hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Aman kaldirmazmi horoz gibi dikiyor kafayi:))))
Emzik veriyorum canim o benim kurtaricim.sen vermiyon heralde ama rahat oluyo kiz az mizirdansa veriyon susuyo uykudan uyancak gibi olsa onu veriyom uyumaya devam ediyor.
Maşallah horozuna saclarini hic kestirdinmi
İlk başta vermemistim şimdi ise begenmiyor hanimim tek sıkıntı kalabalik ortamlarda uyutamiyom evde duzenmiz gayet iyi disarda uyku vaktinde zorlanıyor olsun bunada ssukurler olsun.

nabersiniz biz iyiyiz az kaldı artık tırıs tırısım korkuyorum :18:

Kuzummmm korkuyon olman normal ama hayal et biraz mesagetli yorucu olscak ama onu kucagina aldiginda hepsi bi anda biticek.ben yapamadım havalar soğuk diye ama dun yaptim kizimi banyo yaptirdim sonra sadece bezledim bende atletle kaldim cibildak gine kucakladiim anam içimi n yaglari eridi resmn sende mutlaka yap ten tene mutlaka temas etsin. izne ayrildinmi.yaninda aile den gelen oldumu

Himmm anladim.ama akismamasida bir bakima guzel kendi kendine uyumayi daha iyi ogrenir ben sonra buraktirmakla ugrasacam birde.yok daha kestirmedim benim oğlan sari saçlar da seyrek bahara sifira vurdururum diyorum.simdi hava soğuk usumesin kafası:)))

Kizlar selamlar hepinize. Viole az kalmis gercekten. Insallah sagsalim bebegini kucagina alinca tum endiselerin sona erecek. İsmine ne karar verdiniz? Hazirliklarin tamammi? Aramizda tam bir ay var
berceste tedavin ugurlu olsun insallah. Artik seneye bebisin kucginda olacak insallah.
bebeklerini buyuten annelere selamlar ve kolay gelsin )

Biz ev almaya karar verdik. Simdilik onun heyacaniyla geciyor zaman. Kredi cekicez biraz zora giricez ama kendi evimize olacak en azindan. Bebek kismetiyle gelir derler. Umut bize ugurlu geldi. :) son kontrolumuzde hersey yolundaydi şükür. Doktorum iyi bakmissin kendine dedi. Hakkaten dedikerini yaptim. Rahim yolu normaldi. Allah bir daha o zor gunleri gostermesin. Opuyoruz hepinizi

ohh ne güzel bebek kısmetiyle gelirmiş canım hayırlı uğurlu olsun
bende haftaya bugün bu saatlerde ameliyatta olurum inşallah
Allahtan hayırlısı
sana da geçmiş olsun yinede iyileştim diye dikkat etmemezlik yapma canım

canım Allah yardımcın olsun duanda bizede yer ayır tumet cemrem ve ben
daha kalmadı dimi
inşallah bizlere duan erişir Allah da sana sağlıkla doğurmayı nasip etsin canımmmm

daha kalmadı dimi
inşallah bizlere duan erişir Allah da sana sağlıkla doğurmayı nasip etsin canımmmm
inşallah canım sizin güzel haberleriniz çok yakında bak görüceksin
Yavruna kavusmana cok az kaldi biraz sabir cesaret canim rabbim yardimcin olsun.
amin canım sağol
izne ayrılmadım cuma günü karne vericez bir daha gitmiycem işte.. annem zaten 5 dakikalık mesafede oturuyo. başka kimse yok kocamla başbaşayız evde oyy ne güzel bıcı bıcı da yapıyosunuz artık darısı başıma
hayırlı olsun eviniz canım hazırlıklar daha tam değil bence ama çoğu şeyi oldu bu hafta evi de badana yaptırdık bahaneyle dip bucak temizlenmiş oldu odası falan yatakları hazır hastane çantası da baya hazır sayılır ufak tefek eksikler var ama.. son gittiğimizde bebiş ters dönmüştü salı günü kontrol var inşallah doğum pozisyonuna girmiştir :26:

bizden haberler böyle kızlar iyi bakın kendinize

Canım hiç sesin çıkmıyo
Doğumun olmadı dasha dimi:18:

Kızlar habr vereyim dedim yarın istanbula gidiyorum ve çarşamba laporoskopi
Hepinizi öpüyorumm

Canım hiç sesin çıkmıyo
Doğumun olmadı dasha dimi:18:

Kızlar habr vereyim dedim yarın istanbula gidiyorum ve çarşamba laporoskopi
Hepinizi öpüyorumm

yok tatlım daha doğurmadım :18: ama her an doğurabilirim artık :18: yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek senin de güzel haberlerini bekliyoruz Allah yar ve yardımcın olsun

daha kalmadı dimi

canım benim unutmadığın için çok sağol...sen nasılsın hala istanbulda mısın, merak ettim şimdi inşallah güzel haberlerle dönersin

bu aralar çok yoğundum pek giremedim ama hep dualarımdasınız

ben nihayet aşılama aşamasına geçebildim. bir aksilik olmazsa şubat sonu aşılamam olacak umutlanmak istiyorum ama aşılamanın da çok işe yaramadığını söylüyorlar:26: olsun kısmet diyorum olacağı varsa aşılama bahanesi olur diyorum ve inanmak istiyorum inşallah artık beklemem ve önümüzdeki ay ben de meleğime kavuşurum tumetim bercestem güzel haberlerle gelin inşallah

yoğunluğum hala var ama azaldı şimdilik, şimdilik diyorum çünkü ev taşıma derdi çıktı başıma. eşyaları azıcık toparladım,aşılamaya kadar devam ederim sonra mola veririm. ben burayı çok özlüyorum daha sık gelmeye başlarım siz de gelin amaaaa öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…