canim ikra ismi kulaga hos geliyo manasi ne acaba ?
Bir de benim bi arki kizina mina ismini koydu coook gsl anlamlari var internetten bi bak bnm arki koymamis ve ben bu ismi duymus olsaydim bu ismi koyabilirdim..bir de mislicihan diye bi isim var dunyaya deger anlaminda..
Sen soyleyince aklima geldi.simal isminden yanayim ben.oyle herkes gormez ismini ruyada.anlami neydi baktinmiydi
Abuuu yirim yirim ben onu..Kizlar kizim bu aksam bana gulucuk atti
Kizlar kizim bu aksam bana gulucuk atti
38 haftalikdik buyuk ihtimal.36 haftaliktan sonra doktor her an gelebilir demisti.o haftada nst ye girdigimde iki adet sancim ciktiydi 2 hafta sonra da suyum geldiydi.bir gece takiip ettiler sabaha da sezeryan olduydum.darisi sizlerin basina saglikli gine.kizimin karnini doyurdum gidem bende uyuyamallahım korusunnn ay ne güzel bi duygudur :) darısı bizim başımıza...kızzz rümüş kusura bakma ama unutmuşum senin suyun sancın felan ne zaman gelmişti
günaydın canlar
Slm kizlar...nasilsiniz...
Bilgisi olan varsa bir yardimci olursanız bebeklere anason cayi veriliyormus uyumasi icin.dogrumu ki acaba bende versemmiki
Teyzeleri minnoşum hasta.ateşi çıkmış
Bilmiyorum rümüş.deli olucam.hiç bişi yok.sadece inmek bilmeyen yüksek ateş.ilaç da banamısın demiyor acile geldik şimdi.dk.bekliyoruz.oy oyy yesin minnoşunu teyzeleri gecmiş olsun nazlıma.tez zamanda iyileşir inşallah grip falan mı oldu
hiç bilmiyorum canım ama bence iyi araştır belki zararlıdır :26:Slm kizlar...nasilsiniz...
Bilgisi olan varsa bir yardimci olursanız bebeklere anason cayi veriliyormus uyumasi icin.dogrumu ki acaba bende versemmiki
Teyzeleri minnoşum hasta.ateşi çıkmış
hiç bilmiyorum canım ama bence iyi araştır belki zararlıdır :26:
geçmiş olsun canım biran önce iyileşir inşallahhava değişimi mi vurdu ki :26:
Cok gecmis olsn cnm hava degisiminden biz bile etkileniyoruz onlar cok daha hassas uzulme iyilesir ins yavrun..Amin canım.periçan olduk hepimiz.solunum yolu enfeksiyonuymuş.ciddi bir şey değil dedi doktor.bol su verin.bir kaç gün ateşi yüksek olur geçer dedi.susuz kalmaması lazım.
Cok gecmis olsn cnm hava degisiminden biz bile etkileniyoruz onlar cok daha hassas uzulme iyilesir ins yavrun..
Ciiddi bisey olmamsina sevindim canim.senin bebis su icecek kadar buyudumu kiAmin canım.periçan olduk hepimiz.solunum yolu enfeksiyonuymuş.ciddi bir şey değil dedi doktor.bol su verin.bir kaç gün ateşi yüksek olur geçer dedi.susuz kalmaması lazım.
Evet teyzesi.emekliyor hemde.büyüdü cadı oldu.Ciiddi bisey olmamsina sevindim canim.senin bebis su icecek kadar buyudumu ki
Allahım sen koru....Kizlar orkidemizin bebeklerinden birinin kan akimi yavaslamis suyu azalmis bir iki hafta icinde dogabilirmis.dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?