Merhaba kızlar. Ben hala hastanedeyim. Bugün 27+2 oldu cok şükür. Bazen iyi bazen kötü gidiyor. Hala sancılarım ara ara artıyor. 2 gündür olmadi ama cok sukur. Bebekler bekleyebilirse 33. haftada aralik ayi başında doğum olacak
Merhaba kızlar. Ben hala hastanedeyim. Bugün 27+2 oldu cok şükür. Bazen iyi bazen kötü gidiyor. Hala sancılarım ara ara artıyor. 2 gündür olmadi ama cok sukur. Bebekler bekleyebilirse 33. haftada aralik ayi başında doğum olacak
Cok gecmis olsun cnm insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebislerini Allah hayirla kurtarsinMerhaba kızlar. Ben hala hastanedeyim. Bugün 27+2 oldu cok şükür. Bazen iyi bazen kötü gidiyor. Hala sancılarım ara ara artıyor. 2 gündür olmadi ama cok sukur. Bebekler bekleyebilirse 33. haftada aralik ayi başında doğum olacak
oyy masallahh :) hadi gozun aydin..Kizlar sukur servisteyiz artik bal yanagima kavustum , yarin evimize gitcez kismetse ilk emismelere basladik emiyo mu emmiyo mu anlamiyom ama kesik kusmalarimiz var gaz sorunumuz vb bebis dertletim basladi sukurler olsun........
Kizlar sukur servisteyiz artik bal yanagima kavustum , yarin evimize gitcez kismetse ilk emismelere basladik emiyo mu emmiyo mu anlamiyom ama kesik kusmalarimiz var gaz sorunumuz vb bebis dertletim basladi sukurler olsun........
Hayirdir insallah ya.nekadar suruyor agrin
geçmiş olsun kikim ama bence bunların olması normal
hemen aklına kötü şeyler getirmeee
Kizlar sukur servisteyiz artik bal yanagima kavustum , yarin evimize gitcez kismetse ilk emismelere basladik emiyo mu emmiyo mu anlamiyom ama kesik kusmalarimiz var gaz sorunumuz vb bebis dertletim basladi sukurler olsun........
ben de hissediyorum nst de de çıkıyor. Ikizlerde böyle sorunlar daha sık oluyor canim. Dr um da gebeligin başında büyük ihtimalle bunları yaşarsın demişti eski dusukleri de göz önünde bulundurarakAyyy orkidecim iyi olmana cok sevindim ama cok erken dogmuyolarmi canlarim yaa :)) bizden sonra doguracaktin onumuze gectin bak.. insallah saglikla yasar boncuklar :)) neden boyle oldugunu soyledilermi bide sanci hissediyomusun sen yoksa nst de felan mi cikiyor
Maşallah canım gozun aydınKizlar sukur servisteyiz artik bal yanagima kavustum , yarin evimize gitcez kismetse ilk emismelere basladik emiyo mu emmiyo mu anlamiyom ama kesik kusmalarimiz var gaz sorunumuz vb bebis dertletim basladi sukurler olsun........
en son 800 gr civarindaydilar cuma günüçok geçmiş olsun orkidem ,peki 33 haftayı doldurana kadar hastanedemi kalacaksınız ? 33 hafta çok erken değilmi ya ,küvezde yatarlar herhalde öyle bir durumda sıra benle arcadaydı kız ,öne geçme senin böcükler birazdaha gelişsin ya kaç kilodalar şu anda ?
Amin canım. Senin gebelik de hayırlı olsun. Allah sağlıkla tamamına erdirsinCok gecmis olsun cnm insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebislerini Allah hayirla kurtarsin
ben de hissediyorum nst de de çıkıyor. Ikizlerde böyle sorunlar daha sık oluyor canim. Dr um da gebeligin başında büyük ihtimalle bunları yaşarsın demişti eski dusukleri de göz önünde bulundurarak
inş.canım şöyle 30 lu haftaları bir görsek .Allah bebeklerini ve seni korusun kazasız kavuş canım.bizimde sıkıntılarımız hiç bitmiyor inan ki.ikiz gebelik gerçekten zor .az çok hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz lütfen moralini bozma .uslu uslu dursunlar minikler.Merhaba kızlar. Ben hala hastanedeyim. Bugün 27+2 oldu cok şükür. Bazen iyi bazen kötü gidiyor. Hala sancılarım ara ara artıyor. 2 gündür olmadi ama cok sukur. Bebekler bekleyebilirse 33. haftada aralik ayi başında doğum olacak
Hosgeldinizinş.canım şöyle 30 lu haftaları bir görsek .Allah bebeklerini ve seni korusun kazasız kavuş canım.bizimde sıkıntılarımız hiç bitmiyor inan ki.ikiz gebelik gerçekten zor .az çok hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz lütfen moralini bozma .uslu uslu dursunlar minikler.
orkidem Allah'ın izniyle bebişlerini sağ salim kucağına alıcaksın balım dualarımız seninle
Kısa sürüyor ağrılarım ama neredeyse hergün oluyor ,adet olucakmışım gibi kasıklarımda baskı oluyo bazen pffffff
Doktorum aradı dün ,idrar hastaneye kontrol için gönderilmişti ,sonuç çıkmış,idrar enfeksionun boyutu hamileliği tetikleyecek derecede değilmiş ,çok az varmış, ağrıların sebebini bilmiyoruz ,yalancı doğum sancısı olabilir sadece dedi ve nedense 40 hafta gebeliği dolduracağını sanmıyorum dedi
Göbeğim son iki haftadır çok aşağıya sarkmış durumda bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?