hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

16 aralık gibi planlıyorlarmış bebişler ozman 34 haftalık oluyorlar inşallah ozmana kadar başka yaramazlıklar yapmazlar

kız senin doğumun gelmiş yaaaa heyecan var mı heyecann

olmazmı bacım tırsıyorum şimdiden bi doğsaydı çok merak ediyorum bi an önce sevmek istiyoruz :)) bakalım perşembe çatıya bakılacak işte ondan bile tırsıyorum kızzzzzzz :)) eğer sezaryen derlerse 38+ damı alıyolar 39+ damı alıyolar bi bilgin varmı acaba?????????????????

günaydın kızlaar

yok canım sıkmıyorum zaten de ama yine de beyaz beyaz oluyo südyenlerim öyle fark ediyorum

Kuzum nacizane fikrim şu eger sezeryan olucaksan bence birakta dogumunu bebegin baslatinca sezeryana gir ki sutun çabuk gelme ihtimalin olsun bu konuyu arastirip doktorunla bir karara baglayabilirsin.ben de sezeryan olmustum sutum hemen gelmisti hemsirem demisti bana dogumunu bebegin baslattigi icin sutun cabuk gelmis olabilr dediydi.normal dogumu dusunuyormusun.face kullaniyorsan ssvd diye bir grup var orda ebeler de var.bu sorulara net cevaplar alabilir sin

Son düzenleme:

Haklisin cnm bende oyle dusunmustum ama hemsire bi kuzenim var oda oyle yapacakti dr una sormus dogum basladiginda olsa die dr kabul etmemis kanala girdikten sonra zor oluyor die sadece 3 gun vermis kendine bunlardan birini sec die birgun sonrasini bile kabul etmemis bunu 2 dr uda oyle demis ama ben yinede soracam.. Yok cnm face kullanmiyorum.. Bencede bebegin baslatmasi daha mantikli

anladım canım doktordan doktora farkedebilyordur bazı durumlar .senin bebeğinin kafası aşağıdamıydı.sen bu durumları internetten araştır tecrübeli annelerin yorumlarını oku kafanda net bişey oluşturup gidersen doktoruna kendini daha iyi ifade edersin.ben özeldeki doktoruma normal doğum yapıcam diye gitmiş hep oyönde konuşmuştum oda sağolsun o konuda bana isteksizde olsa destek olmuştu.bebek gelmeye karar verdiğinde ozman olmalı ya normal yada sezeryan,

Kizlar size bir kitap tavsiye etmek istiyorum . COCUKLARDA mahremiyet eğitimi. Labirent.pedagog adem güneş yazari...ben bir solukta bitirdim.anne baba olarak mutlaka okumaliyuz

Canlarım nasılsınsız.prenseslerimiz,prenslerimiz.her kes bebişlerinin başında.
Arçam gözümüz sende artık.

Ewet cnm asagida ama gecengun aile hekimindeki ebe daha kafasi kanala girmemis dedi acaba son andami giriyor.. Seninki neden isteksiz destek oldu bide sen neden sezaryen olmuştun cok istiyodun normal olmasini yanlis hatirlamiyorum dimi

Ewet cnm asagida ama gecengun aile hekimindeki ebe daha kafasi kanala girmemis dedi acaba son andami giriyor.. Seninki neden isteksiz destek oldu bide sen neden sezaryen olmuştun cok istiyodun normal olmasini yanlis hatirlamiyorum dimi
Sezeryan daha kolayina geliyor cogu doktorun.benimkide ister kolay yolla alsin bebegi.ben alttan muayeneyi kaldiramadi.sabaha kadar 4 kez muayene oldum 2 kez sinir krizi gecirdim bebek etkilenme ye basladi.zaten ben o sinir ataklarindana sonra kendimi bir kac gun toparlayamaazdim.o yuzden sezeryana karar verdik.simdkki ogrendiklerim olsa o geceyi hastanede beklemezdim.suyum geldiginde bi hastaneye gider muayene oldugumda acilmam sancim yoktu.eve gelir sancimin gelmesini bekker yuruyus ypardim.kismet degilmis.normal dogum istiyorsa bir kadin bilincli olacak nefez egzesizleri yuruyusler bunlari hep yapıcak. Oyle istiyorum demeyle olmuyor.bildigim kadafiyla bebek kanala sanciyla giriyor ama yinede tam emin degilim

yok onlara kalsa onunla alakası yok dıyor...ters hareket etmişim ödem oluşmuş....ama hala geçemedi nedense...
4.ayımıza girdik canım ayın 2sinde...bakalım inşallah yapabiliriz.uyutma işini.bende emziğini veriyorum elini tutuyorum uyuyor bazen de kendi ellerini yumruk yapıyor onları seyrederek uyuyor....hep böyle olsa keşke bazen muzurluğu tutuyor ne yapsam uyumuyor...

