hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Sağğol bidenem
Sizde benim dualarımdasınız inşallah 2014 bizim yılımız olacak

Günaydın kızlar. Dün yine cok yogun bir kanama gecirdim. 32 hafta tam dolunca haftaya doğurabilirim. Haber ederim

Ben büyüdüm teyzoşlarım.
ne zaman büyüdü bu cadı maşallah ona çok tatlı
biz naparız acaba böyle bi durumda :26: benimki de çok panik yapacağa benziyor :18:
Kizlar merhabalar. Benim kanamam oldu bugün hafif. Hastanede yatiyorum simdi. Doktorum 1cm acilman var. Durdurmamiz gerek dedi. Serum aliyorum.
Orkidecim senin haftalardir hissettigin birkac saattir hissediyorum. Seni cok iyi anladim

Günaydin. Biz evimize donduk. Aciklik kapanmis. Yatip dinlenicez artik. Kosturmak kendini yormak yok. Oglum da iyiymis. 630 gr 29 cm olmus. Cok korktum. Herkese selamlar
geçmiş olsun canım neyse ki açıklık kapanmış şimdi iyi misin? neden öyle olmuş bişey dediler mi? dikkat et kendine ve bebişine
Günaydın kızlar. Dün yine cok yogun bir kanama gecirdim. 32 hafta tam dolunca haftaya doğurabilirim. Haber ederim

az kaldı orkidem bu ikizlerin totosuna totosuna vurucaz amma yaramazlık yaptılar daha doğmadan şaka bi yana Allah yar ve yardımcınız olsun dualarımız seninle tatlım inşallah hayırlısıyla alıcaksın kucağına bıcırıkları

ben geldiiimm çok yoruluyorum artık son günlerde nolurum bilmem :26: bebek odamız geldi halımız da 1-2 güne gelir.. bebek arabamızı da aldık o da evde.. eşyaları sevip sevip duruyoruz eşimle deli deli hallerimiz var bi görseniz bi de bi battaniyeye başlamıştık başıma dert oldu resmen hala bitmedi ama bitmek üzere incik cincik her akşam onunla uğraşıyorum yoruluyorum yatıyorum yine kalkıyorum başına bu arada bebişim çok hareketli maşallah hep kıpır kıpır bugün hele resmen karnımı hoplatıyo cadı benden haberler böyle canlar fırsat buldukça cevap yazamasamda sizi okuyorum

Biz bugün nihayet evimize geldik ,tam 8 gün hastanedeydik ,çok şükür atlattık ,aramızda sezaryan olanlar nasıl geçirdiler bilmem ama ben resmen belamı buldum yaa müthiş ağrılarım oldu halada tam geçmiş değil ,büyük wc yapamama,bel sırt ağrısından kıvranma ,dikiş ağrıları oturup kalkamama, bacaklarım ve ayaklarım ameliyattan 2 gün sonra balon gibi şiştiler hemde inanılmaz bir derecede şiştiler ,fil gibi oldum ,nedenine gelince normal dediler süt gelince olurmuş yok ameliyattan Mış felan
Başıma gelmedik kalmadı yaff
benişime gelince 2 gün küvözden sonra çıkardılar yanıma verdiler ,erken doğduğu için meme emerken 2-3 dk da yorulur bırakıyordu ,bu sebeple burnundan mama takviye yapıldı hep ,şimdi 2-3 dk larımız 10-15dk ya çıktı ,takviye kesildi iki gündür sadece benden emiyor, ya evede geldik ,benim içim rahat etmiyor acaba doydumuki çelişkisi yaşıyorum hep kuzum bi toparlanın acık kilo alıp güçlenseydi ...
doktor 3 saate bir emzir dedi ,en fazla 4 saat ,ondan fazla uyutma dedi ,kendi saatinde kalkıyor zaten ,bazende ben kaldırıyorum offff sizler nasıl yapıyorsunuz ?? Irem ? Rümeysa?? Yardım

Çok geçmiş olsun canım ,kapanmış Allah'tan tekrar ama sen yinede çok çok dikkat et kendine. Korkutmiyim ama bi iş baştan sallandımı ,herzaman dikkatli olucan neolur neolmaz ,bol bol dinlen ağır iş yapma

Orkidem ,canım dualarımız seninle canım ,inş sağlıkla sıyahetle gelirler bebişlerin
32 değilde bari 34 haftaya kadar durduramıyorlarmı doktorlar ???

Güle güle kullanın canım ,sağlıkla büyüsün o eşyalarla.bizim cadı aktiv demek bol bebişler büyür inşallah o aldıklarınla

Geçmiş olsun kikim. Allah kızını sana, ablasına,babasına bağışlasın. Kız sanki ilk bebişindoktorun dediğigibi emzir.acıkırsa iki saatte birde ver.üzülme bak bir ayın sonunda nasıl toparlıycak. Stres yapma canım büyüyorlar bebişler bi şekildt.
Kolay gelsin canikom

Hayırlı olsun. Odanızda gelmiş...
Güle güle kullanmak nasib olsun..prensesde seviniyor işte eşyaları gelmiş o yüzden yerinde durmuyor.maşallah ona

