hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ayyy orkidecim iyi olmana cok sevindim ama cok erken dogmuyolarmi canlarim yaa :)) bizden sonra doguracaktin onumuze gectin bak.. insallah saglikla yasar boncuklar :)) neden boyle oldugunu soyledilermi bide sanci hissediyomusun sen yoksa nst de felan mi cikiyor

caanım inşallah bekleyecekler dayan dualarım sizinleeee :26::26::26:

Kizlar sukur servisteyiz artik bal yanagima kavustum , yarin evimize gitcez kismetse ilk emismelere basladik emiyo mu emmiyo mu anlamiyom ama kesik kusmalarimiz var gaz sorunumuz vb bebis dertletim basladi sukurler olsun........

Cok gecmis olsun cnm insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebislerini Allah hayirla kurtarsin

Kizlar sukur servisteyiz artik bal yanagima kavustum , yarin evimize gitcez kismetse ilk emismelere basladik emiyo mu emmiyo mu anlamiyom ama kesik kusmalarimiz var gaz sorunumuz vb bebis dertletim basladi sukurler olsun........
oyy masallahh :) hadi gozun aydin..

Komsim gozunaydin.kustuguna gore emiyordur diye dusundum..o mis kokusunu bizim yerimize de cekiver.

Hayirdir insallah ya.nekadar suruyor agrin

geçmiş olsun kikim ama bence bunların olması normal
hemen aklına kötü şeyler getirmeee

Kısa sürüyor ağrılarım ama neredeyse hergün oluyor ,adet olucakmışım gibi kasıklarımda baskı oluyo bazen pffffff
Doktorum aradı dün ,idrar hastaneye kontrol için gönderilmişti ,sonuç çıkmış,idrar enfeksionun boyutu hamileliği tetikleyecek derecede değilmiş ,çok az varmış, ağrıların sebebini bilmiyoruz ,yalancı doğum sancısı olabilir sadece dedi ve nedense 40 hafta gebeliği dolduracağını sanmıyorum dedi
Göbeğim son iki haftadır çok aşağıya sarkmış durumda bu arada

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun orkidem ,peki 33 haftayı doldurana kadar hastanedemi kalacaksınız ? 33 hafta çok erken değilmi ya ,küvezde yatarlar herhalde öyle bir durumda sıra benle arcadaydı kız ,öne geçme senin böcükler birazdaha gelişsin ya kaç kilodalar şu anda ?

Hadi di gözünüz Aydın hemşom bi ara bal yanağının resmini yüklede görelim kız

ben de hissediyorum nst de de çıkıyor. Ikizlerde böyle sorunlar daha sık oluyor canim. Dr um da gebeligin başında büyük ihtimalle bunları yaşarsın demişti eski dusukleri de göz önünde bulundurarak

Maşallah canım gozun aydın
en son 800 gr civarindaydilar cuma günü

Orkidem iyisin dimi...
Iremmm dertler basladi dimi tatlı detlr
Bwn de 1hafyadir ailemin yanindaydin oglumun huyu degisti yaaa kucaktan inmiyor.agliyor surekli...yandik valla.evden cikimayacam epey. ...

ben de hissediyorum nst de de çıkıyor. Ikizlerde böyle sorunlar daha sık oluyor canim. Dr um da gebeligin başında büyük ihtimalle bunları yaşarsın demişti eski dusukleri de göz önünde bulundurarak

inşallah sağlıkla doğarlar cnm..bizi habersiz bırakma

inş.canım şöyle 30 lu haftaları bir görsek .Allah bebeklerini ve seni korusun kazasız kavuş canım.bizimde sıkıntılarımız hiç bitmiyor inan ki.ikiz gebelik gerçekten zor .az çok hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz lütfen moralini bozma .uslu uslu dursunlar minikler.

orkidem Allah'ın izniyle bebişlerini sağ salim kucağına alıcaksın balım dualarımız seninle

Hosgeldiniz yazdiklarinizdan sizinde ikizlere gebe oldugunuzu ve biraz sorunnlu geciyor dusuncesine kapildim insallah saglikli gine kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi

İyimi oldu kotu mu oldu bilmiyorum ama hani ben şimal ismini ruyamda gormustum ya esim o isime isinmadi yok dedi kendisi İKRA olsun istiyo banada guzel geldi ama sizce ne yapim bilemedim onu kirmayip gordugum isimden vazmi gecim yoksa çingenelik mi yapim :) :) :) :))))) simdi siz ikisini koyun diceksiniz ama 2. İsim yillar oncesinde karar verdigimiz güneş olacak :)

bu gidişle sende benden önce doğuracaksın 2013 ü ben kapatacam heralde :)) neyse sağlıkla doğsunda sen sıkma canını..bu arada isim düşünmüşmüydün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…