bi de bugün ne dua ettim biliyor musunuz!!!
öncelikle hamile annelerimize sağlıklı hayırlı doğumlar ve sonra ben, tumet, bercem bebiş bekliyoruz yaaa Allah'ım ne olur ikişer üçer bebek ver....sağlık sıhat ver.... Amiiiiiinnnn
ne zaman büyüdü bu cadı maşallah ona çok tatlıBen büyüdüm teyzoşlarım.
biz naparız acaba böyle bi durumda :26: benimki de çok panik yapacağa benziyor :18:bebeğin bu aylarda seni istemesi kucak istemesi cok normal ben cekyatın üstünde yatırdıysam kucağıma almak yerine onun yanına uzanıyorum saclarını seviyorum elini falan tutuyorum.cok ağlarsa ozman almaya calışıyorum bunu ne kadar cok sıklıkta yapıyon diye sorarsan cok nadir
dün kızımı banyo yaptırdım öncesindede azcık gine huysuzdu.beraber girdik kızımla banyoya suyun altında yıkandık sonra eşime verdim kızımı iceri götürdü 1 dk icinde bir ağlama tuttu kızımı canı yanıyor gibiydi yatırıyorum ağlıyor kucağımda susturmak da cok zaman aldı.öyle böyle bi ağlama değildi ilk kez karşılaştık,eşimin o panik halini size anlatmaya kelimeler yetiremem.beni de bi ağlama almak üzereydi ama birinin sakin olması lazımdı o görev bendeydi.ağlamamak icin zor tuttum kendimi.sonra kızımı sakinleştirip uyutabildik o gece beraber uyuduk ilk ağlama krizimizde eşim kızımızı doktora götürüyordu.sonra biz uykuya dalmıştık bi ara uyandım babamız kızımıza bakıyor kontrol ediyor sanırsamda ağlamıştı bir garip geceydi
Kizlar merhabalar. Benim kanamam oldu bugün hafif. Hastanede yatiyorum simdi. Doktorum 1cm acilman var. Durdurmamiz gerek dedi. Serum aliyorum.
Orkidecim senin haftalardir hissettigin birkac saattir hissediyorum. Seni cok iyi anladim
geçmiş olsun canım neyse ki açıklık kapanmış şimdi iyi misin? neden öyle olmuş bişey dediler mi? dikkat et kendine ve bebişineGünaydin. Biz evimize donduk. Aciklik kapanmis. Yatip dinlenicez artik. Kosturmak kendini yormak yok. Oglum da iyiymis. 630 gr 29 cm olmus. Cok korktum. Herkese selamlar
Günaydın kızlar. Dün yine cok yogun bir kanama gecirdim. 32 hafta tam dolunca haftaya doğurabilirim. Haber ederim
Ben yine hastanedeyim 
Alt tarafimda basinc hissettim
Doktorum gel bakalim dedi
Rahmim kasilmis
Serum aliyorum
Acilma yok bu defa
ben geldiiimmçok yoruluyorum artık son günlerde nolurum bilmem :26: bebek odamız geldi halımız da 1-2 güne gelir.. bebek arabamızı da aldık o da evde.. eşyaları sevip sevip duruyoruz eşimle deli deli hallerimiz var bi görseniz bi de bi battaniyeye başlamıştık başıma dert oldu resmen hala bitmedi ama bitmek üzere incik cincik her akşam onunla uğraşıyorum yoruluyorum yatıyorum yine kalkıyorum başına bu arada bebişim çok hareketli maşallah hep kıpır kıpır bugün hele resmen karnımı hoplatıyo cadı benden haberler böyle canlar fırsat buldukça cevap yazamasamda sizi okuyorum
Geçmiş olsun kikim. Allah kızını sana, ablasına,babasına bağışlasın. Kız sanki ilk bebişinBiz bugün nihayet evimize geldik ,tam 8 gün hastanedeydik ,çok ğ atlattık ,aramızda sezaryan olanlar nasıl geçirdiler bilmem ama ben resmen belamı buldum yaamüthiş ağrılarım oldu halada tam geçmiş değil ,büyük wc yapamama,bel sırt ağrısından kıvranma ,dikiş ağrıları oturup kalkamama, bacaklarım ve ayaklarım ameliyattan 2 gün sonra balon gibi şiştiler hemde inanılmaz bir derecede şiştiler ,fil gibi oldum ,nedenine gelince normal dediler süt gelince olurmuş yok ameliyattan Mış felan
Başıma gelmedik kalmadı yaff
benişime gelince 2 gün küvözden sonra çıkardılar yanıma verdiler ,erken doğduğu için meme emerken 2-3 dk da yorulur bırakıyordu ,bu sebeple burnundan mama takviye yapıldı hep ,şimdi 2-3 dk larımız 10-15dk ya çıktı ,takviye kesildi iki gündür sadece benden emiyor, ya evede geldik ,benim içim rahat etmiyor acaba doydumuki çelişkisi yaşıyorum hepkuzum bi toparlanın acık kilo alıp güçlenseydi ...
