hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyi akşamlar cızzlarrrr.....

süpersin inşallah ben de verecem... ya eski hallerimi çok özlüyorum, mağazaya girer beğendiğimi alır çıkardım şimdi beğenmeyi geçtim olsun da yeter diyorum yapacam yapacam kafaya koydum, biyolojik yaşımı 19 olarak belirledim, 19 yaşıma girene kadar devam edecem
Cemred istanbula yolun duserse bu haftalarda seni gormek isterdim
ooooyyy ne güzel olurduuu. sahi sen ne zaman evine dönecen?

kiiikiii geçmiş olsun, gittin mi doktora.

kızlar orkimden haber getirdim, pazartesiyi çok zor geçirmiş sancılar sıklaşmış böyle olunca çok ilaç yüklemişler. kuzu da kendinden geçmiş.şimdi daha iyiymiş çok şükür orkininkiler ne sabırsız çıktı bacım tavşanların şuan göbişindeyken seni bu kadar meşgul ediyorlarsa o bıcırıkları doğduktan sonra ortalıkta nasıl olurlar hiç düşünemiyorum sana kolay gelsin

geçmiş olsun kikim yaa
ama düşünme bence inşallah zamanında doğurursun canım

kikim gecmis olsun.neyseki iyiymishin..prenses korkutmush seni

Cemree...

sağolun canlarım ben iyiyim çok şükür ya sadece korktum biraz daha önce böyle bişey yaşamamıştımda sanırım birazda yorgunluktan oldu o gün çok temizlik yapmıştım:26: neyseki devamı gelmedi

Doğru ya sanada olmuştu şimdi hatırladım kız dediğim gibi son ayları bu bebekte yaşıyorum senem erken doğmuştu ,benim arkadaşlarda dedi son aylarda arada olurmuş normal diye , neyse hayırlısı ,devamı gelmedi şükür ,evet seninki gibi açık pembeydi kana bulaşmış gibi .dediğin gibi bende o gün kendimi çok yormuştum camları bile sildiydim salak gibi

Ben temizlik yaptim iki haftasina dogurduydum gecmusu okydum ama ancaj buna cewap yzcak mecalim varsi.cunku kizkatdesimin kinasindaydim

günaydın teyzoşlar

perşembe günü kontrolümüz vardı kızım çok hareketliydi sabit görüntü bile alamadık hep uyuyo diye şikayet ederken bu sefer içerde dört dönüyodu kafasını bi sağa bi sola oynatıyodu plesentayı ağzına dayamış ağzını açıp kapatıyodu o yüzden yüzünün görüntüsünü alamadık :26: bi gece önce eşim tembihledi kızım bak bu sefer uyuma annen canımıza okucak demişti iyiymiş yani meleğim bacakları uzunmuş doktor uzun bacaklı bi kızınız olucak dedi buraya kadar her şey iyi de ertesi gün şeker testine gittim 100lük nalları dikiyodum 3 kere bayıldım hastanede acile kaldırıp serum verdiler tansiyonum 6-3 olmuş şimdi iyiyim Allah'a şükür bizden haberler böyle siz napıyosunuz bakalım

orkiiiimmm canım bayağdır hiç sesin çıkmıyor acaba ne durumdasın
inşallah bebekleerde sende iyisinizdir dualarım seninle canım:26::26:

geçmiş olsuun canım şekerinmi yüksek çıktı :44::44:
uzun bacaklı olsun uzun bacak güzel olur
akıllı terbiyeli en önemlisi hayırlı evlat olsun

kızlarrrr sizce doğum çantamı ne zaman hazırlamalıyım....hayalimsin sen çantanı hazırladınmı canım????

