Cabım sen nasılsın.deryayi bende merak ediyorum.unuttu bizi qaliba.iyi olsun da unutsun önemli değil
Orkidemin doğum tarihi 16 aralıkmı...sağlıkla doğursun inşallah. Benim ilk kızımda 10 aralık.3 yaşı olacak prensesimin.
kız senin doğumun gelmiş yaaaaheyecan var mı heyecann
kuzum gerci biliyorsundur ama ben yine de hatırlatayım süt geliyor diye merak edip sıkma gögüs uclarını sancı tetiklemesi yapabilirmiş,elektrikli olanlar daha iyi sağdığını bende duymuştum,süt saklama poşeti konusunda bir yorum yapamıycam sen calışıyorsun o yüzden lazım olabilir,
olmazmı bacım tırsıyorum şimdiden bi doğsaydı çok merak ediyorum bi an önce sevmek istiyoruz :)) bakalım perşembe çatıya bakılacak işte ondan bile tırsıyorum kızzzzzzz :)) eğer sezaryen derlerse 38+ damı alıyolar 39+ damı alıyolar bi bilgin varmı acaba?????????????????
Kuzum nacizane fikrim şu eger sezeryan olucaksan bence birakta dogumunu bebegin baslatinca sezeryana gir ki sutun çabuk gelme ihtimalin olsun bu konuyu arastirip doktorunla bir karara baglayabilirsin.ben de sezeryan olmustum sutum hemen gelmisti hemsirem demisti bana dogumunu bebegin baslattigi icin sutun cabuk gelmis olabilr dediydi.normal dogumu dusunuyormusun.face kullaniyorsan ssvd diye bir grup var orda ebeler de var.bu sorulara net cevaplar alabilir sin
Haklisin cnm bende oyle dusunmustum ama hemsire bi kuzenim var oda oyle yapacakti dr una sormus dogum basladiginda olsa die dr kabul etmemis kanala girdikten sonra zor oluyor die sadece 3 gun vermis kendine bunlardan birini sec die birgun sonrasini bile kabul etmemis bunu 2 dr uda oyle demis ama ben yinede soracam.. Yok cnm face kullanmiyorum.. Bencede bebegin baslatmasi daha mantikli
anladım canım doktordan doktora farkedebilyordur bazı durumlar .senin bebeğinin kafası aşağıdamıydı.sen bu durumları internetten araştır tecrübeli annelerin yorumlarını oku kafanda net bişey oluşturup gidersen doktoruna kendini daha iyi ifade edersin.ben özeldeki doktoruma normal doğum yapıcam diye gitmiş hep oyönde konuşmuştum oda sağolsun o konuda bana isteksizde olsa destek olmuştu.bebek gelmeye karar verdiğinde ozman olmalı ya normal yada sezeryan,
Canlarım nasılsınsız.prenseslerimiz,prenslerimiz.her kes bebişlerinin başında.
Arçam gözümüz sende artık.
Sezeryan daha kolayina geliyor cogu doktorun.benimkide ister kolay yolla alsin bebegi.ben alttan muayeneyi kaldiramadi.sabaha kadar 4 kez muayene oldum 2 kez sinir krizi gecirdim bebek etkilenme ye basladi.zaten ben o sinir ataklarindana sonra kendimi bir kac gun toparlayamaazdim.o yuzden sezeryana karar verdik.simdkki ogrendiklerim olsa o geceyi hastanede beklemezdim.suyum geldiginde bi hastaneye gider muayene oldugumda acilmam sancim yoktu.eve gelir sancimin gelmesini bekker yuruyus ypardim.kismet degilmis.normal dogum istiyorsa bir kadin bilincli olacak nefez egzesizleri yuruyusler bunlari hep yapıcak. Oyle istiyorum demeyle olmuyor.bildigim kadafiyla bebek kanala sanciyla giriyor ama yinede tam emin degilimEwet cnm asagida ama gecengun aile hekimindeki ebe daha kafasi kanala girmemis dedi acaba son andami giriyor.. Seninki neden isteksiz destek oldu bide sen neden sezaryen olmuştun cok istiyodun normal olmasini yanlis hatirlamiyorum dimi
Bende belimden uyustugum icin benzer bir dertim var. Sol bacagimi bagdas kuramiyom.dizden yukarda bir bag var sanki orasi aciyor.doktorunda epidurale mi bagliyor.ne kadarlik oldu seninki bilmiuom ama 4 aydan sonra uyku egitimi vermwye baslamak gerekirms.insallah heo kendi kendine uyur.benim kizimda özellikle banyodan sonra uyuyor kendologinden isigi kapattiyom iki dandini oh mis gibi uyuyor.ben bazen besigine koyuyorum azcik gine agliyor mizirdaniyi falsn yanina gidiyorum ellerini tutuyorum dakkasina kalmadan uyuyor o zaman cok mutlu oluyorum. Bebegimi sadece ben uyutabildigim icin ayri mutluluk geliyo
Sezeryan agrilarim ortalama 2 hafta kadar ilacla kesildi.karnini tutarak yurumelisin.bide hic ama hic corapsiz gezme.bana yun corap giydirmislerdi bide cok kalin giydirdiler terlettiler.lohusalikta terlersen ilerde sıkıntı yasanmazmis hastalik bakimindan.sende terlersen dikis kismina dikkat et islak kalmasin.ben lohusaligi sezeryan kismini kolay atlattim belkide bu terleme isini yaptigim icindir.
geçmiş olsun kikim de aklıma ne takıldı :44:acemi gibisin hee
seni kikiriğim benim inşallah büyüyüp tombiş tombiş foto ekleyeceksin
oyy çok sevindim inşallah 16 aralık iyi bir süre
sabretse bari haylazlar:26:
Geçmiş olsun kikim. Allah kızını sana, ablasına,babasına bağışlasın. Kız sanki ilk bebişindoktorun dediğigibi emzir.acıkırsa iki saatte birde ver.üzülme bak bir ayın sonunda nasıl toparlıycak. Stres yapma canım büyüyorlar bebişler bi şekildt.
Kolay gelsin canikom
Canim gozun aydin seni rahatlatacak tek sey yuruyustu bir haftayi doldurmusun artik acilar azalir ben ilk hafta elimden gelse ayakta uyuyacaktim yatsam kalkmak istemiyodum ayaktaysam yatmak ama hepsi gecti usutme kendini dikkat et yoksa siser dikis yerin acsida cabasi , bu arada biz basindan beri 2 saate bir emiyoz uyudugu surece uyumazsa zaten vay halimize kilo aldigini en iyi bacaklarindan anlarsin yoksa 24 saat beraberken farketmen zorsutunede kafani cok takma yediklerine kimyon at gaz sorununuz olmasi bana dr gunde 2 nar ye sut yapar demisti ayva yada kompostosunu ic sikintilarini soyle bildigim bisry olursa emrindeyim
geçmiş olsun cnm kurtuldunuz hastaneden de..darısı benim başıma bi ben kaldım heralde doğurmayan ben ayın 5 inde gidecem dr a bakalım ne dicek..bol bol emzir bebişini çünkü emdikçe anne karnındakinden daha çok kilo alırmış bak yakında tombiş olacak kollarım ağrıdı taşımaktan diceksin :))))) süt içinde bol bol su iç :))
Sağol canım benim inşallahacele etme kıııızzz bırak zamanını doldursun ,,ama bana şu 4-5 gün içinde doğurursun gibi geliyor ,nasıl ağtın sızın varmı ?? Perşembe haber et bizi songelişmeleri öptüm
Cnm benim bende merakla bekliyorum :)) sagsalim dogsaydi bi.. Sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?