Canim gozun aydin seni rahatlatacak tek sey yuruyustu bir haftayi doldurmusun artik acilar azalir ben ilk hafta elimden gelse ayakta uyuyacaktim yatsam kalkmak istemiyodum ayaktaysam yatmak ama hepsi gecti usutme kendini dikkat et yoksa siser dikis yerin acsida cabasi , bu arada biz basindan beri 2 saate bir emiyoz uyudugu surece uyumazsa zaten vay halimize kilo aldigini en iyi bacaklarindan anlarsin yoksa 24 saat beraberken farketmen zor sutunede kafani cok takma yediklerine kimyon at gaz sorununuz olmasi bana dr gunde 2 nar ye sut yapar demisti ayva yada kompostosunu ic sikintilarini soyle bildigim bisry olursa emrindeyim

canım geçmiş olsun sezeryan olanlar genelde bu sıkıntılardan bahsediyor 1-2 haftaya bişeyin kalmaz inşallah süt için de ayva armut çok süt yapıyomuş bi de boza orda bulabilir misin bilmiyorum ama bozanın çok süt yaptığı söyleniyor. evinize gelmişsiniz artık atlatmışsınız bundan sonrası da çorap söküğü gibi gelir gönlünü ferah tut tatlım
Güle güle kullanın canım ,sağlıkla büyüsün o eşyalarla.bizim cadı aktiv demek bol bebişler büyür inşallah o aldıklarınla
teşekkür ederiz inşallah canım şimdiden 2. nin planını yapıyo kocam ama bu bi doğsun görücem onu
Hayırlı olsun. Odanızda gelmiş...
Güle güle kullanmak nasib olsun..prensesde seviniyor işte eşyaları gelmiş o yüzden yerinde durmuyor.maşallah ona
sağol canım aynen seviniyor heralde ama korkutuyo beni bazen baya baya ittiriyo karnımı çünkü :18: normal demi öyle olması :26: hiç heveslenme erken gelmeye daha vaktin var diyorum inşallah beni dinler :18:

geçmiş olsun cnm kurtuldunuz hastaneden de..darısı benim başıma bi ben kaldım heralde doğurmayan ben ayın 5 inde gidecem dr a bakalım ne dicek..bol bol emzir bebişini çünkü emdikçe anne karnındakinden daha çok kilo alırmış bak yakında tombiş olacak kollarım ağrıdı taşımaktan diceksin :))))) süt içinde bol bol su iç :))

Slm kızlar nnetim yoktu giremedim hiç pazar donuyon evime çok şükür özledim walla...
Bu arada bir hafta oluyo yarın adetim gecikti dayanamadik hastaneye kan vermeye gittik gece gece sonuç negatif ama... :'( bu stres beni yedi bitirdi :''''(

Sıkma canını hemşom herşeyde vardır bi hayır..istedigin sey olmuyorsa olmayacagindan degil daha iyisi olacagindandir ben hep bu dusunceyle yasadim bundan guc buldum o yuzden bu hayal kirikliklarini cok ii bilirim ben hic bi zaman cocugum olamicak dedim en son rabbim gonderdi melegimi insallah sende en kisa zamanda kavusacaksin.. Bu arada asilama mi yaptirmistin dedigim dr a gittinmi ne oldu

Yok canım ya aşılama olmadım kaldı doktor erken gerek yok yükselme var dedi... Zaten başkentte şubata kadar randevular doluymus kaldı öyle dewam edin ilaçlara dedi başka doktor gittik orta doğuda oda erken dedi ilaca ek bikactane daha ekledi... Gelişme war demesi bizi umitlendirdi ama be su stresi yenmem gerek... Stres yüzünden adet olamaz oldu bir hafta gecikti delircem :'(

Kikkii gozunaydin kizina kavusmusun.ilk aylarda bebek hemsirem 3 saate kadar uyumasina izin verebilirsin demisti. gibi cogu bebek acikinca uyaniyor ama genede takip etmende fayda var saatleri.ben yaklasik 2o dk emziriyodum.doymayan bebek aglar diye soylerler.zaten doydugunu bebegin sana sinyalini veriyor diye hatirliyom.su anda veriyor ama ilk aylarda nasildi bilemim.sen en iyisi 20 dk emzir.sutunun artmasi konusunda soyle ornek vermek istiyom bi haftadir falan kizim gece 5 6 saat uyur oldu.o uyanmayinca bende 3 4 saate uyanip emziremedim.kizim uyandiginda bir gogsumden fazla sut akmis oluyordu ama bu durum bir kac gece surdu sonra gogsumden sut akmamaya basladi.5 6 saat emilmeyen gogsum normaldi..sutum azalmaya basladi diye dusundum.bu yuzden kizimi sabah emzirdikten sonra her iki gogsumu sagdim bir yada iki kez.ertesi gun sabah ustum sutten islanmis oluyordu.demem o ki sutun artmasi icin bebekten sonra sag göğüslerini. Bide mumkunse olcusu olmayan biberon kullan sagarken insan ister istemez cikan sutu az mi acaba diye dusunup stres yapiyor.esimi babannesi vefat etti.yarimyamalak cevaplayabildim.

Sezeryan agrilarim ortalama 2 hafta kadar ilacla kesildi.karnini tutarak yurumelisin.bide hic ama hic corapsiz gezme.bana yun corap giydirmislerdi bide cok kalin giydirdiler terlettiler.lohusalikta terlersen ilerde sıkıntı yasanmazmis hastalik bakimindan.sende terlersen dikis kismina dikkat et islak kalmasin.ben lohusaligi sezeryan kismini kolay atlattim belkide bu terleme isini yaptigim icindir.

Kuzum ne guzel işte degerlerde yukselme varmış. Yok oyle umutsuzluga kapilmak kedilerimi ginderirim yoksa.stresi yenmenin bir yolunu kendin kesfedecen.seni oyalacak biseyler bul bunun yaninda tedbirlerini almaya devam etcen.ilaclara devam sende guzel beslencen guzel yumurtalar icin.ates olcme yontemini kullanmayi aksatma gerisi takdiri ilahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…