aamiiiiinInsallah sizler de ben de en kisa zamanda hamis kaliriz..allah hepimizin herkesin gonlune gore versin insallah...
şubatta hamile kalırmışsınYok kız ne kontrolü
Kaçırmışsın haberlerimemoriaaldde başladım tekrar tüp bebeğğe
Geçen haafta laporoskopi oldum şimdi evvde yatıyorum
Mmart. Adeetiylede tüpe başlayacaz baakalım
ağzından bal akıyo tatlım benim... peki sorunları neydi sorabildin mi:26:inşallah bir sorun yoktur Rabbim gönlünüzce tez vakitte sağlıklı gine once göbeği n sonra da kucaginds olur bebeği nhosgeldin sefa geldinn
Benim tanidigim asilamayla ikiz kizlari oldu.olmassa bile hemen sonra tup bebek olur insallah.tupbebek için isinma turlari da olabilirrrr bir kac gun kafa dinleyebilirseniz superrrr otesi olur mumkunse bu konuda eşine tatli bi baski uygula derimm
aamiiiiin
şubatta hamile kalırmışsın
ağzından bal akıyo tatlım benim... peki sorunları neydi sorabildin mi:26:
tatile benden çok onun ihtiyacı var 3,5 aydır pazar dahi hergün çalıştı, direnci çok düştü iki sefer hasta oldu hala antibiyotik kullanıyor
gezgin ve marifetli mi teşekkür ederim
kızçemi gördük cumartesi günü çok şekerdiiii hem de aynı babasına benziyo gözleri kapalıydı başta sonra kırpmaya başladı utanmasam ağlıcaktım valla kuzum benim yaaadoğsada sevsek artık başı aşağı dönmüş normal doğum gözüküyo şimdilik ama çatı muayenesi daha olmadım değişebilir son dakika :18: bol bol yürüyüş yap bebek 4 kiloyu geçmesin dedi doktor. hurma her gün yiyorum merdiven inip çıkıyorum azcık yürüyüş de yapıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı sizi de öpüyorum kocaman teyzoşlarrr
Geçmiş olsun hayırdır nesi var antibiyotik kullaniyor.sorunlari neydi hatirlamiyomki..amannn boşver başka Aşılama lari. Herkesinki ayni olmaz yok onunki tutmus yok tutmamis dusunmemeye calis.hayirlisi diyelim.yalanmi kiz gezmeyi sevmiyonmu
Allahtan umut kesilmezdoğru valla hep gezdim ama şimdi evdeyimhavalar açılsın da kendimi dışarı atayım diye bekliyorum aşılamayla ilgili ne düşüneceğimi bilemiyorum açıkçası kafam çok karışık, doktorların çok da sallamadıklarını düşünüyorum ama şansımı da denemek istiyorum. haklısın herkesin aşılama da tutma şansı farklı oluyor ama hamile kalan çok az, negatifi gören daha çok. çok güzel bir söz var '' umudu kesmek özgürlüktür'' diye ben de şuan kafaya pek takmıyorum özgürüm yani
ya eşimin kasığında şişma oldu, şansıma tükürem şimdi olacak zamandı! hala ağrıları var. bu sabah ilacı bitti ama bana yaklaşamıyo bile
Allahtan umut kesilmezhakkimizda hayirlisi diyelim oyle özgür olalim
aamiiiiin
şubatta hamile kalırmışsın
ağzından bal akıyo tatlım benim... peki sorunları neydi sorabildin mi:26:
tatile benden çok onun ihtiyacı var 3,5 aydır pazar dahi hergün çalıştı, direnci çok düştü iki sefer hasta oldu hala antibiyotik kullanıyor
gezgin ve marifetli mi teşekkür ederim
Taze anne için
ayyyy teşekkür ederim rümeysa mutlu oldum. bir şey sorucam. hamilelik döneminde leke veya o akıntın krem rengi gibi oldu mu benim bugün hafif ama çokhafif ancak dikkatli bakınca görebilirsin öyle koyu krem gibi bir şey oldu acaba normal mi? yarın doktora gideceğiz inşallah bir şey yoktur
Bacim hosgeldin oldukca uzun zaman oldu napiyon nasilsin iki cocukla hayat nasil kesken yazivereydun..bizler iyiyz kizim 4 ayını bitirdislm kızlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz bütün topiği okuyamadım vaktim yok yeni hamileler varmı?
Hamilelik doneminde bazi bayanlarda akintilar cogalabiliyor benim de olmustu ama renk konusunda nedesem yalan olur. Bildigim kadariyla kahve kirmizi değilse bir sorun yok diye biliyorum ayaklarini sicak tut terlik giyiyorum diye çorap giymemezlik yapma
meraba arkadaşlar biz bugün doktra gittik kanamam vardı açık pembe renginde dokor progestan verdi bir de iğne aldık inşalah birşey olmaz. benim gibi olan var mıydı acaba yazar mısınız bana. bir de değerlerimdeki artış iyi gidiyormuş bugün 1000 lere geldi.
Canim gecmis olsun.ben ilk 3 ayda 3 kez kanama olmustu inşallah bişey olmaz elinden geldiğince dinlen yorulma ilaclarini al gerisi takdiri ilahî...ilk degerin kaçtı
benim ilk hamile olduğumda öğrendiğim değer 169 du şimdi 1008 olmuş. acaba sence kaç haftalık. senin kanamalarının rengi nasıldı.bir de ne kadar sürmüştü benim çokhafif pembe bazende bulanık oluyor. bu kanamalrın sebebi bazen şu da olabiliyormuş bebek rahim duvarına bir yere yerleşirken orlardaki kılcal damarlara zarar verebiliyormuş ondan da böyle kanamalar olabilirmiş inşallah önemli birşey yoktur.
inşallah şunun şurasında ne kaldıki marta şubat mart
bu arada benimde tanıdığım bir arkadaşın üçüzü oldu
iki kız bir oğlanAllah hayırlısını versin
slm kızlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz bütün topiği okuyamadım vaktim yok yeni hamileler varmı?
ayyyy teşekkür ederim rümeysa mutlu oldum. bir şey sorucam. hamilelik döneminde leke veya o akıntın krem rengi gibi oldu mu benim bugün hafif ama çokhafif ancak dikkatli bakınca görebilirsin öyle koyu krem gibi bir şey oldu acaba normal mi? yarın doktora gideceğiz inşallah bir şey yoktur
meraba arkadaşlar biz bugün doktra gittik kanamam vardı açık pembe renginde dokor progestan verdi bir de iğne aldık inşalah birşey olmaz. benim gibi olan var mıydı acaba yazar mısınız bana. bir de değerlerimdeki artış iyi gidiyormuş bugün 1000 lere geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?