hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aynı yerde olsaydık yanına gelirdim
sohbet ederdik
yasin okumaya çalış inşallah biraz daha sabır artık
inşallah bebekler sağlıkla doğunca değil 27 gün 27 haftayı bile unutursun
dualarım seninle hayırlısı inşallah

Günaydin canlar. Nasilsiniz mimnoşlariniz nasil.
Orkim inşallah sağlıkla doğucak minik yaramazlar.canım beni aklına getir.ben hiç çıkmadan 2 ay yatdim hastanede.hem evde minik kızım vardı.kaç haftalık oldunuz canım..30 oldumu....
Violem geçmiş olsun canım.ne oldu birden.şimdi olmuyor diyilmi.? Dikkat et kendine.......

Merhaba kizlar ..orkidem takip ediyorum seni. İnsallah hersey yoluna girecek. Fistik gibi dogacak bebeklerin.

Rumeysa kiz istanbullu. Naber? ? Everdin mi kardesini? Allah mutlu mesud etsin. Bir yastikta kocasinlar.

İremm kizcenle ilgileniyorsun artik giremiyorsundur.minnak burun sagliklidir insallah. Zormuymus? ? Bizde böyle olcaz galiba. Hicbir seye vakit ayiramicaz :)

Berceste cemre nasil gidiyor tedavi sureci? ? İnsallah en kisa zamanda melekleriniz gobuslerinize yerlesir ..

Benim bogazim sisti ve kuru kuru oksuruyorum. Bugün doktoruma gittim. Bebegimin keyfi yerindeydi. Bana da antibiyotik ve pastil verdi. Antibiyotigi kullanmak istemiyorum. Napsam acaba? ! Cok agir bir durumum yokmus. Ama ya agirlasirsam diye korkuyorum. Doktor atesin cikarsa hemen gel dedi. Onemliymis.

cnm inşallah zamanında doğarlar sağlıkla gelirler inşallah neyseki çokta kritik bi haftada değilsin heralde..dualarımız seninle cnm moralini yüksek tutki onlarda içerde mutlu olsun

canım senı merak ediyordum bende....hersey yolunda gider inşallah....rabbim sabır versin canım...çok zor tabikide ama evlatlarını kucağına alınca biri sağında biri solunda olunca herşeyi unutacaksın...

yok tatlım şimdi iyiyim çok şükür o gün oldu olanlar ama şimdi iyiyim canım sen napıyosun kızların nasıl?

yok tatlım şimdi iyiyim çok şükür o gün oldu olanlar ama şimdi iyiyim canım sen napıyosun kızların nasıl?

İyi ol canım.biz iyiyiz..ama küçük kızım hasta.kusuyor.midesini üçütmüşüz

Slm teyzoslar biz iyiyiz sukur , metocum zorlugunu annemlerin gittigi gun anladim bir hafta olacak gideli az usuttum de o ara midem bulaniyo dikislerim yuzunden afedersiniz kusmaya bile korktum yemek yiyemedim gogusler bosaldi kizcem agliyo o an alt ust oldum resmen sonra kizim uyudu arkadaslarim geldi yemek hazirladilar evimi topladilar bende bir guzel uyudum gece kizim uyandi gogusler dinlenince dolmus bende iyi olunca moralim duzeldi o gun hemen atlayip konyaya gidiyodum ama suan hala evimdeyim bir gun kotu gecti ama sukur simdi ikimizde alistik duzenimize , kizcemin sikintisi sadece gazi cikmayinca ydigi rahatsizlik veriyo kusmadan rahatlamiyo gunde 2 posta huysuz saatimiz var duzenimiz oturdu biraz yani , ama herseye degiyo uyuyunca uyansin diye gozunun icine bakmayi anladim uyurken bal yanagimi izlemek en buyuk zevk gelemiyom bos zamanda evi ancs toparliyom bazende uzaniyom iste tek goz acik ne kadar uyunursa birde telden yazmakzor geliyo gelip okuyom anca opuldunuz

Ayyyyy iremmm simdik seno okuyunca kendi ilk gunum aklima geldi aksama kadar ne yemek yiyebilmistim ne de tuvalete gidebilmistim.aksMa kadar oglumla beraber aglamistim...ama dedigi gibi uyuyunca uyanmasini bekliyorum....herseye deger yaaa cok tatlilar....

Yiyip icmekten gectim senin huzursuzlugunuda hissediyo sipalar annemlerin gidecegi gun suratim dustu mutsuzum gozumun pinarinda yas hazzir beklityo sipa kucagimda agliyoda agliyo annem aliyo susuyo
Dedim susturamiuom bile basbasa kalinca yandik ama rabbim yardimci sadece bir gun surdu sikintimiz.....

Sağol bercestem..sen nasılsın..bizim kızlar nerde. Haberin varmi.yok kimse ortalarda topik boş kalmış ........

Aslında herkesin durumları farklılaştı
Ben ona bağlıyorum bence topiğin adı değişmeli birçok arkadaşım anne oldu topik işlevselllşmediği için böyle oldu
Ben bile tüp ebek topiklerinde takılıyorum
Topik değişmeli bence

Oyyyy oyyyyy yerim ben o bal yanaqlığı.bizde tersine uyusun diye gözünün içine bakıyorum.ev işleriyle meşgul oliyim ve kızımla ilgileniyim diye....ama benim cadı uyumuyor öğlen...

Ama biz yine o bebek buraya gelecek diyoruz.senin,tumetin ve cemrem için. Inşallah o zaman değişiriz bence.. ..

Topik bizim bulusma birbrimizden haber aldigimiz bize ozel topik oluverdi.cogumuz baska topikte takuliuoz ama mutlaka burayi okuyor not birakiyoz.hayirlisiyla sen tumet cemreden hayirli haberleri alsak ozamsn degiselim topik..
O bebek buraya geldi topigi acariZ

Slm kızlar uzun zamandır giremiyorum evimde değilim bayramdan önce ablamin yanindaydim bayramda adanaya geldim hala burdayım araliga kadar burdayıZ doktora gitcez haftaya çarşamba sonuçları göstermeye yardiminiza ihtiyacım var sperm testi yaptik sonuçlar elimizde ezzaci çok iyi dedi ona göre sayı 27 milyon ama benim hesabıma görede 2.7 milyon
Kağıtta 2.7 * 10 üzeri 6 yaziyo
Benim hesabıma görede 2.7 milyon yapar ama farklı bi hesaplama sistemimi var ki bilemedim
ORKIDE nerelerde ki acep o bilirdi... Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim....

hosgeldin taze teyze.canim bizde yaptirduyduk sperm testi ama boyle bisey yazmiyordu direk sayi yaziyordu.nezaman gistercksiniz sonucu.Orkidemizin ikizleri dunyaya gelmek icin erken davranuyorlr bu yuzden 28 gundur hastanedeler.yegenin nasil iyimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…