hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

o agrilar insallah takiben 9 ay sonra dogum agrisi olur..guzel haberler alicaz inşallah. Tesrltlerin sonucu ciktimi

Gozunuzaydin mira yegenimiz hosgeldi sefa getirdi bunlar sizin icin

kuzuuuum inşallah sonuçlar güzeldir ve arkası tez vakitte gebelik olur. çoook öptüm seni

hadi bakalım dünyanın en güzel sancılarını heyecanını yaşıyorsun. saglıcakla kucağına al inşallah

günaydın sevgi pıtırcıkları. bilgisayarım bozuldu telefondan pek giremiyorum. ne var ne yok bakalım?

cemre senin sonuç kesin mi? planın ne kuzum?

yaşamım senle sohbet etmeyi çook özledim

nazlım ve hayalim nerelerde acaba

irmoooş sana da takılmayı özledim be yaaa. çılgın gacı

arca bizde de uyku sorunu var. bırak uyumasın. hakkaten inada biniyo. inadı da biliyo bu minnoşlar

Cnm benim tmm uyumasın ama yatırdığım yerde durmuyo kucakta gezdiriyorum uyku sersemligiyle ağlıyor bu sefer uyuyor ama bırakinca en fazla 10 dk sonra uyanıyor hic bı is yapamıyorum ( yatırınca söyle 1 saat felan uyusa ya

Hosgeldin sefa geldin.sizin nezamandir olmuyor belli bir sebebi varmi

Hoş buldum canım . .ben daha yeni evli sayılırım ama sülalenin tek ve ilk erkek torunuyla evlendim biraz fazla değerli hergün ama hergün herkes soruyor gecikme varmı bebek varmı vs. cok bunaldım evleneli 9 ay oldu ama bebişimiz olmadı . .

o agrilar insallah takiben 9 ay sonra dogum agrisi olur..guzel haberler alicaz inşallah. Tesrltlerin sonucu ciktimi

Gozunuzaydin mira yegenimiz hosgeldi sefa getirdi bunlar sizin icin

berceste tüp bebeğemi gidiyorsun .adetine bu kkadar seviniyorsun ya ben merak ettim benimde çok ağrilarim oluyorda o dönemde

Anladim canim.peki yumurtlama günlerini ne ile takip ediyorsun duzenli adet oluyonmu

Meltem ve Viole kızlar aneyyyyy geldimi bebişler . maşallah subhanallah. Allah sağlık sıhhat güzel ömür versin...analı babalı büyüsünler.çokkkk sevindim.

Ben buralardayım canım....iyiyiz şükür. .sen nasılsın Ahmet oğlan nasıl..büyümüştür paşa
Naber kızlar nasılsınız ??
Biz bugün kesemizi gördük çok şükür :))
Maşallah canım. Gözün aydın. Darlsl pıtpıtlara..çokkkkkk sevindim

Nasılsın cemrem merak ettim seni kuzum

Meltem ve Viole kızlar aneyyyyy geldimi bebişler . maşallah subhanallah. Allah sağlık sıhhat güzel ömür versin...analı babalı büyüsünler.çokkkk sevindim.
Benn gordummn meltemin pasasinii maşallah çok tatli babaya daha cok benzettim.sen nasilsin keyfin nasill iki prensesle hayat nasil gidiyor
adetim çok düzenli hamd olsun ama bu ay işte kahverengi ile başladı 2 buçuk gün sürdü acaba diyorum . .

Napin ne ediyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…