hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bu gidişle sende benden önce doğuracaksın 2013 ü ben kapatacam heralde :)) neyse sağlıkla doğsunda sen sıkma canını..bu arada isim düşünmüşmüydün cnm

evet canım bu gidişle bende erken doğuracam inşallah Kasım ayını atlatırım bari Aralık ilk haftasında olsa 38 haftamı tamamlamış olurum .hayırlısı artık .
canım biz başından beri daha doğrusu kızım NİSA ismini çok istiyor ,kafamdan TUANNA ve YAĞMUR da çok geçiyor pffff ne zor iş miş ya karar isim meselesi , herhalde büyük ihtimal ablamızı dinleyip kırmıcaz onu

Günaydın caanım bugün boş günüm
yaatakta sizinle konuuyoırum
Tam bi tembeliimm bugün anlayacağın

ohh boş gün olması ne güzel bizim hiç boş günümüz yok sınıfçıyım ben

ben de erkenden uyanıyorum artık karnım hep aaaaaçççççç.. uyuyamıyorum açlıktan

ohh boş gün olması ne güzel bizim hiç boş günümüz yok sınıfçıyım ben

ben de erkenden uyanıyorum artık karnım hep aaaaaçççççç.. uyuyamıyorum açlıktan

maşşallahh yeğnime tosun olacak anlaşılan inşallah
sınıfçıların işi zor gerçekten
ama en çok tatmin alınan branş bence
okumaya geçtiklerindeki haz süper olsa gerek
boş gün iyi oluyo evde temizlikle geçiyo
daha çok yoruluyorum

gunaydin arkadaslar bugun ben de ise gidemedim grip olmusum cok halsizim ben cok sık hastalaniyrm ya yarin bi kbb ye gitcem..calisanlara kolay gelsin evdekilere iyi dinlenmeler ya da iyi temizlikler :))

eheh hem de ne tosun habire bişeyler tıkınıyorum bu gidişle ben de kapılardan sığamıycam galiba
gunaydin arkadaslar bugun ben de ise gidemedim grip olmusum cok halsizim ben cok sık hastalaniyrm ya yarin bi kbb ye gitcem..calisanlara kolay gelsin evdekilere iyi dinlenmeler ya da iyi temizlikler :))

saol canım geçmiş olsun seninki hamilelik gribi de olabilir dikkat et kendine

eheh hem de ne tosun habire bişeyler tıkınıyorum bu gidişle ben de kapılardan sığamıycam galiba

saol canım geçmiş olsun seninki hamilelik gribi de olabilir dikkat et kendine
Allah Allah ilk defa duyuyorum hamilelik gribi mi varmış bi de :/

Kikim nisa ismi guzel ama koyarsan bu ismi tek koyma derim nacizane fikrim cunku nisa kadin demek yani pek anlamli olmuyor yanina bi isim ekleyebilrsin diye dusunuverdim

Allah Allah ilk defa duyuyorum hamilelik gribi mi varmış bi de :/
gittinmi doktora.gerci ilac verecegni sanmiyom cunkut sen hamilesin gribin tek ilaci dinlenmek c vitamni alcan

hoşbuldum canım nasıl gidiyor bebişli hayat iyisiniz de mi
Iyiyz rabbime sukurler olsun.yuvarlanip giduyoz.kuzum nezle oldu burnu akiyor hiriltisi var azcikda oksuruk.ilacimiz var evde ama hemen ilaca dayanmak istemiyom

Aynen oyle grip ilac alsan 7 gunde almasan 1 haftada geciyo :))
Afiyet olsun bu arada da sabahin korunde niye kalktin acaba bebis mi uyutmuyo :)
ben de dun gece ruyamda benim kizim oluyomus onu gordum nasi tatli sarisin cimcime bi kizdi yaa :))
Hayirlisi bakalim:)

canim ikra ismi kulaga hos geliyo manasi ne acaba ?
Bir de benim bi arki kizina mina ismini koydu coook gsl anlamlari var internetten bi bak bnm arki koymamis ve ben bu ismi duymus olsaydim bu ismi koyabilirdim..bir de mislicihan diye bi isim var dunyaya deger anlaminda..

Ikra ismii bende istediydm kizima ikinci isim olarak.ikra oku demek.kurani kerimdeki ilk ayet.

Uyutmama degilde kizimin yemek saatiydi onu doyurdum sonrsda ben sut ile biskuvu keyfi yapam dedim.sute biskuviyi bandirip yemeye bayiliyomda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…