Nasılsınız ??
inanın pek vaktim olmuyor şu sıralar ,misafir gelip gidiyor,
bebişim gündüz uykuyu iyi depoluyor ,geceleride sabaha kadar anamı ağlattıtıyor uyumuyor of of beşiğe koyduğum gibi fırlıyor kucağımda memeyi emmese bile öyle uyumak istiyor ,emzik niyetine kullanıyor memeyi geceleri

Sezaryan ağrılarım geçti gibi ,ama bel ağrım arada hala devam ediyor ,15 saat doğum sancısı çektikten sonra sancılara dayanamadığımdan son saate epidural da oldum ,ondan ağrıyor olabilirmi bilmiyorum
orkidem atlatmış bu aşamayıda sevindim ,16 ya kadar beklerler inşallah :) ah ah benimki bekliyeydi benimde 17 aralıktı son tarih

Bercestem vallahi 8 yıl girince araya böyle unutuluyormuş demeki herşey kikiki gercekten acemilik oluyo elimde bazen telefon bebeği olan arkadaşları arıyorum ama bu kız biraz cadı yaf ,benim ilk kızım çok uslu bir bebekti
fotoyu en kısa zamanda eklicem ,bi ara cepten denedim olmadı ,yine denerim ,sen nasılsın bu arada ??

tşk ederim iyi dileklerin için nazlımam senin kızlarda iyidir inşallah

Vallahi hemşom :26: bana 3 saate bir emzir ve en fazla 4 saat uyuyabilir dediler ,buranın doktorlarımı terski kikiki:26: ki 2 saate birde uyanmıyor zaten ,uyandıramıyorumda bazen ama iş geceye geldimi saat başı ,yarım saate bir kalkıyoz
evet kilo aldığını bacaklardan anlaşılıyor 3 gün önce ebemiz geldi eve 2800 olmuş çok şükür
eve nar aldım yiyip duruyorum ,bide kimyonu deniyim bakalım ,:) sağol aşkım kokla asudeni benim yerime ohhh

Son düzenleme:

Sağol canım benim inşallah acele etme kıııızzz bırak zamanını doldursun ,,ama bana şu 4-5 gün içinde doğurursun gibi geliyor ,nasıl ağtın sızın varmı ?? Perşembe haber et bizi songelişmeleri öptüm

Tumet -- adet olmuşsun canım ,hayırlısı olsun gülüm dualarımız seninle ,geç olsun sağlıkla olsun ,gelicek bebişin yakında inanıyorum ben ,sende stres yapma sakın,

voile --- kendine dikkat et canım bol bol dinlen ,erken doğum riski ,bir stres ,iki kendini çok yormak,
ne geldiyse benim başıma hep çok üzüntü stres yaşadığımdan oldu diye düşünüyorum,son aydada yerimde oturmuyordum kendimi çok yoruyordum ev işleriyle ,sende öyle çok ayakta gezip iş yapma benim gibi ,yat dinlen bol bol ,benim gibi yanlız değilsin ,herifin var nasılsa ver süpürgeyi o çeksin ,sen tadını çıkar

yok anacım ne doğurması bu kızın geleceği yok :)) bakalım yarın ne dicek dr mutlaka yazarım cnm..normalmi bilmiyorum ama hiç sancım felan yok bakalım yarın nst de çıkacakmı..daha çatı muayenesinden korkuyom nasıl normal doğuracam bilmiyom valla ama yarın yinede çantamı götürecem ne olur ne olmaz :)) çok merak ediyorum kızını hep haberleştik ya sanki onu görünce azda olsa kızımı görecekmişim gibi geliyor :))))

Cnm benim bende merakla bekliyorum :)) sagsalim dogsaydi bi.. Sen nasilsin

Daoğar yakınsa inşallah. İnsan bazen hep karnında kalıcak zannediyor.bende iyiyim şükür sadece klzlarım çok yoruloyorlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…