o agrilar insallah takiben 9 ay sonra dogum agrisi olur..guzel haberler alicaz inşallah. Tesrltlerin sonucu ciktimiBen dün itibariyle adet oldum ve bugün sancı çekiyorum buna sevineceğm hiç aklıma gelmezdi
Çünkü sancı demek yumurtladığımı gösteriyoır inşallah
Birazdan fssh ve e2 ölçümü. Yaptıaacam istenilen düzeydeyse yarın istanbula uçuyorum kızlar
Dua edin demeyecem bile çünküğ dualardayım biliyoırum
Sizi. Sevdiğimide söylemek istedimm
kızlar cumartesi günü sabah 9 da doğdu meleğim.. normal olmadığı için ve günüm 5 gün geçtiği için sezeryanla doğum oldu.. kızım 4 kilo 51 cm doğdu adını Mira koyduk ikimiz de iyiyiz çok şükür Allah isteyen herkese tattırsın inşallah
Hosgeldin sefa geldin.sizin nezamandir olmuyor belli bir sebebi varmiO bebek buraya gelsin artıkçünkü ona çok ihtiyacım var
günaydın sevgi pıtırcıkları. bilgisayarım bozuldu telefondan pek giremiyorum. ne var ne yok bakalım?
cemre senin sonuç kesin mi? planın ne kuzum?
yaşamım senle sohbet etmeyi çook özledim
nazlım ve hayalim nerelerde acaba
irmoooş sana da takılmayı özledim be yaaa. çılgın gacı
arca bizde de uyku sorunu var. bırak uyumasın. hakkaten inada biniyo. inadı da biliyo bu minnoşlar
Hosgeldin sefa geldin.sizin nezamandir olmuyor belli bir sebebi varmi
o agrilar insallah takiben 9 ay sonra dogum agrisi olur..guzel haberler alicaz inşallah. Tesrltlerin sonucu ciktimi
Gozunuzaydin mira yegenimiz hosgeldi sefa getirdibunlar sizin icin
Evet berceste tüp bebege gidiyor istanbula insallah.demekki sende iyi yumurtluyonberceste tüp bebeğemi gidiyorsun .adetine bu kkadar seviniyorsun ya ben merak ettim benimde çok ağrilarim oluyorda o dönemde
Hoş buldum canım . .ben daha yeni evli sayılırım ama sülalenin tek ve ilk erkek torunuyla evlendim biraz fazla değerli hergün ama hergün herkes soruyor gecikme varmı bebek varmı vs. cok bunaldım evleneli 9 ay oldu ama bebişimiz olmadı . .
Evet berceste tüp bebege gidiyor istanbula insallah.demekki sende iyi yumurtluyon
Anladim canim.peki yumurtlama günlerini ne ile takip ediyorsun duzenli adet oluyonmu
Ben buralardayım canım....iyiyiz şükür. .sen nasılsın Ahmet oğlan nasıl..günaydın sevgi pıtırcıkları. bilgisayarım bozuldu telefondan pek giremiyorum. ne var ne yok bakalım?
cemre senin sonuç kesin mi? planın ne kuzum?
yaşamım senle sohbet etmeyi çook özledim
nazlım ve hayalim nerelerde acaba
irmoooş sana da takılmayı özledim be yaaa. çılgın gacı
arca bizde de uyku sorunu var. bırak uyumasın. hakkaten inada biniyo. inadı da biliyo bu minnoşlar
Maşallah canım. Gözün aydın. Darlsl pıtpıtlara..çokkkkkk sevindimNaber kızlar nasılsınız ??
Biz bugün kesemizi gördük çok şükür :))
Iyi akşamlar kızlar. .. kusura bakmayın haber veremedim. Ben maalesef pek iyi haberler veremeyecegim. Perşembe günü tahlile gidecektim ama az önce sanırım adet oldum.hayirlisi olsun artık ne diyelim.zaten belirtilerim dün azalmışti.persembe doktora giderim artık. Ya ama benim kafama takıldı bu aksam progestan almama gerek kalmadı dimi.... bilemedim. Tekrar gelirim konuşuruz. Öpüyorum hepinizi...
Benn gordummn meltemin pasasinii maşallah çok tatli babaya daha cok benzettim.sen nasilsin keyfin nasill iki prensesle hayat nasil gidiyorMeltem ve Viole kızlar aneyyyyy geldimi bebişler . maşallah subhanallah. Allah sağlık sıhhat güzel ömür versin...analı babalı büyüsünler.çokkkk sevindim.
adetim çok düzenli hamd olsun ama bu ay işte kahverengi ile başladı 2 buçuk gün sürdü acaba diyorum . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?