Kizlar orkidemizin bebeklerinden birinin kan akimi yavaslamis suyu azalmis bir iki hafta icinde dogabilirmis.dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Evet teyzesi.emekliyor hemde.büyüdü cadı oldu.
Allahım sen koru....
Kizlar orkidemizin bebeklerinden birinin kan akimi yavaslamis suyu azalmis bir iki hafta icinde dogabilirmis.dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
canim ben de 2 gun once atlattim tek yapabildigim dinlenmek ve meyve yemek oldu..insallah hastaligimin bebise zarari olmamstr..sen de insallah cabucak atlatrsn..cok gecmis olsn..Kızlar herkese slm..dunden beri bogazim ve genizim cok yaniyo sanirim hasta oluyorum ve cok korkuyorumm benim gibi olan varmi aranizda varsa bebise zarar vermeden nasil atlattiniz..
Dinlencen kuzum ihlamur iciveririsin fazla abartmadan .portakal mandalina yiyver ve evini bol havalandir.bide lavanta vicegi al tencrrde kaynat evdeki mikroplari kirarmis.Kızlar herkese slm..dunden beri bogazim ve genizim cok yaniyo sanirim hasta oluyorum ve cok korkuyorumm benim gibi olan varmi aranizda varsa bebise zarar vermeden nasil atlattiniz..
orkideden yeni haber var mi kizlar?
Cok saol cnm oyle dinlenmelik bi rahatsizligim yok cok sukur ama ilerlemesinden korkuyorum rahatsiz ediyo geniz yanmasıcanim ben de 2 gun once atlattim tek yapabildigim dinlenmek ve meyve yemek oldu..insallah hastaligimin bebise zarari olmamstr..sen de insallah cabucak atlatrsn..cok gecmis olsn..
Dinlencen kuzum ihlamur iciveririsin fazla abartmadan .portakal mandalina yiyver ve evini bol havalandir.bide lavanta vicegi al tencrrde kaynat evdeki mikroplari kirarmis.
Gece kizımın ateşi 40.2 yükseldi.çok korkut.şimdi iyi Rabbime şükürler olsun.uarın evimize dönücez kısmetse...
Orkideyi çpk merak ediyorum.aklımda bütün gün.30 haftalık olsaydı en azından.hayırlısı olsun.bide Rümeysa eğer biri doğarsa diğeridemi doğmalı.bunu yazarmısın canım. ..
Gece kizımın ateşi 40.2 yükseldi.çok korkut.şimdi iyi Rabbime şükürler olsun.uarın evimize dönücez kısmetse...
Orkideyi çpk merak ediyorum.aklımda bütün gün.30 haftalık olsaydı en azından.hayırlısı olsun.bide Rümeysa eğer biri doğarsa diğeridemi doğmalı.bunu yazarmısın canım. ..
Kizlar bide bebegimi cok hickirik tutmaya basladi bu normal mi gunde 3 4 kere
Ben istanbula gidiyom kizimla beraber orda internete gifebilirmiyim bilmiyom beni merak etmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?