doktor 3 saate bir emzir dedi ,en fazla 4 saat ,ondan fazla uyutma dedi ,kendi saatinde kalkıyor zaten ,bazende ben kaldırıyorum offff sizler nasıl yapıyorsunuz ?? Irem ? Rümeysa?? Yardım
Hayırlı olsun. Odanızda gelmiş...ben geldiiimmçok yoruluyorum artık son günlerde nolurum bilmem :26: bebek odamız geldi halımız da 1-2 güne gelir.. bebek arabamızı da aldık o da evde.. eşyaları sevip sevip duruyoruz eşimle deli deli hallerimiz var bi görseniz bi de bi battaniyeye başlamıştık başıma dert oldu resmen hala bitmedi ama bitmek üzere incik cincik her akşam onunla uğraşıyorum yoruluyorum yatıyorum yine kalkıyorum başına bu arada bebişim çok hareketli maşallah hep kıpır kıpır bugün hele resmen karnımı hoplatıyo cadı benden haberler böyle canlar fırsat buldukça cevap yazamasamda sizi okuyorum
Biz bugün nihayet evimize geldik ,tam 8 gün hastanedeydik ,çok şükür atlattık ,aramızda sezaryan olanlar nasıl geçirdiler bilmem ama ben resmen belamı buldum yaamüthiş ağrılarım oldu halada tam geçmiş değil ,büyük wc yapamama,bel sırt ağrısından kıvranma ,dikiş ağrıları oturup kalkamama, bacaklarım ve ayaklarım ameliyattan 2 gün sonra balon gibi şiştiler hemde inanılmaz bir derecede şiştiler ,fil gibi oldum ,nedenine gelince normal dediler süt gelince olurmuş yok ameliyattan Mış felan
benişime gelince 2 gün küvözden sonra çıkardılar yanıma verdiler ,erken doğduğu için meme emerken 2-3 dk da yorulur bırakıyordu ,bu sebeple burnundan mama takviye yapıldı hep ,şimdi 2-3 dk larımız 10-15dk ya çıktı ,takviye kesildi iki gündür sadece benden emiyor, ya evede geldik ,benim içim rahat etmiyor acaba doydumuki çelişkisi yaşıyorum hepkuzum bi toparlanın acık kilo alıp güçlenseydi ...
doktor 3 saate bir emzir dedi ,en fazla 4 saat ,ondan fazla uyutma dedi ,kendi saatinde kalkıyor zaten ,bazende ben kaldırıyorum offff sizler nasıl yapıyorsunuz ?? Irem ? Rümeysa?? Yardım
canım geçmiş olsun sezeryan olanlar genelde bu sıkıntılardan bahsediyor 1-2 haftaya bişeyin kalmaz inşallahBiz bugün nihayet evimize geldik ,tam 8 gün hastanedeydik ,çok şükür atlattık ,aramızda sezaryan olanlar nasıl geçirdiler bilmem ama ben resmen belamı buldum yaamüthiş ağrılarım oldu halada tam geçmiş değil ,büyük wc yapamama,bel sırt ağrısından kıvranma ,dikiş ağrıları oturup kalkamama, bacaklarım ve ayaklarım ameliyattan 2 gün sonra balon gibi şiştiler hemde inanılmaz bir derecede şiştiler ,fil gibi oldum ,nedenine gelince normal dediler süt gelince olurmuş yok ameliyattan Mış felan
teşekkür ederiz inşallah canımGüle güle kullanın canım ,sağlıkla büyüsün o eşyalarla.bizim cadı aktiv demekbol bebişler büyür inşallah o aldıklarınla
sağol canımHayırlı olsun. Odanızda gelmiş...
Güle güle kullanmak nasib olsun..prensesde seviniyor işte eşyaları gelmiş o yüzden yerinde durmuyor.maşallah ona
Biz bugün nihayet evimize geldik ,tam 8 gün hastanedeydik ,çok şükür atlattık ,aramızda sezaryan olanlar nasıl geçirdiler bilmem ama ben resmen belamı buldum yaamüthiş ağrılarım oldu halada tam geçmiş değil ,büyük wc yapamama,bel sırt ağrısından kıvranma ,dikiş ağrıları oturup kalkamama, bacaklarım ve ayaklarım ameliyattan 2 gün sonra balon gibi şiştiler hemde inanılmaz bir derecede şiştiler ,fil gibi oldum ,nedenine gelince normal dediler süt gelince olurmuş yok ameliyattan Mış felan
Slm kızlar nnetim yoktu giremedim hiç pazar donuyon evime çok şükür özledim walla...
Bu arada bir hafta oluyo yarın adetim gecikti dayanamadik hastaneye kan vermeye gittik gece gece sonuç negatif ama... :'( bu stres beni yedi bitirdi :'' ' '(
Sıkma canını hemşom herşeyde vardır bi hayır..istedigin sey olmuyorsa olmayacagindan degil daha iyisi olacagindandir ben hep bu dusunceyle yasadim bundan guc buldum o yuzden bu hayal kirikliklarini cok ii bilirim ben hic bi zaman cocugum olamicak dedim en son rabbim gonderdi melegimi insallah sende en kisa zamanda kavusacaksin.. Bu arada asilama mi yaptirmistin dedigim dr a gittinmi ne oldu
Yok canım ya aşılama olmadım kaldı doktor erken gerek yok yükselme var dedi... Zaten başkentte şubata kadar randevular doluymus kaldı öyle dewam edin ilaçlara dedi başka doktor gittik orta doğuda oda erken dedi ilaca ek bikactane daha ekledi... Gelişme war demesi bizi umitlendirdi ama be su stresi yenmem gerek... Stres yüzünden adet olamaz oldu bir hafta gecikti delircem :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?