hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Benimki de arada kendiliğinden uyuyor ama gece en son uykuya dalarken mutlaka beni emecek karni tok olsa da.gunduzleri de genelde emerken uyuyor eger uyumassa karni toksa yanina bende yatiyorum ninni söylüyorum konuşuyorum tanii bizimki orta siddetde agliyor eger esnemesini gorduysem devam ediyorum ninni ye aglamasina aldiris etmiyorum ondan daha yuksek sesle ninni söylüyor bazen basarili oluyom kensiliginden uyuyor ama ses siideti cogaldimi dayanamiyom ya kucagimaa aliyom yada emziriyom sanki az daha var kendiliğinden uyuyabilmesi icin.6 aylik okunca inşallah kendiliginden uyuyacaklar.sen emara girdin ya girerken normal kiyafetinlemi girdin

Ben herzaman yenilen taraf oluyorum:)))
İnşallah alisirlar.
Canim orada ameliyat kıyafeti giydin ic camasirimla kaldim

Sweet ime katılıyorum. Bizde başaramadık.10 ayın içindeyiz.inş.siz başarırsınız.

Topikkk anamizzz hosgeldin sefa geldin.istanbul nasıl geçti munkunse azcik anlativersen

Geldiim evet canım doktorumu sevdim
Hatta haftaya yine gidiyoruz
Bu sefer laporoskopi ve histersekopi olacam canım
Tüpler iyi değil bakalım temmuzda da tüp bebek inşallah canım
Biraz stres olmadım değil ama sonuç güzel olur inşallah

selam bercesste nasılsın canım görüşmeyeli iyi misin?????
tüplerinde ne sorun var?????

kaç gündür benimde morellerim bozuk bana da doktor tüp bebek dedi ... doğal yolla olmadı .... iki taraflı srun varmış bizde ... bende haziran gibi tüp bebek yaptıracağım canım ...... inşallah aynı anda hamiş kalırız kısçemmmmmmm
tüp bebek topiği açtım yeni yöntemlerle ilgili bilgiler koydum ziyaret edip bak istersen bir ara çok öenmli bilgier varr canım

Canım niye moralin bozuk tüp için üzülme sakın
En azından belirsizlikten kendini bilmeyen doktorların elinde olmaktan kurtulduğuna sevinmelissin canım
Rotamız belli en azından
Gelirim topiğine gelmezmiyim peki kime gideceksin tüp için

üzümemeye çalışıyorum canım .... sağol testeğin için merkezde memorıal var yada Anadolu hst. gideceğim and. hast. 3.500 tl dedi ilaçlar hariç ilaçlar dahil 5000 tl bulurmuş maddi yönden sıkıntım yok şükür .... ama manevi yönden hazır değilim maleseff yaza yapmaya kaarar verdik..zzaten sigorta karşılamıyor... sen nerede düşünüyorsun???? yeni yöntemi yapan memorıal ama araştıracağım daha 2 ay sonra filan ararım hastaneleri tek tek sorarım......

Ben memoialde olacam canım
Nnur hanımı çok övdüler gittim bende beğendim
Hayırlısı bakalım canım ben sömestrde lap. Histreskopi olacam
Temmuzdada tedaviye başlayacamm canım

Ben memoialde olacam canım
Nnur hanımı çok övdüler gittim bende beğendim
Hayırlısı bakalım canım ben sömestrde lap. Histreskopi olacam
Temmuzdada tedaviye başlayacamm canım

Histreskopi neden oluyorsun canım . Memorıalda fiyat nasıl bır bılgın var mı. . .. Sen istanbulda mısın."

Histreskopi neden oluyorsun canım . Memorıalda fiyat nasıl bır bılgın var mı. . .. Sen istanbulda mısın."

laporoskopi ve histereskopi olacam canım
memorial biraz pahalı canım 6bin operasyon 6500 de tüp bebek
ama tüp bebek nerede yapılacaksa operayon orada yapılmalı diyorum
istanbulda değilim çorumdayım
geçen sene ankaraya gittim olmadı
bu sefer istanbul istiyorum

Laparoskopiyi neden yapıyorlar canım ben onu anlamadım ... Nereden vardılar bu tanıya.her tüp bebek olacak kişilere yapılmıyor bildiğim kadarıyla

Ben 3500 tile yaptıracağım hastanede özelde ozaman çok iyi benim gideceğim yerin fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…