Maşallah horozunaAman kaldirmazmi horoz gibi dikiyor kafayi:))))
Emzik veriyorum canim o benim kurtaricim.sen vermiyon heralde ama rahat oluyo kiz az mizirdansa veriyon susuyo uykudan uyancak gibi olsa onu veriyom uyumaya devam ediyor.
nabersiniz biz iyiyiz az kaldı artık tırıs tırısım korkuyorum :18:
Maşallah horozunasaclarini hic kestirdinmi
İlk başta vermemistim şimdi ise begenmiyor hanimimtek sıkıntı kalabalik ortamlarda uyutamiyom evde duzenmiz gayet iyi disarda uyku vaktinde zorlanıyor olsun bunada ssukurler olsun.
Atesimiz var37.7
Şükürler olsun iyiyiz. Daha cikmadi ateşi. Ilk ateş tecrübesi olduCanim nasilsiniz
Kizlar selamlar hepinize. Viole az kalmis gercekten. Insallah sagsalim bebegini kucagina alinca tum endiselerin sona erecek. İsmine ne karar verdiniz? Hazirliklarin tamammi? Aramizda tam bir ay var
berceste tedavin ugurlu olsun insallah. Artik seneye bebisin kucginda olacak insallah.
bebeklerini buyuten annelere selamlar ve kolay gelsin)
Biz ev almaya karar verdik. Simdilik onun heyacaniyla geciyor zaman. Kredi cekicez biraz zora giricez ama kendi evimize olacak en azindan. Bebek kismetiyle gelir derler. Umut bize ugurlu geldi. :) son kontrolumuzde hersey yolundaydi şükür. Doktorum iyi bakmissin kendine dedi. Hakkaten dedikerini yaptim. Rahim yolu normaldi. Allah bir daha o zor gunleri gostermesin. Opuyoruz hepinizi
Atesimiz var37.7
Şükürler olsun iyiyiz. Daha cikmadi ateşi. Ilk ateş tecrübesi oldu
Şükürler olsun iyiyiz. Daha cikmadi ateşi. Ilk ateş tecrübesi oldu
inşallah canım sizin güzel haberleriniz çok yakında bak görüceksincanım Allah yardımcın olsun duanda bizede yer ayır tumet cemrem ve ben
daha kalmadı dimi
inşallah bizlere duan erişir Allah da sana sağlıkla doğurmayı nasip etsin canımmmm
amin canım sağolYavruna kavusmana cok az kaldi biraz sabir cesaret canim rabbim yardimcin olsun.
izne ayrılmadım cuma günü karne vericez bir daha gitmiycem işte.. annem zaten 5 dakikalık mesafede oturuyo. başka kimse yok kocamla başbaşayız evdeKuzummmm korkuyon olman normal ama hayal et biraz mesagetli yorucu olscak ama onu kucagina aldiginda hepsi bi anda biticek.ben yapamadım havalar soğuk diye ama dun yaptim kizimi banyo yaptirdim sonra sadece bezledim bende atletle kaldim cibildak gine kucakladiim anam içimi n yaglari eridi resmn sende mutlaka yap ten tene mutlaka temas etsin. izne ayrildinmi.yaninda aile den gelen oldumu
hayırlı olsun eviniz canım hazırlıklar daha tam değil bence ama çoğu şeyi oldu bu hafta evi de badana yaptırdık bahaneyle dip bucak temizlenmiş oldu odası falan yatakları hazır hastane çantası da baya hazır sayılır ufak tefek eksikler var ama.. son gittiğimizde bebiş ters dönmüştü salı günü kontrol var inşallah doğum pozisyonuna girmiştir :26:Kizlar selamlar hepinize. Viole az kalmis gercekten. Insallah sagsalim bebegini kucagina alinca tum endiselerin sona erecek. İsmine ne karar verdiniz? Hazirliklarin tamammi? Aramizda tam bir ay var
berceste tedavin ugurlu olsun insallah. Artik seneye bebisin kucginda olacak insallah.
bebeklerini buyuten annelere selamlar ve kolay gelsin)
Biz ev almaya karar verdik. Simdilik onun heyacaniyla geciyor zaman. Kredi cekicez biraz zora giricez ama kendi evimize olacak en azindan. Bebek kismetiyle gelir derler. Umut bize ugurlu geldi. :) son kontrolumuzde hersey yolundaydi şükür. Doktorum iyi bakmissin kendine dedi. Hakkaten dedikerini yaptim. Rahim yolu normaldi. Allah bir daha o zor gunleri gostermesin. Opuyoruz hepinizi
Canım hiç sesin çıkmıyo
Doğumun olmadı dasha dimi:18:
Kızlar habr vereyim dedim yarın istanbula gidiyorum ve çarşamba laporoskopi
Hepinizi öpüyorumm
yok tatlım daha doğurmadım :18: ama her an doğurabilirim artık :18: yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyeceksenin de güzel haberlerini bekliyoruz Allah yar ve yardımcın olsun
canım Allah yardımcın olsun duanda bizede yer ayır tumet cemrem ve ben
daha kalmadı dimi
inşallah bizlere duan erişir Allah da sana sağlıkla doğurmayı nasip etsin canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?