hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

zehirli guatr oldum o yüzden 3. bebeği ertelemek zorunda kaldım hamilelikte tehlikeliymiş bebekte sorunlar olusabiliyormuş :)
unutmadığın içinde tesekkürler şekerim

zehirli guatr oldum o yüzden 3. bebeği ertelemek zorunda kaldım hamilelikte tehlikeliymiş bebekte sorunlar olusabiliyormuş :)
unutmadığın içinde tesekkürler şekerim
canim tekrar gecmis olsu.
Sen hangi ara 2.yi büyüttü nde 3 bebise giz dikti maşallah. Ilk kizinla ikinci kizinin arasi kac yas
pişşt ben geldim hala doğurmadım bekliyoruz meleğimi :18:

Ananas bulabilirsen ananas ye.kac haftalik oldun

Sen hangi ara 2.yi büyüttü nde 3 bebise giz dikti maşallah. Ilk kizinla ikinci kizinin arasi kac yas

ikisinin aarası 8 yas
küçük kızımda uğunma proplemi var kızlar bilgisi olan başına gelen varmı ne yapmam gerekiyo uğununca bana yardın edin lütfen çok kötü bi durum

ananas napıyo kız doğumu mu kolaylaştırıyo? hergün dünyanın yolunu yürüyorum yine de gelmiyo gününü doldurucak heralde bugün 38+4 üm
hadi maşallah tam gününü bekliyo kerata
hurma ye günde bir iki
kasları gevşetirmiş hadi haber bekliyoruz senden

hurma yiyorum canım hem de bi sürü ama yok gelmiyo yerini sevdi sanırım gününü beklerse 4 kiloyu geçer dedi doktor sezeryan yaparız o zaman da dedi.. ondan korkuyorum yarın çatı muayenesi var bakalım ne dicekler

arkadaşlar merhaba. ben 5 haftalık hamileyim 1 hafta önce açık pembe renginde lekelenmem gelmişti şimdi de açık kırmızı şeklinde çok az gelmiş doktor ilaç vermişti onlara devam ediyorum. gerçi iki gün aksattım kullanmadım. böyle birşey yaşayan varsa lütfen bana yardımcı olsun. yarın doktora gideceğiz keseyi görmüştük zaten kalp atışlarını duyabilirsek duyarız demişti doktor. inşallah bebeğimize birşey olmaz. Rabbim bize üç yıl sonra nasip etti inşallah kucağımıza da hayırlı bir şekilde almayı nasip eder....

arkadaşlar merhaba. ben 5 haftalık hamileyim 1 hafta önce açık pembe renginde lekelenmem gelmişti şimdi de açık kırmızı şeklinde çok az gelmiş doktor ilaç vermişti onlara devam ediyorum. gerçi iki gün aksattım kullanmadım. böyle birşey yaşayan varsa lütfen bana yardımcı olsun. yarın doktora gideceğiz keseyi görmüştük zaten kalp atışlarını duyabilirsek duyarız demişti doktor. inşallah bebeğimize birşey olmaz. Rabbim bize üç yıl sonra nasip etti inşallah kucağımıza da hayırlı bir şekilde almayı nasip eder....

canim geçmiş olsun ilaci aksattiysan ondan olmuş olabilir. Ben yasadim benzer durumu 3 kez kizim su an yanimda insallah seninkide kollarında olacak sağlıkli gine.
Bazi anneleer 8.hafatada duyabiliyor kalp atislarini.sol tarafina yatip dinlen
bende 40.haftayi doldurdun sandim bende yavv
Doguma yardimci oluyor ananas yiyebilirsin.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar beklemek ne zor şeymiş. Şimdi yumurtalar kontrol edilecek dua edin lütfen sıvı dağılmış olsun veya enfeksiyon çıkmasın... Çok korkuyorum....

Kızlar 13 şubatta adet olmam gerekiyodu ama herhangi bir adet belirtim yoktu nitekim 13ünde adet olmadım. Gebelik testi yaptım adet olmam gereken günde ama negatif çıktı belkide testi yanlış yaptım neyse. Bugün üçüncü gün kasıklarımda ve belimde ara ara batmalar var. Sabahları kalkınca inanılmaz midem bulanıyo. Bu gece kahverengi ve siyah arası kan gibi değilde böyle yapış yapış kaygan bi akıntı geldi devamı yok. Bu durum ne olabilir benzeri şekilde yaşayan var mı yardım edin

Slm kızlar uzun zamandır yazmıyorum bebek düşüncesinden uzaklaşmak istedim biraz ama ne mümkün ay geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum biraz daha... Ama iyi bi haber vereyim size doktor bana biraz kilo ver demişti... Benim boyum 175 kilom 87ydi... İki aydır diyetteyim veeee artık 77 kiloyum 10 kilo verdim... Martta kontrolümuz var ınşallah sonuçlarımizda düzelmeler vardır hepinizi öptüm kızlar özledim siziiiii

Slm kizlar nasilsiniz. Oglumu uyutmaya çalışıyorum. Ama uyumuyor..sizler nasilsiniz.

süpersin tumetcim, demek sesin bu yüzden çıkmıyordu ben de bi kaç kez denedim ama tııırrt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…