Kizlarrrrrrr orkidemizin ikizleri dünyaya gelmis.kuvezdelermis simdi.biraz solunum sıkıntı var mis Zeynep'in
İnşallah önemli bir sıkıntı yoktur:26::26::26::
Sadece biraz mı
Önemlli değil dimi ayy
Küvez e karşı. Korkum var benim
Facede durum olarak paylasmis bende ordan biliyorum.ayrintili bilgim yok.aksam eşim gelince onun telefonundan aramayi dusunuyom.haber alirsam yazarim mutlka
Kizlarrrrrrr orkidemizin ikizleri dünyaya gelmis.kuvezdelermis simdi.biraz solunum sıkıntı var mis Zeynep'in
Maşallah doğmuş topiğimiz in ikizleri.zepnep bir an pnce düzelicek inşallah. Rümüşüm bizede haber ver canım.sen nasılsın.Salihamız nasıl.....
Arcam doğmadımı daha minnoş.senin bebişde benim kızlarım gibi nazlı çıktı.
Kelin ilaci olsa kendi başına sürer misaliyok anacım doğmadı daha gelmeye niyeti yok bu zillilerin :)) dr 40. haftam bitmeye 2 gün kala çağırdı bana çok geç gibi geliyor ne yapacam bilemedim varmı bi tavsiyen.. daha 9 gün var anlayacağın
Kizlarrrr hasta oldum yaaa bogazlarim şişti. Burnum da akiyir insallah yavruma gecmez...ilac fa alamiyorum malum.ihlamur falan iciyom birde parol ictim bugun o kadar.disarida da kar var eve hapis olduk
Yazıp da kimsenin moralini bozmak istemem. Lakin dualariniza ihtiyacım var. Oglum iyi. Kızım kötü. Bazı kalp problemleri ile doğdu. Biraz ciddi problemler. Allahtan umit kesilmez. Icim acıyor. Sadece dua istiyorum
cnm oralini bozma rabbim sifalar versin minik kizina. Ins hersey yoluna girecek Allahin izniyle dualarimiz seninle ve kizinlaYazıp da kimsenin moralini bozmak istemem. Lakin dualariniza ihtiyacım var. Oglum iyi. Kızım kötü. Bazı kalp problemleri ile doğdu. Biraz ciddi problemler. Allahtan umit kesilmez. Icim acıyor. Sadece dua istiyorum
Canım ne demek o öyle.sen üzülünce elbette biz de üzülücez..dua edicem.Rabbim kızınıda oğlunuda sana bağışlasın.senide onlara......Yazıp da kimsenin moralini bozmak istemem. Lakin dualariniza ihtiyacım var. Oglum iyi. Kızım kötü. Bazı kalp problemleri ile doğdu. Biraz ciddi problemler. Allahtan umit kesilmez. Icim acıyor. Sadece dua istiyorum
Yazıp da kimsenin moralini bozmak istemem. Lakin dualariniza ihtiyacım var. Oglum iyi. Kızım kötü. Bazı kalp problemleri ile doğdu. Biraz ciddi problemler. Allahtan umit kesilmez. Icim acıyor. Sadece dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?