kiz niye unutaksaliha koyduk kizimin ismini.neyin var cok geçmiş olsun
Naptiniz oldunmu ilk igneyi.beslenmenizede dikkat edin..ve boll boll gez kendini meşgul et
Son haftalar da aliyor kiloyu.benim en son 2 bucuk kiloydu 2 hafta sonra dogdu 3 kilo
Hooppp kizim bütün teyzeleerine sevgi ve saygilarini sunuyor....
canim tekrar gecmis olsu.zehirli guatr oldum o yüzden 3. bebeği ertelemek zorunda kaldım hamilelikte tehlikeliymiş bebekte sorunlar olusabiliyormuş :)
unutmadığın içinde tesekkürler şekerim
pişşt ben geldim hala doğurmadım bekliyoruz meleğimi :18:
canim tekrar gecmis olsu.
Sen hangi ara 2.yi büyüttü nde 3 bebise giz dikti maşallah. Ilk kizinla ikinci kizinin arasi kac yas
Ananas bulabilirsen ananas ye.kac haftalik oldun
ananas napıyo kız doğumu mu kolaylaştırıyo? hergün dünyanın yolunu yürüyorum yine de gelmiyo gününü doldurucak heraldecanim tekrar gecmis olsu.
Sen hangi ara 2.yi büyüttü nde 3 bebise giz dikti maşallah. Ilk kizinla ikinci kizinin arasi kac yas
Ananas bulabilirsen ananas ye.kac haftalik oldun
hadi maşallah tam gününü bekliyo kerata
hurma ye günde bir iki
kasları gevşetirmiş hadi haber bekliyoruz senden
ananas napıyo kız doğumu mu kolaylaştırıyo? hergün dünyanın yolunu yürüyorum yine de gelmiyo gününü doldurucak heraldebugün 38+4 üm
hurma yiyorum canım hem de bi sürü ama yok gelmiyo yerini sevdi sanırımgününü beklerse 4 kiloyu geçer dedi doktor sezeryan yaparız o zaman da dedi.. ondan korkuyorum yarın çatı muayenesi var bakalım ne dicekler
canim geçmiş olsun ilaci aksattiysan ondan olmuş olabilir. Ben yasadim benzer durumu 3 kez kizim su an yanimda insallah seninkide kollarında olacak sağlıkli gine.arkadaşlar merhaba. ben 5 haftalık hamileyim 1 hafta önce açık pembe renginde lekelenmem gelmişti şimdi de açık kırmızı şeklinde çok az gelmiş doktor ilaç vermişti onlara devam ediyorum. gerçi iki gün aksattım kullanmadım. böyle birşey yaşayan varsa lütfen bana yardımcı olsun. yarın doktora gideceğiz keseyi görmüştük zaten kalp atışlarını duyabilirsek duyarız demişti doktor. inşallah bebeğimize birşey olmaz. Rabbim bize üç yıl sonra nasip etti inşallah kucağımıza da hayırlı bir şekilde almayı nasip eder....
bende 40.haftayi doldurdun sandim bende yavvananas napıyo kız doğumu mu kolaylaştırıyo? hergün dünyanın yolunu yürüyorum yine de gelmiyo gününü doldurucak heraldebugün 38+4 üm
hurma yiyorum canım hem de bi sürü ama yok gelmiyo yerini sevdi sanırımgününü beklerse 4 kiloyu geçer dedi doktor sezeryan yaparız o zaman da dedi.. ondan korkuyorum yarın çatı muayenesi var bakalım ne dicekler
canim geçmiş olsun ilaci aksattiysan ondan olmuş olabilir. Ben yasadim benzer durumu 3 kez kizim su an yanimda insallah seninkide kollarında olacak sağlıkli gine.
Bazi anneleer 8.hafatada duyabiliyor kalp atislarini.sol tarafina yatip dinlen
sağol rümeysa dün koyu pembe geldi korktum üzüldüm bugün doktor randevumuz vardı ama ben duramadım dün akşam acile gittik daha önceki verdiği iğneden iki tane daha yaptık. progestana devam ediyorum. sağolsun doktorumuzla konuştuk o da geldi evinden ilgilendi Allah razı olsun. ultrasonda keseye tekrar baktık iki katı büyümüş kese de yuvarlak şekli düzgün dedi sonra kan tahlili yaptık kan değerimiz doktorun hesaplamasına göre biraz az çıktı yarın tekrar vereceğiz. acaba bu kullandığım progestan hcg değerini düşürür mü. bu arada ben progestanı alttan kullanıyorum sen nasıl kullanmıştın. bir de senin kanamanın miktarı ne kadardı mesela.bu ilaçlar kesiyor galiba kanamayı değil mi?
Slm kızlar uzun zamandır yazmıyorum bebek düşüncesinden uzaklaşmak istedim biraz ama ne mümkün ay geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum biraz daha... Ama iyi bi haber vereyim size doktor bana biraz kilo ver demişti... Benim boyum 175 kilom 87ydi... İki aydır diyetteyim veeee artık 77 kiloyum 10 kilo verdim... Martta kontrolümuz var ınşallah sonuçlarımizda düzelmeler vardırhepinizi öptüm kızlar özledim siziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?