günaydın herkese. Tukkani acayim
Cemrem tedavi hayırlı olsun. Ne asamadasin? Bercem sen de başladın mi tedaviye? Ve son violem dogurdun mu?
Canım elabebek yazarım elbet. Seni ve kizini coook öpüyorumkuzum pek merak ettim seni, bol bol yaz bundan sonra gözüm yollarda kaldı
Slm kızlar uzun zamandır yazmıyorum bebek düşüncesinden uzaklaşmak istedim biraz ama ne mümkün ay geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum biraz daha... Ama iyi bi haber vereyim size doktor bana biraz kilo ver demişti... Benim boyum 175 kilom 87ydi... İki aydır diyetteyim veeee artık 77 kiloyum 10 kilo verdim... Martta kontrolümuz var ınşallah sonuçlarımizda düzelmeler vardırhepinizi öptüm kızlar özledim siziiiii
Günaydın herkese. Tukkani acayim
Cemrem tedavi hayırlı olsun. Ne asamadasin? Bercem sen de başladın mi tedaviye? Ve son violem dogurdun mu?
ben daha doğuramadım kızlaaar öyle bekliyorum kurbanlık koyun gibi :18:
Yerleştim sayilir. Daha açılmadık koliler var. Ahmedim de iyi cok sukur. Yalnız cok gazlı. Karni gur gur. O nedenle bazen cok ağlıyor. Bercem cok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Dualarimdasin. En güzel en hayırlı sekilde kucagina aldigini görürüz inşallahSen hep tükkanı aç cabım nasılsın evi yerleştirdin mi
Taşınmak çok zor bilirim
Hele senin iller arası birde bebek varAhmet nasıl iyice toparlanmıştır
Ben laporoskopi oldum canım
Şubat adetimde bitti şimdi mart adetimi bekliyırum tüpe başlayacaz inşallah
Çok heyecanlanıyorum. Hastanem çok ilgili bu sefer
kuzum pek merak ettim seni, bol bol yaz bundan sonra gözüm yollarda kaldı
Yerleştim sayilir. Daha açılmadık koliler var. Ahmedim de iyi cok sukur. Yalnız cok gazlı. Karni gur gur. O nedenle bazen cok ağlıyor. Bercem cok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Dualarimdasin. En güzel en hayırlı sekilde kucagina aldigini görürüz inşallah
Günaydın herkese. Tukkani acayim
canimsin üzme kendini. Ne kadar kızgın olduğunu tahmin ediyorum ama inan ona da zor ve stres. Cinsel isteklerini bile etkiliyor. Çocuk işini bir nevi performans olarak görüyorlarmerhaba canım hoşgeldin yazdığını görünce çok sevindimasıl sen nasılsın nasıl gidiyor, yerin çok belli oluyor...
yarın aşılama olacak ama hiç umudum yok.dün akşam için ilişki önerilmişti ama kocam olacak herif dün kıçını döndü yattıaçıkçası çok kızgınım ona. ben boşu boşuna bu kadar hormon yüklendim ama herif zevkli kısmını bile beceremedi bencil şeyyy çok kızgınım ona. akşam ben de yastığımı kaptım diğer odaya geçtim bu moralle aşılama olacak ağlayasım var sinirlerim çok bozuk
Herkesler burdaymisBen de geldim Nasilsiniz gacilar
Allh kolaylik versin cnm yaa gazli donem zor oluyor. Bz iyiyz elh dogum gunumuze az kaldi onu bekliyoruzCanim benimiyidir cok şükür. Bebek ve kolik ile uğraşıyorum sen nasılsın oglun nasıl
Maşallah violem yaa. Merakla bekliyoruzz
Allah kolay doğum nasip etsin ssağlıkla kkavuş yavruna inşallah
Normal olacaksan dua isstiyoruz biz
Allh kolaylik versin cnm yaa gazli donem zor oluyor. Bz iyiyz elh dogum gunumuze az kaldi onu bekliyoruzBi iki adim da atiyor artik
şu anda normal gözüküyor ama son dakika ne olur bilmiyorum bercem tabii dua ederim size de inşallah senin de güzel haberin çok yakınca canım benim
bu arada herkese cevap yazamıyorum kızlar görmediğimi sanmayın çok az oturuyorum pc başında o yüzden.. hepinizin iyi haberlerini almak ne güzel
slm kızlar kimse var mı topikte bebişim uyurken azıcık bakayım kimvar dedim nette
nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?