hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Laparoskopiyi neden yapıyorlar canım ben onu anlamadım ... Nereden vardılar bu tanıya.her tüp bebek olacak kişilere yapılmıyor bildiğim kadarıyla

yok yok yapılmıyor benim rahim filmime bakılarak tüplerde sıvı birikmesi var embriyonun tutunmasını engelliyomuş o yüzden lap.
yapılacak rahimde de miyom var his. oyüzden yapılacak inşallah sonu iyi olur bendeki hastalıklar biraz fazla ama sende olmaz hatta hemen bile başlayabilirsin
eşinin sorunu için tedavi başlayaklar mı:44:

Ben 3500 tile yaptıracağım hastanede özelde ozaman çok iyi benim gideceğim yerin fiyatı

olaya fiyat olarak bakma sakın doktor önemli ama en çok labaratuar önemli
evet benimki sorunlu olduğu için yüksek fiyatı sende daha düşükde olabilir
merkezde labaratuarda çok önemli

Anladım canım benım hsg rontgenı themiz çıktı Allah'a şükürler olsun ekstra tedavı gerekmıyor direk tüp yapılacak canım bu aralar durumdunuz müsait degıl cnm anca uç dört ay sonra

Anladım canım benım hsg rontgenı themiz çıktı Allah'a şükürler olsun ekstra tedavı gerekmıyor direk tüp yapılacak canım bu aralar durumdunuz müsait degıl cnm anca uç dört ay sonra

ohh ne güzel
ama ben geçen sene verdiğim 6000 liraya üzülüyorum bazı merkezler paragöz biz kaptırdık
gürgan kliniğe bir kere verin inşallah önemli olan ellerinden geleni yaptıklarını görmeniz canım
ilk gittiğinizde çok iyi davranıyolar daha somrada tedavi başlayınca hiiiççç önemsemiyolar iyi araştır tamam mı canım
para da mühüm değil hemen toplanır inşallah

olaya fiyat olarak bakma sakın doktor önemli ama en çok labaratuar önemli
evet benimki sorunlu olduğu için yüksek fiyatı sende daha düşükde olabilir
merkezde labaratuarda çok önemli

Özel Anadolu hastanesinde yaptıracağım ben canlım fiyata bakmıyorum tabiki gönlümden memorıal geçiyor ama bakacağız zamanı geldiğinde artık

Allah'a şükür durumumuz ıyı eşimin ortak dükkanı var ikinci şubeyi acıyorlar işleri iyi şükür sıkıntı olmaz hiç konuda Allah'a şükür bizim manevi sıkıntılarımız var onları da atlatmamız gerek canım ondan sonra inşallah Rabb'inin izniyle olacak

haberleşelim canım merak ederim seni
ben şimdi çıkacam
peki eşin için tedavi uygulanacak mı

haberleşelim canım merak ederim seni
ben şimdi çıkacam
peki eşin için tedavi uygulanacak mı

Tamam canım bende merak ederim hayır esime tedavıye gerek duyulmadı okalar ciddi degıl problem tüp bebekler çözülecek durumda şükürler olsun!gule güle canlım kendine ıyı bak inşallah beraber hamiş kalıcaz rabbımın şznıyle

inşallah canım öptüüümmm

O bebissss topik anamizin önce karnina sonra kucagina gelicekkkk inşallah sağlıklı gine.bizde onu mincir mincir minciklayacagiz

O bebissss topik anamizin önce karnina sonra kucagina gelicekkkk inşallah sağlıklı gine.bizde onu mincir mincir minciklayacagiz

amin inşallah canım bu sefer daha emin şekilde ilerliyorum
biraz önce hastaneden aradılar ve 29 ocakta laporoskopiye gidiyorum
bu sefer kendimi daha iyi koruyacam bir öncekinde hiiç önemsemedim
ama sonra çok kötü olmuştum
temmuzda yeğninizi alacam gelecem inşallah

Bugun sabah karnini doyururken tabii memede uyudu sonra altini aldim alirken uyandi.isimiz bitince 5 10 dk sonra uyuyuverdi her defasında boyle yapsak acaba kendiliğinden uyumaya alisirmi

Bugün kizim iki kez kendi kendine uyudu ama nasil anasının elinden tutarak olsun bu da iyiye işaret olarak algılıyorum ben

Bilmemki alisir mi inşallah alisir ama.
Ben de bu aksam kayrolasina biraktim emzigini de verdim.geldim baktim ne göreyim bizimki yüzüstü dönmüş ilk kez döndü sağa sola dönüyordu da yüzüstü donmuyordu epey uğraştım uyusun kendi diye ama yinede mememde uyudu((((

Anamm dönünce kafasini kaldirabilmis dimi.su an yanimda yatiyor benimki gozlerini ovalaya ovalaya bi hal oldu ama halen direniyor uuyumak için. Sen emzik veriyon dimi.

Anamm dönünce kafasini kaldirabilmis dimi.su an yanimda yatiyor benimki gozlerini ovalaya ovalaya bi hal oldu ama halen direniyor uuyumak için. Sen emzik veriyon dimi.

Aman kaldirmazmi horoz gibi dikiyor kafayi:))))
Emzik veriyorum canim o benim kurtaricim.sen vermiyon heralde ama rahat oluyo kiz az mizirdansa veriyon susuyo uykudan uyancak gibi olsa onu veriyom uyumaya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…