Kac haftalik oldun bilmiyom ama eksiklerin tam olmasa da ufaktan hazirla bir canta.eksiklerini tamamlayincada 32.haftaya kadar hzir olsun

Çok şükür bi eksiğim kalmadi cnm sadece kiyafetler yikanacagi gunu bekliyorlar.. Bu arada bugun 35. Haftaya girdim cnm olmazsa ben yarin baslayim canta hazirlamaya :))

Çok şükür bi eksiğim kalmadi cnm sadece kiyafetler yikanacagi gunu bekliyorlar.. Bu arada bugun 35. Haftaya girdim cnm olmazsa ben yarin baslayim canta hazirlamaya :))

Enemmmm kiz sen halen cantani bu hafta oldu hazirlamadinmi.sen kalk bebegin camasirlarini yika.bu hafta biranonce hazirla.agirlastikcs zor olucak

Enemmmm kiz sen halen cantani bu hafta oldu hazirlamadinmi.sen kalk bebegin camasirlarini yika.bu hafta biranonce hazirla.agirlastikcs zor olucak

Yok anacim erkendir die hazirlamadim ama yarin hazirlayim.. Dedigin gibi zor olacak.. Ya bise diyimmi beni goren hala 9. Aya girdigime inanmiyor gobusum kucuk duruyo normalmi ki acaba.. Bide ayiptir sormasi iliski ne zamana kadar serbest sen tecrubelisin belki dr bise demistir sana bende haftaya gittigimde soracam ama once sana sorim dedim bacim :))

kızlarrrr sizce doğum çantamı ne zaman hazırlamalıyım....hayalimsin sen çantanı hazırladınmı canım????

bugun hepsini makineye attim canim , yarin cantayi hazirlicam, biz gec bile kaldik ne olur ne olmazzz, kikiki

arcacigim banada tam tersine 10 aylik olmus gobegin sanki Yeter artik ciksin bu bebek diyorlar canim bebegin buyuklugu karnin kucuk yada buyuk olmasiyla alakali degil , hic endisen oolmasin, yapiya gore degisir o bazi kadinlarin karni icten derindir bazinlarinki distan ,,senin karnin benden kucuk olabilir mesela ama sen benden Daha iri bir bebek cikarabilirsin ,

Son düzenleme:
Canim cok gecmis olsun dikat et kendine ve Uzun bacakli mankenimize yuzunu nazar degmesin diye sakliyodur o cadi

orkiiiimmm canım bayağdır hiç sesin çıkmıyor acaba ne durumdasın
inşallah bebekleerde sende iyisinizdir dualarım seninle canım:26::26:

Canım pazartesi baya kötü bir gece gecirdik. 5 dk bir sanvilar başladı. Neyseki ilaçlarla durdurdular ama canım çıktı. Şimdi iyiyiz. Doguma kadar hastanedeyim. Bugün hastanede 27. gün ve cok bunaldim. Çocuklar için sabrediyorum. Dogum sürpriz. Ne zaman olur bilmiyorum. Kilo aldıkları surece dolasimlarinda sorun olmadığı surece tutmaya calisacaklar

oyy kuzu dualrımız sizinle inşallah sağ salim doğucaklar Allah koruyo onları bence.. bak ben de geçen gün tansiyonum düşünce normalde 6-3 sınır yani baya kötü oldum ama gözlerim görmezken bile meleğim kıpır kıpırdı ondan kuvvet aldım bu çok mucizevi bişey gönlünü ferah tut inşallah iyi olucaksınız ve bunlarda bir anı olarak kalıcak tatlım
geçmiş olsuun canım şekerinmi yüksek çıktı :44::44:
uzun bacaklı olsun uzun bacak güzel olur
akıllı terbiyeli en önemlisi hayırlı evlat olsun

sağol canım şekerim başta sınırda çıktı onun için daha kapsamlı bi teste aldılar orda da baygınlık geçirdim kaç defa amin inşallah öyle olur

Canim cok gecmis olsun dikat et kendine ve Uzun bacakli mankenimize yuzunu nazar degmesin diye sakliyodur o cadi

sağol canım eheh manken gibi kızçem olucak daha ne isterim valla çok cadılık yapıyo şimdiden uğraştırıyo bizi aynı babası kılıklı tripnaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…