hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ggezz bakalım rümüşüm
Nasılsınız
he ya azcik oyle oldu.gorumcemin yanina gittik kayinvalidemle. Iyiyz sukurler olsun

Alla neden acaba. Doktora sorma sansin yokm

canimsin üzme kendini. Ne kadar kızgın olduğunu tahmin ediyorum ama inan ona da zor ve stres. Cinsel isteklerini bile etkiliyor. Çocuk işini bir nevi performans olarak görüyorlar
evet doğru haklısın ama aşsın artık ben çok yoruldum gerçi o gün moralimi çok bozmuştu ama gerçekten çok hasta aşılamaya kadar ilaç da kullanmasını istemedim ama yarın doktora gitmesi lazım.bugünlere gelmemde senin çok payın var sana ve Ahmetine çok dua ettim herşey için teşekkür ederim.gittiğim yerde fatma hanım var,önemli olan işlemleri başlatmış olman demişti ve gerçekten haklıymış bir başlayınca gerisi geliyormuş

he ya azcik oyle oldu.gorumcemin yanina gittik kayinvalidemle. Iyiyz sukurler olsun

Alla neden acaba. Doktora sorma sansin yokm

benim aşılamam öğlen arasına denk geldi, işlemden sonra 30 dakka dinlen dediler ve ben çattallar açık havada yarım saat bekledim Allahım ne gelen var ve giden artık çığlık attım kimse yok mu diye neyse sesimi duyan bi hasta bakıcı üfleye küfleye geldi kalkmama yardım etti. cihaz olmasaydı ben kalkardım ama...kısacası saçma sapan bi durumdu ama olsun bunlar önemli değil unuttum bile
kız sen cesursun kayınvalide ve görümce arasına bi başına dalmışsın

Son düzenleme:
Selam kizlar bende bu grupta aktifken hamile oldugumu ogrenmistim ..sukurler olsun 7eylulde güneyimi aldim kucagima .5.5aylik olduk bile yeni yeni duzenimiz oturduda bende bakabildim buraya..alllah olmayanlarada nasip etsin en kisa zamanda..annelik bambaskaymis :)

Aminnnnn inşallah Rabbim inşallah tumetime cemreme bercesteme nasipppp eder inşallah saglikli gine..hatirladim seni hosgeldi aramiza guney yegenimiz

Ohhh gunaydin herkeze. Bizim gacilar gelmis te muhabbetin dibine vurmuşlar
Cemrem heyecanli bekleyisler basladi desene.hadi bakalim hayirli sonuclar insalllh.
Kizlar hepinizi öpüyorum ayri ayri ozledim hepinizi.
Oglumu uyuttum simdik bir banyoya girecem.
Herkese hayirli cumalar bu arada.

günaydın ben hala doğurmadım haber vereyim dediydim dün baya kasık ağrım vardı ümitlenmiştim ama geççti malesef off ne zaman doğucak bu kızçe yaa :84:

günaydın ben hala doğurmadım haber vereyim dediydim dün baya kasık ağrım vardı ümitlenmiştim ama geççti malesef off ne zaman doğucak bu kızçe yaa :84:

Keyfi nezaman isterse :84: :84: :84: ev işi yap zaman gecer hemde dogumun baslamsina sebep olur tabii oyle pencere sil halı sirkele demiyom

Ahh ahh banyo keyfi bile yapamiyoz dimi

Slm kizlarrr :)) hayalimsin den hic haber yokmu gecmisi okuyamadim ne yapiyo acaba kızçesiyle :)

Canim benim 41hafta sonunda sezaryan oldu...
senin kasik agrin oluyormus ama yakindir gelmesi.merak etme yakinda kollarinda olur bebisin.
Ahh ahh banyo keyfi bile yapamiyoz dimi

Sorma yaaa....
Hizli hizli yikandim çıktım hemen.keyif nerdeeeeee....

Abbooo cosmus bizim hatunlar. Ne güzel! ! Viole dogur gari de sira bana gelsin :) bende normal sancilari beklicem. İnsallah hersey yolunda gider. Cemrem asilaman hayirli olsun insallah tutar kizz .. ne zaman belli olacak?
Tumet napti bu arada? Berceste? Orkidem zaman nasil geciyor yahu! İki aylik oldu bile! İremneva ve rumeysa nin kizcelerini faceten takip ediyorim zaten bu arada rumeysa gez gez bitiremedi memleketi. Sansli gaci. Bebisi uslu onun. İnsallah benimkide uslu olur :)

haklısın bazen heyecan basıyor ama bazen de yok canım olmadı galiba diyorum doğruyu istersen pek umutlu olmadığım için pozitif olursa süpriz olur sahi sen nerelerdesin ben artık uğruyorum

sosyoloğum şimdiden hayırlı doğumlar, violenin doğurmaya niyeti yok eee o da haklı hayat pahallı bi yedi yıl tutup sonra doğursaydı iyiydi
yaa niye böyle hissettiğimi bilmiyorum açıkçası ama pek umutlu değilim tabiki dileğim tutması inşallah ama ne biliyim bazen belirtilerin alasını yaşıyorum sonra geçiyo olmadı diyorum. 11 günüm kaldı ama o kadar bekler miyim bilmiyorum. daha erken de baktırabilirim.

umutlu olmamak da nedemekmiş ben umutluyum senin adına
belirti aramama inşallah olacak ve belirti için daha çok erken bekleyelim görelim

kızlar violem bugün gelmediğine göre bence doğurdu
inşallah sağlıcakla gelsin bebişiylle topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…