hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Slm kızlar bugün usg miz vardı kızım 2,435gr olmuş sanırım usg kiloyu daha net gösteriyor ,2buçuk hafta önce elle kontrol edilmişti 1700 gr denildi biraz az gibi demişlerdi, ama baya almışız busefer

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ,papatya çayı felan iç iyi gelir

ayyyyyyyy kocaman olmuş desene :) kızın kaç haftalık kaç kilo doğmuştu cnm..benimde 21 yada 22 sine kontrolüm var bakalım ne dicek bu arada bebeğin başı aşağı gelmişmi bişe dediler mi....çok saol cnm nane limonla idare ediyorum işte

slm canım senem 2600gr ve 36 haftalık doğmuştu ,doğduktan 2 gün sonrada 2400 e düşmüştü ,ilk zaman 200 gr kadar düşebiliyorlarmış normal demişti ozaman doktor .

evet canım bebişimin başı aşağıdaydı ,normal doğum yapacağım ben Allah kısmet ederse :18:
benimde tekrar 18 de randevum var ,randevular sıklaştı bakalım :18:ayriyetten evede geliyor ebemiz ,pffff herşeyde karışıyor ,bebek kıyafetletini yıkıyacağım deterjana kadar inceliyo içinde parfüm bulunmayan deterjan olucakmış mış
kız 3 gün önce son gidişimde usg den baktılar kiloya usg kiloyu tam gösteriyor dimi :26: ??

Son düzenleme:
hemen de yazarim cevabi anca gordum yazdigini kusura bakma. elh cnm iyiyim bizimkiyle ugrasip duruyoz iste. seninde az kaliyor yaa. hadi hayirlisiyla saglicakla gelsin ins

Ne kusuru canım benim öp oğluşunu yerimize arada uğra özletirme kendini ,evet benim günler azalıyor :18:

selamlar canlar
bugün sabah acayip bir başağrısıyla uyandım
geçmeyince doktora götürdü kocacım
emar iğne serum
şimdi iyiyim
yarında raporluyum ama dokrora gidecem
boyun fıtığından şüpheleniyor çünkü iki gündür elimde his azalması vardı
yarın yazarım size işte bugünde bunları yaşadık
Alllah bu günümüzü aratmasın inşallah
hepinize iyi geceler

hergün iki defa yeşil çay iç o bile fark ettiriyo kiloda
ben kpss de çok kilo almıştım ve hiç takmadım
birinci sırada öğretmen olmam vardı kazandıktan sonrada manken gibi olmuştum valla
şimdi tekrar o kiloya gelecem:26:

Ewet cnm ilk siralar sislik gidiyo zayifliyo cok normal bunu biliyorum..bende dalan roxy die sabun tozu aldim bebekler icin olani bide dalinin soft konsantre yumusatici aldim miss gibi kokuyo.. Bu arada aslinda ben usg deki kiloya inanmiyorum dogdugunda ogrencez dogru kilosunu cunku arkadasima 3500 dedi normal doguma gittiinde dogurmadan bi kac saat once 2800 dogdu kardesiminde kizina 3500 dedi oda 4500 dogdu o yuzden bence olcumler usg aletine gorede degisiyo ve tam kilo dogru soylemiyordur hayirlisi olsun bakalim :)) az kaldi cok heyecanli bizim evde ilk bebek olacak 5 yil sonra cok ugrastik cunku o yuzden cok heyecanliyiz :))

Kikiiimmm az kalmis senin artik doguma. İnsallah sagsalim dogurursun bebegini. Oralarda normal doguma cok onem veriuorlar degilmi?
benim oglan sansli gercekten. Kizlar dolu burda. Hepsinin yanagindan opuyoruz. Annelerinin de ellerinden opuuoruz. Gelenek gorenek de biliriz )

Kızlar :18: saat gece yarısı wc ye gittim pembe akıntım var :18: bu ne şimdi?????? :18: 3 gün önce doktordayım erken doğum yok demişti :18: bunu yaşıyan varmıydı aramızda hatırlamıyorum ,sancım felan yok ama :26:26: sabah olsada doktoru arasam tırstım yaff:18::18:

çoookkk geçmiş olsun bercestem ,dikkat et kendine ,
bende gece gece bunu yaşadım uykum kaçtı yaff:18::18:

Nisanin mi geldi acap.bizide haberdar et.

Nisanin mi geldi acap.bizide haberdar et.

Kiikim ne durumdsin.meraklwrdyim

Doktoru aradım rümüşüm ,açık pembe renk ve bir seferleğine mahsus olmuşsa devamı gelmediyse korkma dedi sadece ve şayet doğum başlasa bile bu haftada ,durdurmayız dedi 34 -35 haftayı geçenler doğurabilir dedi ondan öncesini haftalara sadece müdahale edip durdururlarmış ,ama seninki psikolojıkte olabilir dedi ilk çocuğunu erken doğurduğun için dedi bi yaşıma daha girdim ne psikolojisi yaff bunlarım deli benmi anlıyamadım ,neyseki devamı gelmedi sancımda yok iyiyim şimdi

kikim gecmis olsun.neyseki iyiymishin..prenses korkutmush seni

Cnm aynen 2 hafta oncesi banada olmustu hatta burda yazmistim kıvamlı bi akıntı degilse korkma dr u aradigimda dinlen yorgunluktan olmustur kılcal damara denk gelmistir bebek ondan olmustur dedi takip et devami gelirse hastaneye gel dedi cok sukur korkulacak bise olmadi devami gelmedi aynen benimkide acik kirmiziydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…