hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sanırım ikra olacak cnm babamız kafaya koymuş :))) peygamberimize gelen ilk vahiy anlamı.. ay ne zormuş bu isim işleri :))

allahım korusunnn ay ne güzel bi duygudur :) darısı bizim başımıza...kızzz rümüş kusura bakma ama unutmuşum senin suyun sancın felan ne zaman gelmişti
38 haftalikdik buyuk ihtimal.36 haftaliktan sonra doktor her an gelebilir demisti.o haftada nst ye girdigimde iki adet sancim ciktiydi 2 hafta sonra da suyum geldiydi.bir gece takiip ettiler sabaha da sezeryan olduydum.darisi sizlerin basina saglikli gine.kizimin karnini doyurdum gidem bende uyuyam

Slm kizlar...nasilsiniz...
Bilgisi olan varsa bir yardimci olursanız bebeklere anason cayi veriliyormus uyumasi icin.dogrumu ki acaba bende versemmiki

Bilgisi olan varsa bir yardimci olursanız bebeklere anason cayi veriliyormus uyumasi icin.dogrumu ki acaba bende versemmiki

Onu bende duymustum ama yanlis hatirliyosam anason rakinin ham maddesiydi.gecen tv xe duydum lavanta cicegini bebeklerin yastiklarinin altina koyarlarmis bebek uyusun diye.bidd lavant cicegini suya atip kaynTiuon tencerde evdeki mikroplari kirar eve guzel koku yayarmis saracoglundan dinledim

Teyzeleri minnoşum hasta.ateşi çıkmış

oy oyy yesin minnoşunu teyzeleri gecmiş olsun nazlıma.tez zamanda iyileşir inşallah grip falan mı oldu
Bilmiyorum rümüş.deli olucam.hiç bişi yok.sadece inmek bilmeyen yüksek ateş.ilaç da banamısın demiyor acile geldik şimdi.dk.bekliyoruz.

hiç bilmiyorum canım ama bence iyi araştır belki zararlıdır :26:
Teyzeleri minnoşum hasta.ateşi çıkmış

geçmiş olsun canım biran önce iyileşir inşallah hava değişimi mi vurdu ki :26:

hiç bilmiyorum canım ama bence iyi araştır belki zararlıdır :26:

geçmiş olsun canım biran önce iyileşir inşallah hava değişimi mi vurdu ki :26:

Amin canım.periçan olduk hepimiz.solunum yolu enfeksiyonuymuş.ciddi bir şey değil dedi doktor.bol su verin.bir kaç gün ateşi yüksek olur geçer dedi.susuz kalmaması lazım.

Amin canım.periçan olduk hepimiz.solunum yolu enfeksiyonuymuş.ciddi bir şey değil dedi doktor.bol su verin.bir kaç gün ateşi yüksek olur geçer dedi.susuz kalmaması lazım.
Cok gecmis olsn cnm hava degisiminden biz bile etkileniyoruz onlar cok daha hassas uzulme iyilesir ins yavrun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…