hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sağol arkadaşım takmıyorum zaten kafama ilk kanamayı görünce çok takmıştım doktora gideceğimiz gün bir türlü gelmek bilmedi vakti hiç geçmedi. ama şimdi çok rahatım. aynı benim de senin rengin gibi renk geldi iki gün oldu sayılır benimki de ama şu anda kanama filan yok sadece akıntı var bende inşallah birşey olmayacağına inanıyorum....

ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 29 ocaktı o zaman değerim 169 çıktı iki güne bir iki katına çıkması gerekiyorumuş yani 6 gün oldu bu değere ulaşalı perşembe günü 2000 lere çıkar herhalde biz cuma günü gideceğiz alttan muayene ederse keseyi görebilir miyiz ya da kalp atışını duyabilir miyiz sence.

keseyi 6. haftada görmüştük biz kalp atışlarını da 9. haftada gösterdi doktor ama ben hiç alttan muayene olmadım hep karnımdan baktılar belki alttan bakılsa daha erken görülebilir ama senin lekelenmen var pek alttan bakacaklarını sanmam

senin de lekelenmen olduğu için mi hep üstten muayen etti doktor.cumaya kadar geçerse yine de bakmazlar mı acaba merak ediyorum ya bir an önce görmek istiyorum

senin de lekelenmen olduğu için mi hep üstten muayen etti doktor.cumaya kadar geçerse yine de bakmazlar mı acaba merak ediyorum ya bir an önce görmek istiyorum

valla canım bilmiyorum ki hiç yeltenmediler alttan bakmaya.. hatta ilk lekelenme olunca bi hışımla kadın doğum hastanesinin aciline gitmiştik orda bile bakmadılar. ertesi gün kendi doktroruma gittim o da betahcg baktı keseyi 8000ken görmüştük öyle hatırlıyorum alttan bakmadı hiç hamileliğim boyunca da hep karından bakıldı

anladım. çok şükür ki kanamam yok şuanda bitmiş. bebeği görmek için beklicez artık napalım. sen daha doğum yapmdın galiba az kalmış heralde....

Geç oldu ama olsun bende Günaydın diyem sana

Bacim hosgeldin oldukca uzun zaman oldu napiyon nasilsin iki cocukla hayat nasil kesken yazivereydun..bizler iyiyz kizim 4 ayını bitirdi

2çocukla hayat bence çok güzel gidiyo ama rahatsızlığımdan dolayı iyi sayılmam kızım 8. ayına girdi okullar açılsaydı artık daha iyi olacak ama az kaldı zaten okullarada beni unutmamıs olmana sevindim kızının adını ne koymustunuz şekerim Allah bağıslasın analı babalı büyüsün inşaallah

evet kopamıyorum insan konusacak dertlesecek birilerini istiyor sizde benim en güvenilir dostlarım olduğunuz için özlüyorum sizleri:)

benimkini n en büyük yaramazligi karni aciktiginda bastığı yaygara bir iki ay sonra emeklemeye baslarsa ozaman olur yaramazliklari.sen napin doktorun nediy
obur mu kızçen yeriz onu ham yaparız doktor her şey yolunda dedi sadece birazcık suyu azalmış ama korkulcak bişey değil dedi. cuma günü çatıma bakıcak normal doğum gözüküyo şimdilik

ooo hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberlerini alıcaz canım benim

Selamlar kızlar! Cemre, berceste çok az kaldı kızzzzzzlar! mart ayı sizin ayınız olacak. benim oğlan martta gelecek inşallah bize uğurlu geldi bebeğim.size de gelir

Biz geçtiğimiz cumartesi kontrole gittik. her şey yolunda gidiyormuş. sadece suyum biraz azalmış. doktorum kafaya takma dedi. ama takıyorum tabi bol bol bu içiyorum. halbuki çok da alakası yokmuş. bunun dışında kilomuz 2260 olmuş. 13 günde 240 gr almış. normalmi bilmiyorum. internetteki verilere göre normal, doktor da iyi buldu. marta kadar dayanalım sonra ne zaman isterse gelsin dedi. normal doğum pozisyonunda bebeğim.ayakları kaburgalarımda sürekli vuruyor ordan iyice ağırlaştım artık. 15 kilo almışım. toplam 67 kilo oldum şimdi. durduramıyorum kendimi. nasıl verilcek o kilolar bilmiyorum.

Bebişlerine kavuşan annelere de selamlar! oğlum kızçelerinizi öpüyor

kiz niye unutak saliha koyduk kizimin ismini.neyin var cok geçmiş olsun

Naptiniz oldunmu ilk igneyi.beslenmenizede dikkat edin..ve boll boll gez kendini meşgul et

Son haftalar da aliyor kiloyu.benim en son 2 bucuk kiloydu 2 hafta sonra dogdu 3 kilo

inşallah, martın başında patlatırız ortalığı

sosyoloğuuuum sen anne olmaya başlamışsın kaygılar başlamış çoktaaan yerim seni aayyyy çok garip duygular içindeyim inşallah hayal kırıklığı yaşamam:26:

evet rümüşüm yapıyorum iğnelerimi, bugün 3. iğnemi yaptım. perşembe günü konrtolum var umarım sağlıklı yumurtalarım olmuştur:26:

tumet nerelerde, o da aşılamadan bahssetmişti ne yaptı aceba:26:

Bercestemmmmmmmmmmm canimmmm cicimmmmmm ogretmenimmmmmm nerdesinnnn nasilsinnnn ayyyy ozledim beaaaa

iyiyim canım nasıl olayım
benimki gidince girdim topiğe yat diyo başka bişey demiyo
perşembeye kadar raporluyum daha iyiyim işte nasıl olayım
adet oldum martı bekliyorum

canım inşallah bir defada olur
hayal kırıklığını şimdiden düşünme sakın
herşey güzel olacak inşallah

canım yaklaştı kavuşma anı inşallah
inşallah bizde martta sizlere güzel haberleri verecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…