Bercestem canım ,çok güzel geçti doğumgünümüz ,arkadaşlar sağolsunlar baya yardım ettiler ,değilse çıkamazdım işin içinden,ayrıca Her gelen bir menü getirdi beraberinde kısırımız,patates salatamız,soğuk mezelerimiz,benim hazırladığım poğaça ve böreklerimiz vardı çocuklara yemek olarak makarna ve köfte yapmıştım,arkasından 2 çeşitte yaş pastamız ve revani tatlımız vardı ,
Sen nasılsın iyimisin ??diyet nasıl gidiyor?
kız okadar kişiye yazdım bitek sen yanıt vermişsin,küstüm diğerlerine banane
kıızzz gelmişsin, hatun senle aynı işlemlere başladık. eşim de ilaç kullanıyor ocakta aşılama kısmetse olacak. hadi bakalım biz de güzel haberler veririz inşallah....kasımda eşinin tahlilleri var diye okudum, naptınız gittiniz mi bu ay doktora? ilaçlar işe yarar mi diye çok merak ediyorum eşim de ikinci ayında bakalım artık....Ewet canım hoşgeldim hoşbuldum... Sen nasılsın ikizlerin nasıl... Canım bizim tedavi 3 aylık ilaç tedavisi... Kasımda bitiyo kontrollerimiz olcak sonuç degismemisse önce aşılama olcak... Oda olmazsa tüpe yonlenicez... Inşallah aşılama tutar... Biz eşimle ikiz çok istiyoruz o yüzden tüpude özelde yaptirmayi düşünuyoruz... Yani yilbasindan sonra tüp bebek olabilir... Normal yolla olmazsa tabi...
Ikiz Zorda olsa tek seferde olsun bitsin istiyoruz... Tabi kader kısmet herşey ama planlar böyle....
merhaba kızlarrrr.... rümüşüm ben geldim ama sen istanbullara gitmişsin, yaa artık dizimi kırıp evde oturuyorum kpss belasından kurtulmak istiyorum artık sinirlerimi bozuyor kısacası derse ağırlık vermeye çalışıyorum, bilgisayarı açtım mı kendimi kaptırıyorum.salihanı çiçeğini öp yerime....
bu arda irem doğum yapmışgözün aydın iremcim Allah analı babalı büyütsün
kikiiiiiii nasııılsıııııııııııııııın bacıımmm.
orkim yaaa bi haber vereydin bize kuzucum iyi misin?
ohhh geçmişi okudum da ya kendimi yanınızda hissettim mevlütler okunmuş, doğum günleri kutlanmış ohh miisss
kıızzz gelmişsin, hatun senle aynı işlemlere başladık. eşim de ilaç kullanıyor ocakta aşılama kısmetse olacak. hadi bakalım biz de güzel haberler veririz inşallah....kasımda eşinin tahlilleri var diye okudum, naptınız gittiniz mi bu ay doktora? ilaçlar işe yarar mi diye çok merak ediyorum eşim de ikinci ayında bakalım artık....
kızlR NASILSINIz ben ıstanbuldayım.kardesımın kınasına 2 gun kaldı bayanlar arasında olucak bende muızık ındırıyom dj lık yapıcamnıkah pazar gunu bende pazartesı bınıcem otobuse.ıstanbula gelırken otobuste kızım sukurler olsun yaramazlık yapmadı.acıkınca bıraz agladı tabıı memeyı verene kadar.otobusumuz cok rahattı ama servıs hızmet sıfırdı.tovbe ettım gıresun ıstanbul hattında ulusoya bınmem.tesıslerın bırtanesınde bıle bebek bakım yerı yok .ılk mola yerınde bı hastane sedyesı gıbı bısey koymuslar.ıkıncı tesısıde ıse el yıkama yerlerınını yanına dogru yer var mermerden.3 tesıste vc nın yerını bulamadım otobuste tesısten sonra su bıle dagıtmadılar 30 ml su sısesı dagıttılar o kadar.koltuk ustundekı kırmızı ıkaz dugmesını yak ama ne gelen var ne gıden.ıste yolculuk macream boleydı.sızlerı ozledım...
hoş geldin cemremm
inşallah kpss illetinden kurtulursun canım
arada gel ama dinlenmedeyken bizde zaten çook fazla oturmuyoruz başında
kızlR NASILSINIz ben ıstanbuldayım.kardesımın kınasına 2 gun kaldı bayanlar arasında olucak bende muızık ındırıyom dj lık yapıcamnıkah pazar gunu bende pazartesı bınıcem otobuse.ıstanbula gelırken otobuste kızım sukurler olsun yaramazlık yapmadı.acıkınca bıraz agladı tabıı memeyı verene kadar.otobusumuz cok rahattı ama servıs hızmet sıfırdı.tovbe ettım gıresun ıstanbul hattında ulusoya bınmem.tesıslerın bırtanesınde bıle bebek bakım yerı yok .ılk mola yerınde bı hastane sedyesı gıbı bısey koymuslar.ıkıncı tesısıde ıse el yıkama yerlerınını yanına dogru yer var mermerden.3 tesıste vc nın yerını bulamadım otobuste tesısten sonra su bıle dagıtmadılar 30 ml su sısesı dagıttılar o kadar.koltuk ustundekı kırmızı ıkaz dugmesını yak ama ne gelen var ne gıden.ıste yolculuk macream boleydı.sızlerı ozledım...
