaz bize
Allah annalı babalı büyütsün hemşom hayırlı evlat olmayı nasip etsin en yakın zamanda asude bebikin resimlerini bekliyoruz

inşallah canım senin de bayramın kutlu olsun naptın gezdin mi bayramda bol bol bebişin 32. haftaya gelmiş az kalmış artık

Evet canım bol bol gezdim çok güzel bir Bayram geçirdim ,evden biraz uzaklaşmakta çok iyi geldi bana ,

hiç sorma violem ya 32 hAfta olduk günler yaklaştıkça tırsıyorum ne yalan söyliyim ,senem de doğumum çok zordu aynısı olucak diye ödüm patlıyor :18::18::18::18: baksana irem bile doğurdu sanırım sıra bana geldi pfff:18::18:
Sen nasılsın nasıl gidiyor ,karnında yaramazlığa başlamış bakıyorum

Ben dün doktordaydım kızım 1700 gr olmuş ,doktor 100 gr eksik gibi dedi moralimi bozdu ya ,))
kasıklarımda bu hafta sık sık yalancı doğum sancılarımı diyorlar artık herneyse arada çok ağrıyor ,bildiğin adet olucam gibi sancılanıyor ,ve bu hafta itibariyle göbeğim inanılmaz bir derecede aşağıya sarktı üst taraf boşaldı resmen
Dün idrarıma bakıldı enfeksiyon var dediler ,acilinden penisilin yazdılar bana sabah öğlen akşam 2 şer tane içecekmişim pfffff:18: bu durum erken doğuma yol açarmış o ilaçları yutmak zorunundaymışım :18: idrarımda koku veya yanmada yok anlamadımki :44::44:

büyük kızım 3 hafta erken ve2400 doğmuştu yine aynı şey olsun istemiyorum ya
hem gününü doldursun hemde en az bir 3000gr olsun istiyorum ,iyide beslenmeye çalışıyorumki ,muz sevmeyen ben hergün muz da yiyorum bol bol süt ceviz felan pffffff ,çok stres yaşadım ondanmıki acep :44:

Canim hadi gozun aydin...rabbim saglikli uzun omurler versin inşallah.sutun gelir dert etme bende ikj cok zorlandim ama geldi sonrasinda.sakin benon hibi goguslerini cok hirpalama yara olur sonra ben cok cektim... cikarirlar onu yogun bakimdan genelde hep aliyorlarmis yogun bakima zaten...
maşallah tütütü yasamim oğluşun çok tatlı tombik yakışıklı olmuş ,büyütmüşsün yakında okullada başlar bu Allah uzun ömürler nasip eder inşallah

Sagol hayalim allaj razi olsun...valla simdiden zaman nasil geciyor anlamıyorum bile...büyüyor gercekten...darisi basina.saglikla alirsin inşallah bebisini kucagina.....

Rümeysa maşallah salihana sütün yarıyor demek okadar tombik olmuş , darısı bizlerin başına ,senem çok iştahdızdı umarım Buda öyle olmaz ,İnan iştahsız bebek çok çok çok zor ,depresyona girdiğim günler oldu yemiyor diye sen o kızçenin kıymetini bil

Kiiikimm yanlis hatirlamiyorsam o haftAlarda benim kizimda 1500 gr falandi.bu haftalardan sonra basliyof bebisler kilo almayA.elinden geldigince dinlenmeye calis.sancin olup olmadigini bakiyorlarmi orada.2 ay boyunca kasik agrisi bende cektim dktorum normal diyordu.bide bebegin kafasi asagidYsA o kasikta agri yaparmis.bende bunu niye sana anlatiysam kuzum senin ilk hamilelegin degil biliyorsunki her hamileleik kendine ozgudur.buyuk kizin erken dogdu diye buda oyle olcak diye kural yok.muz yemeye devM et magnezyum deposu oldugu icin agrilara iyi gelir azaltir.idrardaki enfeksiyon cokmuda ilac verdiler.bol bol su ic enfeksyiyon icin.kizim yemesi yerinde sukurler olsun ama bu aralar emme suresi bazen 5 10dk suruyor.bazendd 20 30 dk.az emmesi beni biraz korkutuyor.bide bazi geceler 5 saat uyuyor kendiloginden uyanip agliyor oyle emziriyom.acaba uyandirmamkla hata mi yapiyom.

Sezercik zor biraz ama insa n bebegini kucagina alinca 2.yi istiyor.az zaman gecsin bugunlere dair hatirlycaklarin bebeginin kokusu ilk bulusmaniz olacak.bebegin emdiginde sutunun gelecegine inaniyorum cunku dogumu bebegin baslatti bu sizin icin arti bi olay.bebegin o makinalardan daha iyi cekiyor.ayrintilari 4 gozle bekliyoz

Uffff ya bir revaniyi gene kabartamdim.firinin icinde cok iyi kabarmisti.somra firini kapattim.ilimasi icin bekledm sonra bi baktim fooss diye sonmus

Asude miz yani iremneva arkadasimizin kizi dunyaya gelmis.facede gordum
aaaaaaa ne güzeel bi haber bu iremim Allah uzun güzel ömürler versin bebişine hayırlı evlat olsun inşallah

kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun irem doğurdu sıra sana geldi sonra da bize gelicek sağlıkla inşallah canım

sıkma canını cnm sen dr ne diyosa ona göre davran geçmiş olsun enfeksiyon için rümüşün dediği gibi bol bol su iç ben öyle atlattım.. bu doğum kilosu için ultrason kesin kiloyu söylemiyor ewet son ayda daha çok alıyolarmış mesela arkadaşım normal doğum için gittiğinde son anda dr 3500 kilo dedi ama bebek 2800 doğdu başka bi örnek kardeşime de 3500 dedi kuzucuğumuz 4500 kilo doğdu o yüzden sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil biz dua edelim sütümüz gelsin ve bizi oyalamadan emebilsinler inşallaahhhh :) bakalım bizimde yarın kontrolümüz var :)

rümüşşşşşş bacım mis kokulu bebeğin nasıl sen nasılsın.. iki kişiyken eve bi bebek gelmesi nasıl bi durum.. eşinin davranışları nasıl.. ben de bizimki nasıl olacak die merak ediyorum çok uzun süre 2 kişi yaşayınca hayal etmesi bile tuhaf geliyor :)) inşallah 2 ay sonra bizde ağlayan bi bebeğin sesine uyanacaz kısmetse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…