hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kizlar merhaba. Bugün hastaneden ciktik sonunda. Eve geleli iki saat bile olmadan adet sancilari basladi ve belime vurdu. Buyuk tuvaletim geliyormus gibi oldu. Doktorum dil altindan icebilecegim bir hap vermisti. Onu aldim.simdi hafifledi sancilarim. Sanci sirasinda bebegim tek bir yerde büzüsüyor sanki. Oynaticam böyle giderse. Bir bitmedi 1 haftadir rahatlayamadim.

günaydın kızlar son günlerde çok uyumak istiyorum ben bıraksalar habire uyucam zor kalktım yine bu sabah normal mi :26: rumeysam göğsünü neyle sağıyosun bi makina falan almak gerek mi? orkideden yeni haberler var mı? hayalim napti acaba :26:

canım sen mutlaka ve mutlaka bi tsh ölçtür 2.5 üstündeyse endokrinolojiye git ben de en son adet olamadığımda tiroid yüzündenmiş ama anlayamamıştı doktor.. boşuna bekledim kaç ay.. bi ölçtür sen tsh t3 t4 bu üçüne bakıyolar sağlık ocağında stresi bırakmalısın stres oldu mu bebiş gelmiyo çok akıllı şimdiki bebişler

geçmiş olsun meltem kasılmalarının sebebi belli mi durup dururken mi oluyo bişey demedi mi doktor? :26:

günaydın kızl

geçmiş olsun meltem kasılmalarının sebebi belli mi durup dururken mi oluyo bişey demedi mi doktor? :26:

Violem hic sorma bir haftadir ne cekiyorum. Gecen pazartesi azcik kanamam oldu. Hastanede acilmam oldugu soylendi. Serum aldim bir hafta. Dunden beri evdeyim. Yatiyorum sadece. Doktorum kendini cok yormussun dedi. Gercekten hareketli bir gebelik geciriyordum ben nasilsa bana bir sey olmaz diyordum. İlaclarla duruyorum şimdi. Ne güzel senin sorunsuz gidiyor galiba. Masallah masallah ..onumdeki 4 ay gecermi acaba? :44:

Kuzum ben elimle sagiyordum.benim sutun azlığı ile ilgili bir sorun yoktu.bazen uzun sure disari cikacaksam yolda kizima vermek icin sagmisimddir yads gece emzirmeyi unuttugum göğsümu rahatlatmak icin.simdilik bence almana gerek yok okuduklarjma gore elektrikli olanlar iyi sagiyormus.yerinde olsam hangisi daha iyi onun arastirmasini yaparim lazim oldugunu dusundugunde hemen onu alirsin.

slm kızlarr çok çok özledim sizleri...uzun süreden sonra pc nin başındayım ben...oğlum hiç aman vermiyordu hep telden bakıyordum sizlere...2dklık o kadar...şimdi oğlum uyuyor kendi uyudu hemde.......
epidural olduğumdan dolayı büyük ihtimal belimdeki ağrı gitmiyor kızlar çok üzülüyorum...geçen haftalarda çok daha kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim...
orkidem iyimiş çok sevindim.
sizler nasılsınız...

Bende belimden uyustugum icin benzer bir dertim var. Sol bacagimi bagdas kuramiyom.dizden yukarda bir bag var sanki orasi aciyor.doktorunda epidurale mi bagliyor.ne kadarlik oldu seninki bilmiuom ama 4 aydan sonra uyku egitimi vermwye baslamak gerekirms.insallah heo kendi kendine uyur.benim kizimda özellikle banyodan sonra uyuyor kendologinden isigi kapattiyom iki dandini oh mis gibi uyuyor.ben bazen besigine koyuyorum azcik gine agliyor mizirdaniyi falsn yanina gidiyorum ellerini tutuyorum dakkasina kalmadan uyuyor o zaman cok mutlu oluyorum. Bebegimi sadece ben uyutabildigim icin ayri mutluluk geliyo

Son düzenleme:
canım çok yorma kendini dinlen bol bol geçer gönlünü herah tut. elini göbek deliğine koyup 20 kere Allahümme Ya Mübdi oku ben her gece uyumadan yapıyorum hem manevi olarak da rahatlıyorum Allah korusun bebişlerimizi çok geçmiş olsun.
medela elektrikli olanlar iyiymiş aldırırsam ondan aldırırım heralde bi de süt saklama poşeti almam gerek sanırım.. şimdiden göğsümden süt geliyo zaten doğurunca da gelmeye devam eder inşallah :26:

oyyy minnak ellerini yyeriz onun içim bi tuhaf oldu okuyunca çok kıskandım seni inşallah ben de bebişimi sağlıkla kcağıma alırım da minnak ellerini tutabilirim

arcaa biz iyyiz sen nasılsın çok az kalmış doğuma nasıl gidiyo hazırlıklar canım?

çok saol cnm bende ii olmaya çalışıyorum..son anlar çok ağır hissediyorum kendimi hazırlıklarımı bitirdim artık bebişi bekliyoruz..bakalım perşembe günü az çok belli olacak ne olacağımız :))

kuzum gerci biliyorsundur ama ben yine de hatırlatayım süt geliyor diye merak edip sıkma gögüs uclarını sancı tetiklemesi yapabilirmiş,elektrikli olanlar daha iyi sağdığını bende duymuştum,süt saklama poşeti konusunda bir yorum yapamıycam sen calışıyorsun o yüzden lazım olabilir,

geçmiş olsun kikim de aklıma ne takıldı :44:acemi gibisin hee
seni kikiriğim benim inşallah büyüyüp tombiş tombiş foto ekleyeceksin
Kizlar orkidem iyiymis.en son yoğun kanama gecirmisti onu atlatmis sukurler olsun.16 aralik gibi dogumu planliyorlarmis.son haberler boyle
oyy çok sevindim inşallah 16 aralık iyi bir süre
sabretse bari haylazlar:26:

rümüşüm nabersin h_derya yla görüşüyormusun
gelmez oldu buralara
saliham nasıl yaaa o dombiş yanaklarını ısırırım
maşallah yeğnime sütün yarıyo maşalllah

gelmez oldu buralara
Cabım sen nasılsın.deryayi bende merak ediyorum.unuttu bizi qaliba.iyi olsun da unutsun önemli değil
Orkidemin doğum tarihi 16 aralıkmı...sağlıkla doğursun inşallah. Benim ilk kızımda 10 aralık.3 yaşı olacak prensesimin.

gelmez oldu buralara

faceden arada yazışıyoruz,okul ve cocuk la ilgilenmekten fırsat bulamıyor sanırsam
saliham gene nezle oldu.bir gün kısmet olurda bebeğin olursa insanlarla arasına biraz mesafe koy ben yapamadım bunu o yüzden 2 ayda 4 kez nezle oldu,şükürler olsun sütüm yarıyor,6 gündür kakasında bir yeşillik var bugün aile hekimine götürdüm.telaşlancak bişey yok ama genede önlem amaclı cocuk doktoruna gönderdi bizi yarın gidicektim ama acayip fırtına var ne yaparım bilemiyorm.internetten biraz araştırdım anne sütündeki son sütü alamadğında yeşil kaka olablirmiş,,sen naslısın kac kilo verdin toplamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…