hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızçemi gördük cumartesi günü çok şekerdiiii hem de aynı babasına benziyo gözleri kapalıydı başta sonra kırpmaya başladı utanmasam ağlıcaktım valla kuzum benim yaaa doğsada sevsek artık başı aşağı dönmüş normal doğum gözüküyo şimdilik ama çatı muayenesi daha olmadım değişebilir son dakika :18: bol bol yürüyüş yap bebek 4 kiloyu geçmesin dedi doktor. hurma her gün yiyorum merdiven inip çıkıyorum azcık yürüyüş de yapıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı sizi de öpüyorum kocaman teyzoşlarrr

Insallah sizler de ben de en kisa zamanda hamis kaliriz..allah hepimizin herkesin gonlune gore versin insallah...
aamiiiiin

Yok kız ne kontrolü
Kaçırmışsın haberleri memoriaaldde başladım tekrar tüp bebeğğe
Geçen haafta laporoskopi oldum şimdi evvde yatıyorum
Mmart. Adeetiylede tüpe başlayacaz baakalım
şubatta hamile kalırmışsın

ağzından bal akıyo tatlım benim... peki sorunları neydi sorabildin mi:26:
tatile benden çok onun ihtiyacı var 3,5 aydır pazar dahi hergün çalıştı, direnci çok düştü iki sefer hasta oldu hala antibiyotik kullanıyor
gezgin ve marifetli mi teşekkür ederim

Geçmiş olsun hayırdır nesi var antibiyotik kullaniyor.sorunlari neydi hatirlamiyomki..amannn boşver başka Aşılama lari. Herkesinki ayni olmaz yok onunki tutmus yok tutmamis dusunmemeye calis.hayirlisi diyelim.yalanmi kiz gezmeyi sevmiyonmu

Hayırlı gine bir avazda inşallah

doğru valla hep gezdim ama şimdi evdeyim havalar açılsın da kendimi dışarı atayım diye bekliyorum aşılamayla ilgili ne düşüneceğimi bilemiyorum açıkçası kafam çok karışık, doktorların çok da sallamadıklarını düşünüyorum ama şansımı da denemek istiyorum. haklısın herkesin aşılama da tutma şansı farklı oluyor ama hamile kalan çok az, negatifi gören daha çok. çok güzel bir söz var '' umudu kesmek özgürlüktür'' diye ben de şuan kafaya pek takmıyorum özgürüm yani
ya eşimin kasığında şişma oldu, şansıma tükürem şimdi olacak zamandı! hala ağrıları var. bu sabah ilacı bitti ama bana yaklaşamıyo bile

Allahtan umut kesilmez hakkimizda hayirlisi diyelim oyle özgür olalim

inşallah şunun şurasında ne kaldıki marta şubat mart
bu arada benimde tanıdığım bir arkadaşın üçüzü oldu
iki kız bir oğlan Allah hayırlısını versin

slm kızlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz bütün topiği okuyamadım vaktim yok yeni hamileler varmı?

ayyyy teşekkür ederim rümeysa mutlu oldum. bir şey sorucam. hamilelik döneminde leke veya o akıntın krem rengi gibi oldu mu benim bugün hafif ama çokhafif ancak dikkatli bakınca görebilirsin öyle koyu krem gibi bir şey oldu acaba normal mi? yarın doktora gideceğiz inşallah bir şey yoktur

Hamilelik doneminde bazi bayanlarda akintilar cogalabiliyor benim de olmustu ama renk konusunda nedesem yalan olur. Bildigim kadariyla kahve kirmizi değilse bir sorun yok diye biliyorum ayaklarini sicak tut terlik giyiyorum diye çorap giymemezlik yapma

meraba arkadaşlar biz bugün doktra gittik kanamam vardı açık pembe renginde dokor progestan verdi bir de iğne aldık inşalah birşey olmaz. benim gibi olan var mıydı acaba yazar mısınız bana. bir de değerlerimdeki artış iyi gidiyormuş bugün 1000 lere geldi.

Canim gecmis olsun.ben ilk 3 ayda 3 kez kanama olmustu inşallah bişey olmaz elinden geldiğince dinlen yorulma ilaclarini al gerisi takdiri ilahî...ilk degerin kaçtı

Canim gecmis olsun.ben ilk 3 ayda 3 kez kanama olmustu inşallah bişey olmaz elinden geldiğince dinlen yorulma ilaclarini al gerisi takdiri ilahî...ilk degerin kaçtı

benim ilk hamile olduğumda öğrendiğim değer 169 du şimdi 1008 olmuş. acaba sence kaç haftalık. senin kanamalarının rengi nasıldı.bir de ne kadar sürmüştü benim çokhafif pembe bazende bulanık oluyor. bu kanamalrın sebebi bazen şu da olabiliyormuş bebek rahim duvarına bir yere yerleşirken orlardaki kılcal damarlara zarar verebiliyormuş ondan da böyle kanamalar olabilirmiş inşallah önemli birşey yoktur.

Iki değer arasinin arasi kac gun.ilk kanamam kahverengi bir kac gun surdu ikinci üçüncü kanama kirmiziydi. 3 4 gun falan surdu evet dedigin gibi rahime yerlesirken bu tur kanamalar olabiliyor benim kanama icin bir sebep soylememisti ama ikinci kanamam agir kaldirmistim ben ona bagladiydim.insallah seninkide yerlesme kanamasidir hakkında hayirlisi dusunme kafana takma desemde bilirim mumkun degil ama lutfen internette arastirma yapma bu konuda.insan boguluyor kötü düşünceler hakim oluyor

rümüüüüşüm günaydın....
inşallah şunun şurasında ne kaldıki marta şubat mart
bu arada benimde tanıdığım bir arkadaşın üçüzü oldu
iki kız bir oğlan Allah hayırlısını versin
ne güzel inşallah beni de başkalarına böyle örnek olsun diye anlatırsınız. ilk aşılamada tık dedi tuttu deseniz

slm kızlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz bütün topiği okuyamadım vaktim yok yeni hamileler varmı?

sen de kopamıyorsun buralardan dimi aylar da geçse gelip göz atmadan olmuyo işte

bu arada kızlar dün raporumu hallettim, ilk defa kırmızıları bu kadar sabırsızlıkla bekliyorum

benim olmuştu 5. haftada somon rengi gibi çooook açık pembe kahve gibi bi renk progestan verdi doktor 2-3 güne geçti sonra bi sorun da olmadı 10. haftada falandı ilacı bırakmıştım sen gönlünü ferah tut oraya kafayı takma geçer Allah'ın izniyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…