hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Eyyyyy.iyiyz kuzum.bi acayip garip bi durum.ilk haftalar yeni duruma adapte olmaya calisiyon.gece bebek aglayinca esimle ayni anda yatAktan firladigimizi bilirim aklima geldikce guluyom.bebegj banyo yaptirirken acayip mutlu oluuoz .bazen ac kaliyom bebek huysuz olunca.esim tek destekcim.o olmasaydi ben depresyonun dibine vurururdum galiba.

ahh cnm ne güzel darısı hayalimsinle bana biliorsun aynı zamanda doğum yapacaz kısmetse :) ay ben şimdiden heyecanlanıyorum yazdığını okuyunca birden hayal ettim eşimle beni ayy ne güzel yaaaa darısı isteyenlerin başına :) bu arada alışverişe gidecem bez alacam yeni doğan bezi ne kadar gidiyor ona göre alim depo olsun şimdiden :)

İnşallah rümüşüm son ayda kilo artışımız olur bizimde ,, sacım olup olmadığına bakmadılar canım bilmiyorum :26: sadece idrar tahlili yapıldı işte enfeksiyon çıktı ,,her ihtimale karşı 3 günlük penicilin verildi i ,bu arada idrarı hastaneyede gönderdiler sanırım enfeksiyon ölçümüne bakıcaklar yarın beni aricaklar sonuç için .
Yok rümüşüm ya sen anlat biz sorunca ,tamam daha önce doğum yaptım ama inanki çok zaman girince araya insan çoğu şeyi unutuyor 8 yıl dile kolay
5 saat uyuduğu geceler bana biraz fazla geldi gibi rümüşüm :26: yeni doğanları ,kendi uyanmasa bile 2 saate bir kaldırıp yedirmek gerekiyor gibi bişeyler aklımda sanki malum herşeyi unutmuşum:44: ama ben seni yinede karıştırmıyım kafanı ,doktoruna sor bunu
bence

bazen çok bazende az emmer bu çok normal bunu dert etme ,emmen bütün bebekler öyle canım ,

Kikim sizin orlarda yenidogn bebekleri anneleri disardayken ne ile tasiyor

rümeysam burda dışarı vagonları oluyor onun içi yatak gibi ,buralar soğuk ülke olduğundan kar tulumu giydirilip onun içine yatırır üstüne bişeyler daha örter dışarıya çıkarsın , aynı zamanda yaz aylarındada kullanılır ,yani kucakta taşınmıyor burda ,bi ara resmini çeker koyarım

Ben öylemi atlattım sendedemi enfeksiyon vardı ?? Hamileyken ??
aslında 32 haftalık gebeliği Google Amca'dan araştırdığımda 1700-1900 arası normal diyor nebilim dingil hemşire kafamı karıştırdı sadece ama benim kız tekme konusunda yeni yeni uyandı son iki haftadır aktifleşti kafası aşağıdaymış .
kontrolunden sonra bana yaz sizdeki gelişmeleri malum aynı gidiyoruz merak ediyorum aradaki farkı

Amanınnn iremim doğurmuş...çok şükür.benim kızlarımda da hırıltı vardı 3 4ay devam etmişdi.geçer inşallah. . Yaşamım oğluşun çok tatlı maşallah. Yerim o tombul yanaklıyı..
Kikim ve Arça darısı başınıza.az kaldı.kikim benim kızımında kilosu azdı.sonra arttı 3650 doğdu.dert etme.
Rümüşüm kızım 2 hafta önce 6700 qr.dı.az sanki.sağlık önemli tabiiki.büyüyecek nasılsa.manken gibi olucak kızım qaliba.

Günaydın kızlar. Hala hastanedeyim. Ara ara sancılar devam ediyor. Şimdilik dogmadilar. Iyiyiz

Günaydın kızlar. Hala hastanedeyim. Ara ara sancılar devam ediyor. Şimdilik dogmadilar. Iyiyiz

Kikikiki sırami vermem ben sizden önce doguracagim

dur kız öyle deme seninkiler birazdaha kalsın içerde ne acelesi var yavrucuklar birazdaha gelişsin
Kaç gr oldular şimdi ??hastaneden nezaman çıkacaksınız siz ? Durumlar nedir

Allahım yaa inşallah sonuna kadar dururlar
seninkiler maşalaah çok yaramaz çıktı orkidem
peki doktorlar gelişimleri için ne diyorlar
şimdi doğsa sıkıntı olmaz inşallah:26::26:

günaydın kikim çok iyiyim
sabah sporumu yaptım kilo veriyorum mutluyum
kahvaltımı yaptım şimdide kk ya takılıyorum :13::13:
senden naber nasılsın

İyi olmana sevindim canım ,diyet konusunda azimlisin bakıyorumda maşallah devam et ,inşallah en yakın zamanda seninde kuzucuğun gelir
ben iyiyim fena sayılmaz yuvarlanıyorum bol bol kiki valla bu son aylar çok çok zor ne yatabiliyorsun ne kalkabiliyorsun dön babam dön ,kıçımın üstüne oturduğumda bile popomdaki kemikler ağrıyor kikikikiki
bu arada çookk kilo aldım 20 i tamamlamak üzereyim :18: aman allahım daha 7 haftamız var :18: kikiki

inşallah canım şubat tatilinde tüp bebeğe gidecem tekrar
ve ozamana kadar en 10 kilo verecem
bebek geldikten sonra kiloları düşünme sakın
strese girme doğumdan sonra gider hepsi inşallah
bu arada göbüşünü eklesene

Hadi hayırlısı bercestem ,gelsin Şubat gelsin bebik
eklerim canım ama şimdi kurt gibi açım ,kahvaltıya ineceğim şimdi akşama eklerim ,ben kaçtım öptüm yanacıklarından

Hadi hayırlısı bercestem ,gelsin Şubat gelsin bebik
eklerim canım ama şimdi kurt gibi açım ,kahvaltıya ineceğim şimdi akşama eklerim ,ben kaçtım öptüm yanacıklarından

uyy yerim göbeciğini akşam eklede göreyim seni
hadi afiyet olsun sana

günaydın kikim çok iyiyim
sabah sporumu yaptım kilo veriyorum mutluyum
kahvaltımı yaptım şimdide kk ya takılıyorum :13::13:
senden naber nasılsın

O kilo gidecek bebek gelecek o kilo gidecek bebek gelecek o kilo gidecek bebek gelecekkk heytt sen koskoca topik anasisin o kilolar tiris gelir tiris gider

O kilo gidecek bebek gelecek o kilo gidecek bebek gelecek o kilo gidecek bebek gelecekkk heytt sen koskoca topik anasisin o kilolar tiris gelir tiris gider

gelecek inşallah gelecek
şuan ağlıyorum ben yaaaa
teyzemin oğlunun bebeği oldu bugün
yok çok sevindim gerçekten ben hiç kıskanmam yakınlarımı
telefonda gelinimiz devamlı bana dua ettiğini söyleyince varya çok duygulandım
artık gel ne olur gellllll benimle birlikte herkes üzülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…