rümüşşşşşş bacım mis kokulu bebeğin nasıl sen nasılsın.. iki kişiyken eve bi bebek gelmesi nasıl bi durum.. eşinin davranışları nasıl.. ben de bizimki nasıl olacak die merak ediyorum çok uzun süre 2 kişi yaşayınca hayal etmesi bile tuhaf geliyor :)) inşallah 2 ay sonra bizde ağlayan bi bebeğin sesine uyanacaz kısmetse :))
Eyyyyy.iyiyz kuzum.bi acayip garip bi durum.ilk haftalar yeni duruma adapte olmaya calisiyon.gece bebek aglayinca esimle ayni anda yatAktan firladigimizi bilirim aklima geldikce guluyom.bebegj banyo yaptirirken acayip mutlu oluuoz .bazen ac kaliyom bebek huysuz olunca.esim tek destekcim.o olmasaydi ben depresyonun dibine vurururdum galiba.
Kiiikimm yanlis hatirlamiyorsam o haftAlarda benim kizimda 1500 gr falandi.bu haftalardan sonra basliyof bebisler kilo almayA.elinden geldigince dinlenmeye calis.sancin olup olmadigini bakiyorlarmi orada.2 ay boyunca kasik agrisi bende cektim dktorum normal diyordu.bide bebegin kafasi asagidYsA o kasikta agri yaparmis.bende bunu niye sana anlatiysam kuzum senin ilk hamilelegin degil biliyorsunki her hamileleik kendine ozgudur.buyuk kizin erken dogdu diye buda oyle olcak diye kural yok.muz yemeye devM et magnezyum deposu oldugu icin agrilara iyi gelir azaltir.idrardaki enfeksiyon cokmuda ilac verdiler.bol bol su ic enfeksyiyon icin.kizim yemesi yerinde sukurler olsun ama bu aralar emme suresi bazen 5 10dk suruyor.bazendd 20 30 dk.az emmesi beni biraz korkutuyor.bide bazi geceler 5 saat uyuyor kendiloginden uyanip agliyor oyle emziriyom.acaba uyandirmamkla hata mi yapiyom.
Kikim sizin orlarda yenidogn bebekleri anneleri disardayken ne ile tasiyor
İnşallah canımsıra benle arcada :18: acaba hangimiz önce doğuracak aynı günede denk gelebilir beli olmaz aynı anda heriflerin tepesine çıkmışız biz kikikikikikikiki
sıkma canını cnm sen dr ne diyosa ona göre davran geçmiş olsun enfeksiyon için rümüşün dediği gibi bol bol su iç ben öyle atlattım.. bu doğum kilosu için ultrason kesin kiloyu söylemiyor ewet son ayda daha çok alıyolarmış mesela arkadaşım normal doğum için gittiğinde son anda dr 3500 kilo dedi ama bebek 2800 doğdu başka bi örnek kardeşime de 3500 dedi kuzucuğumuz 4500 kilo doğdu o yüzden sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil biz dua edelim sütümüz gelsin ve bizi oyalamadan emebilsinler inşallaahhhh :) bakalım bizimde yarın kontrolümüz var :)
Kikikiki sırami vermem ben sizden önce doguracagimİnşallah canımsıra benle arcada :18: acaba hangimiz önce doğuracak aynı günede denk gelebilir beli olmaz aynı anda heriflerin tepesine çıkmışız biz kikikikikikikiki
İnşallah canımsıra benle arcada :18: acaba hangimiz önce doğuracak aynı günede denk gelebilir beli olmaz aynı anda heriflerin tepesine çıkmışız biz kikikikikikikiki
Günaydın kızlar. Hala hastanedeyim. Ara ara sancılar devam ediyor. Şimdilik dogmadilar. Iyiyiz
Kikikiki sırami vermem ben sizden önce doguracagim
Günaydın kızlar. Hala hastanedeyim. Ara ara sancılar devam ediyor. Şimdilik dogmadilar. Iyiyiz
kikim varya süpersin aynı anda olmuş
Günaydın canım :) nasılsın ?
günaydın kikim çok iyiyim
sabah sporumu yaptım kilo veriyorum mutluyum
kahvaltımı yaptım şimdide kk ya takılıyorum :13::13:
senden naber nasılsın
İyi olmana sevindim canım ,diyet konusunda azimlisin bakıyorumda maşallah devam et ,inşallah en yakın zamanda seninde kuzucuğun gelir
ben iyiyim fena sayılmaz yuvarlanıyorum bol bolkiki valla bu son aylar çok çok zor ne yatabiliyorsun ne kalkabiliyorsun dön babam dön ,kıçımın üstüne oturduğumda bile popomdaki kemikler ağrıyor kikikikiki
bu arada çookk kilo aldım 20 i tamamlamak üzereyim :18: aman allahım daha 7 haftamız var :18: kikiki
inşallah canım şubat tatilinde tüp bebeğe gidecem tekrar
ve ozamana kadar en 10 kilo verecem
bebek geldikten sonra kiloları düşünme sakın
strese girme doğumdan sonra gider hepsi inşallah
bu arada göbüşünü eklesene
Hadi hayırlısı bercestem ,gelsin Şubat gelsin bebik
eklerim canım ama şimdi kurt gibi açım ,kahvaltıya ineceğim şimdi akşama eklerim ,ben kaçtımöptüm yanacıklarından
günaydın kikim çok iyiyim
sabah sporumu yaptım kilo veriyorum mutluyum
kahvaltımı yaptım şimdide kk ya takılıyorum :13::13:
senden naber nasılsın
O kilo gidecek bebek gelecek o kilo gidecek bebek gelecek o kilo gidecek bebek gelecekkkheytt sen koskoca topik anasisin o kilolar tiris gelir tiris gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?