aaaaaaaaa bir adet kikiiii gördüm sankievet gördüm gördüüüüm baktım kikim beni sormuş çok hoşuma gitti nasılsın kikim
kikim söylemeyi unuttum çiçeğinin yeni yaşı mutlu kutlu huzurlu sağlıklı olsun nice yıllara
tumeti yiyeniyle gördüm valla bizim hatuna pek yakışmış, kullakların çın çın çınlasın tumet dön evine de arada gel buraya.
yaa bu arada orkideden haberi olan var mı? kasımın ilk haftası tayin yerim belli olur diyordu yanlış hatırlamıyorsam eee bu kız bu hamiş halle ne etti aceba çoook merak ettim, inşallah iyidir. orkim bi ses vereydin yaaa:26:
kızlar benimki dibimde uykum geldi diyor, sabah erken kalkıyoruz, ben de uyumaya gidiyorum öpüyorum hepinizi. yarın görüşürüz inşallah
oooyyy kıyamam sürekli kremlerle yağlarla masaj yap belki kaşıntısını alır, susam yağı da çok iyi bir nemlendirici denemeni tavsiye ederim....Bercestemmutlu olmana sevindim canım ,diyetin iyi gidiyor maşallah , ben okadar dayanamazdım sen azimlisin beli ohh ,inş Ocak ayıda uğurlu gelir bebişin geliverir hemencecik ,bi halay daha çekeriz
cemreeeee nasılsın kuzum ,ben fena sayılmam bu ay ağrılarım var arada vede çok ağırlaştım yatıp kalkmakta çok zorlanıyorumkarnım bu hafta çok kaşınıyor ya yırtılıcak sanırım ,badem yağı felan sürüyorum ama ,malum benim büyük kız 1 buçuk ay erken doğmuştu ,ilk defa şu son ayı yaşıyorum pffff ne zormuş yaff
Ahaaabi çift sweett te var sanki sweetttt nasılsın ballı şeker ??
Ulusoyun neoplan markali otobuslerine binmek istemisimdir.aMa binmek nasip olmadiydi.bu sefer yolculukta kendi secme sansim varken bineyim dediydim.otobus super intrneti vardi hatta koltuklarin kenarina priz yapmislar telefonunh sarj edebilin.giresuna donusu annemler aldi onlarda istanbul seyaHtten almislar.hadi inşallah çok eğlenirsiniz
salihada öğrenir oynamayı bu sayede
sen kamil koçu tercih et benim fovorim
He ya zor oliyy son haftalar insan kendini dozer gibi agir vasita hissediy..senin eve tek ebe mi geluyor yoksa degisiyormu.sana ozel mi ebe.turkiyede aile ebesi diye uygulama baslatcaklarmis.sezeryan oranini azaltmaya calisicaklarmis.Bercestemmutlu olmana sevindim canım ,diyetin iyi gidiyor maşallah , ben okadar dayanamazdım sen azimlisin beli ohh ,inş Ocak ayıda uğurlu gelir bebişin geliverir hemencecik ,bi halay daha çekeriz
cemreeeee nasılsın kuzum ,ben fena sayılmam bu ay ağrılarım var arada vede çok ağırlaştım yatıp kalkmakta çok zorlanıyorumkarnım bu hafta çok kaşınıyor ya yırtılıcak sanırım ,badem yağı felan sürüyorum ama ,malum benim büyük kız 1 buçuk ay erken doğmuştu ,ilk defa şu son ayı yaşıyorum pffff ne zormuş yaff
Cemred istanbula yolun duserse bu haftalarda seni gormek isterdimkikim söylemeyi unuttum çiçeğinin yeni yaşı mutlu kutlu huzurlu sağlıklı olsun nice yıllara
tumeti yiyeniyle gördüm valla bizim hatuna pek yakışmış, kullakların çın çın çınlasın tumet dön evine de arada gel buraya.
yaa bu arada orkideden haberi olan var mı? kasımın ilk haftası tayin yerim belli olur diyordu yanlış hatırlamıyorsam eee bu kız bu hamiş halle ne etti aceba çoook merak ettim, inşallah iyidir. orkim bi ses vereydin yaaa:26:
kızlar benimki dibimde uykum geldi diyor, sabah erken kalkıyoruz, ben de uyumaya gidiyorum öpüyorum hepinizi. yarın görüşürüz inşallah
Kizlar bugece kizimi uyuttum pusete biraktim bende diger odaya kardesimin hanina gittjm sohbet etmeye 5 dk falan gecti benimki basladi aglamayA.yanina gittim pusetin korumaligini jndirdim benimki acmis gozleri bana bakiyor oturdum yanina uyutayim diye basladi gulucukler atmaya agu gibi biseyler dedi.bende karsilik verdim biraz konustuk.hopp benimki kapadi gozleri uyuduresmen bi kokumu aldi bi kontrol etti sonra uyumaya devam.ne acayip bisey ne garip bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?