hemen de yazarim cevabiAhaaabi çift sweett te var sanki sweetttt nasılsın ballı şeker ??
Slm kızlarbugün usg miz vardı kızım 2,435gr olmuş sanırım usg kiloyu daha net gösteriyor ,2buçuk hafta önce elle kontrol edilmişti 1700 gr denildi biraz az gibi demişlerdi, ama baya almışız busefer
Geçmiş olsun canımdikkat et kendine ,papatya çayı felan iç iyi gelir
ayyyyyyyy kocaman olmuş desene :) kızın kaç haftalık kaç kilo doğmuştu cnm..benimde 21 yada 22 sine kontrolüm var bakalım ne dicek bu arada bebeğin başı aşağı gelmişmi bişe dediler mi....çok saol cnm nane limonla idare ediyorum işte
hemen de yazarim cevabianca gordum yazdigini kusura bakma. elh cnm iyiyim bizimkiyle ugrasip duruyoz iste. seninde az kaliyor yaa. hadi hayirlisiyla saglicakla gelsin ins
Aynende dozer gibi hissediyorum kendimi güzel teşhiskikiki
evet canım herzaman aynı ebe geliyor aile ebesi doğumdada o olur yanında ,sadece bana değil benim gibi diğer hamişlerede gidiyor ikamet ettiğin bölgeye göre oraya görevlendirilen ebe işte , türkiyeyede gelmesi güzel olur bence ,
burda sezaryan yok yasak ,sadece mecbur kalırlarsa şartlara göre yani
iyi akşamlar canım, uyumadan bi göz atayım dedim...inşallah kurtulurum yaaasen de ohhh vermişsin kiloları darısı başıma. bi de bu sene dişarı çıkmadan ne kilo alırım belli değillll tam yuvarlanırım. ben de 80 e dayadım:18::18::18: daha fazla almaktan korkuyorum:18::18:
slm canımsenem 2600gr ve 36 haftalık doğmuştu ,doğduktan 2 gün sonrada 2400 e düşmüştü ,ilk zaman 200 gr kadar düşebiliyorlarmış normal demişti ozaman doktor .
evet canım bebişimin başı aşağıdaydı ,normal doğum yapacağım ben Allah kısmet ederse :18:
benimde tekrar 18 de randevum var ,randevular sıklaştı bakalım :18:ayriyetten evede geliyor ebemiz ,pffff herşeyde karışıyor ,bebek kıyafetletini yıkıyacağım deterjana kadar inceliyoiçinde parfüm bulunmayan deterjan olucakmış mış
kız 3 gün önce son gidişimde usg den baktılar kiloya usg kiloyu tam gösteriyor dimi :26: ??
selamlar canlar
bugün sabah acayip bir başağrısıyla uyandım
geçmeyince doktora götürdü kocacım
emar iğne serum
şimdi iyiyim
yarında raporluyum ama dokrora gidecem
boyun fıtığından şüpheleniyor çünkü iki gündür elimde his azalması vardı
yarın yazarım size işte bugünde bunları yaşadık
Alllah bu günümüzü aratmasın inşallah
hepinize iyi geceler
Nisanin mi geldi acap.bizide haberdar et.Kızlar :18: saat gece yarısı wc ye gittim pembe akıntım var :18: bu ne şimdi?????? :18: 3 gün önce doktordayım erken doğum yok demişti :18: bunu yaşıyan varmıydı aramızda hatırlamıyorum ,sancım felan yok ama :26:26: sabah olsada doktoru arasam tırstım yaff:18::18:
çoookkk geçmiş olsun bercestem ,dikkat et kendine ,
bende gece gece bunu yaşadım uykum kaçtı yaff:18::18:
Nisanin mi geldi acap.bizide haberdar et.
Kiikim ne durumdsin.meraklwrdyim
çoookkk geçmiş olsun bercestem ,dikkat et kendine ,
bende gece gece bunu yaşadım uykum kaçtı yaff:18::18:
Kızlar :18: saat gece yarısı wc ye gittim pembe akıntım var :18: bu ne şimdi?????? :18: 3 gün önce doktordayım erken doğum yok demişti :18: bunu yaşıyan varmıydı aramızda hatırlamıyorum ,sancım felan yok ama :26:26: sabah olsada doktoru arasam tırstım yaff:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?