hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Allah yardimcisi olsun insallah saglikli olsun da erken gec dogmus farketmez..

Kızlar herkese slm..dunden beri bogazim ve genizim cok yaniyo sanirim hasta oluyorum ve cok korkuyorumm benim gibi olan varmi aranizda varsa bebise zarar vermeden nasil atlattiniz..

Kızlar herkese slm..dunden beri bogazim ve genizim cok yaniyo sanirim hasta oluyorum ve cok korkuyorumm benim gibi olan varmi aranizda varsa bebise zarar vermeden nasil atlattiniz..
canim ben de 2 gun once atlattim tek yapabildigim dinlenmek ve meyve yemek oldu..insallah hastaligimin bebise zarari olmamstr..sen de insallah cabucak atlatrsn..cok gecmis olsn..

Dinlencen kuzum ihlamur iciveririsin fazla abartmadan .portakal mandalina yiyver ve evini bol havalandir.bide lavanta vicegi al tencrrde kaynat evdeki mikroplari kirarmis.

Gece kizımın ateşi 40.2 yükseldi.çok korkut.şimdi iyi Rabbime şükürler olsun.uarın evimize dönücez kısmetse...
Orkideyi çpk merak ediyorum.aklımda bütün gün.30 haftalık olsaydı en azından.hayırlısı olsun.bide Rümeysa eğer biri doğarsa diğeridemi doğmalı.bunu yazarmısın canım. ..

canim ben de 2 gun once atlattim tek yapabildigim dinlenmek ve meyve yemek oldu..insallah hastaligimin bebise zarari olmamstr..sen de insallah cabucak atlatrsn..cok gecmis olsn..
Cok saol cnm oyle dinlenmelik bi rahatsizligim yok cok sukur ama ilerlemesinden korkuyorum rahatsiz ediyo geniz yanması

Dinlencen kuzum ihlamur iciveririsin fazla abartmadan .portakal mandalina yiyver ve evini bol havalandir.bide lavanta vicegi al tencrrde kaynat evdeki mikroplari kirarmis.

Rümüşte careler tukenmez diyosun :)) cok saol cnm ihlamurum yok alacak yakinda yerimde yok en yakin yer 45 km ben en iyisi nane limon yapim psikolojik rahatlarim belki :))

canım çok geçmiş olsun çok yükselmiş ateşi
iyimi şimdi
orkidemin doğumu başlarsa ikiside doğar gibi düşünüyorum:18::18:

Orkidenin bebekleri yanlis hatirlamiyosam farkli keselerde yani tek yumurta ikizi degil bu yuzden biri dogarsa digeri dogmak zorunda degil diye dusunuyom bende.orkideye ayrintili sormaya cekiniyom bu soruyu etrafindski herkes soruyordur cunku.ben saderce nasilsin diye yaziyom o da musait oldugunda yaziyor ne yazarsa ben size iletyom.kizina cok gecmis olsun.

Kizlar bide bebegimi cok hickirik tutmaya basladi bu normal mi gunde 3 4 kere

Naneyi cok tuketme.ilik suya bi kasik bal koy bogazini yumusatir.icebilirsen sarimsakli suy yap ardindan bi guzel terle.ahhh ahh bende biseh bilmiydim kk ya burdaki dostlarimi bulana kadar ben onlardan ogrendim sende artik baska dostlarla paaylasirsin

Uffffff yokluğumda herkeze neolmuş böyle teker teker dökülmüşünüz

ORKİDEM.... Çookk çook geçmişler olsun ,umarım sağ salim sorunsuz sağlıklı bir şekilde gelir bebişlerin .dualarımız seninle canım , inş 30 haftayı tamamlarlar bari .

NAZLIMA....uyyyy kıyamam kızın hastalanmış ,şükür atlatmış galiba , yinede çok geçmişler olsun ,öp kuzucuğunu yerime

ARCA....... Grip olucan galiba geçmiş olsun dikkat et kendine ,son aydayız dayan biraz daha ,doğsunlar sonra rahat rahat hastalanabilirsiz

RÜMEYSAM....Hayırdır kuzum ?istanbula nireye gidiyon ? Bebik nasıl iyimi ?

İREM ..doğumu etti kayboldu karı umarım herşey yolundadır . MELTEM ...CEMRE .. Haberi olan varmı ??

VİOLE ..BERCESTEM ..öpüyorum sizi ,mucuks mucuks

ben dün ve bugün çooooooookkkkkkk yoruldum ,,kızımın 8 yaş doğum gününü kutladık evde arkadaşlarıylan , kızım iyice kocaman abla oldu Allah hepimizin evlatlarına uzun ömürler versin inş aminnn

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Ben iyiyim çok şükür. Sadece minikler dünyayı cok merak ediyorlar. Biraz acele ediyorlar. Nazlim biri dogarsa tabii öbürü de doğacak. Sezaryen olacak. Bir kac haftaya sorunlar biraz daha artıp dogarlarmis.saglikla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…