Asude miz yani iremneva arkadasimizin kizi dunyaya gelmis.facede gordum
bende şimdi gördüm maşallahhh
irmoş normal mi sezeryan mi oldu bilen var mı kızlar
Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......
Buyuk ihtimal sezeryan olmustur.bebegin basi yukardaydi.
Eki Görüntüle 834938 Eki Görüntüle 834916
işte benim paşam YAVUZ EMRE maşallah deyin kızlarr
baştaki resim kırk mevlütünden oğluma kırk kıyafeti giydirdim:))))
inşallah canım senin de bayramın kutlu olsun naptın gezdin mi bayramda bol bolbebişin 32. haftaya gelmiş az kalmış artık
Canim hadi gozun aydin...rabbim saglikli uzun omurler versin inşallah.sutun gelir dert etme bende ikj cok zorlandim ama geldi sonrasinda.sakin benon hibi goguslerini cok hirpalama yara olur sonra ben cok cektim... cikarirlar onu yogun bakimdan genelde hep aliyorlarmis yogun bakima zaten...Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......
maşallah tütütü yasamim oğluşun çok tatlı tombik yakışıklı olmuş ,büyütmüşsün yakında okullada başlar buAllah uzun ömürler nasip eder inşallah
Sagol hayalim allaj razi olsun...valla simdiden zaman nasil geciyor anlamıyorum bile...büyüyor gercekten...darisi basina.saglikla alirsin inşallah bebisini kucagina.....
Ben dün doktordaydım kızım 1700 gr olmuş ,doktor 100 gr eksik gibi dedimoralimi bozdu ya ,))
kasıklarımda bu hafta sık sık yalancı doğum sancılarımı diyorlar artık herneyse arada çok ağrıyor ,bildiğin adet olucam gibi sancılanıyor ,ve bu hafta itibariyle göbeğim inanılmaz bir derecede aşağıya sarktı üst taraf boşaldı resmen
Dün idrarıma bakıldı enfeksiyon var dediler ,acilinden penisilin yazdılar bana sabah öğlen akşam 2 şer tane içecekmişim pfffff:18: bu durum erken doğuma yol açarmış o ilaçları yutmak zorunundaymışım :18: idrarımda koku veya yanmada yok anlamadımki :44::44:
büyük kızım 3 hafta erken ve2400 doğmuştu yine aynı şey olsun istemiyorum ya
hem gününü doldursun hemde en az bir 3000gr olsun istiyorum ,iyide beslenmeye çalışıyorumki ,muz sevmeyen ben hergün muz da yiyorum bol bol süt ceviz felan pffffff ,çok stres yaşadım ondanmıki acep :44:
Nisan icin dr gittim dr gormeden suyumda geldi 3 bucuk itibariyle kizim 3 kilo 50 cm olarak dogdu arkadaslar ama hiriltisi var diye yogun bakima aldilar sutumu sagdim ama oda gelmedi henuz detaylari sonra yazarim ins saglikla ve normal dogumla alin bebeklerinizi kucaginiza ben sezercikten hoslanmadim sonrasi zormus 2. Bebis bekliycek .......
aminnnn inşallah canımcümlemize , olmayanlarada nasip eder inşallah .
aaaaaaa ne güzeel bi haber buAsude miz yani iremneva arkadasimizin kizi dunyaya gelmis.facede gordum
Evet canım bol bol gezdim çok güzel bir Bayram geçirdim ,evden biraz uzaklaşmakta çok iyi geldi bana ,
hiç sorma violem ya 32 hAfta olduk günler yaklaştıkça tırsıyorum ne yalan söyliyim ,senem de doğumum çok zordu aynısı olucak diye ödüm patlıyor :18::18::18::18: baksana irem bile doğurdu sanırım sıra bana geldi pfff:18::18:
Sen nasılsın nasıl gidiyor ,karnında yaramazlığa başlamış bakıyorum
Ben dün doktordaydım kızım 1700 gr olmuş ,doktor 100 gr eksik gibi dedimoralimi bozdu ya ,))
kasıklarımda bu hafta sık sık yalancı doğum sancılarımı diyorlar artık herneyse arada çok ağrıyor ,bildiğin adet olucam gibi sancılanıyor ,ve bu hafta itibariyle göbeğim inanılmaz bir derecede aşağıya sarktı üst taraf boşaldı resmen
Dün idrarıma bakıldı enfeksiyon var dediler ,acilinden penisilin yazdılar bana sabah öğlen akşam 2 şer tane içecekmişim pfffff:18: bu durum erken doğuma yol açarmış o ilaçları yutmak zorunundaymışım :18: idrarımda koku veya yanmada yok anlamadımki :44::44:
büyük kızım 3 hafta erken ve2400 doğmuştu yine aynı şey olsun istemiyorum ya
hem gününü doldursun hemde en az bir 3000gr olsun istiyorum ,iyide beslenmeye çalışıyorumki ,muz sevmeyen ben hergün muz da yiyorum bol bol süt ceviz felan pffffff ,çok stres yaşadım ondanmıki acep :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?