Sağol un canlar. ....gelsin bakalım bücürüm sağlıkla.
Yaaaaa bu sefer ben rahatdurdum vallabebiş kendisi yaptı..inatçı çıktı yav...büyük Nazlıydı gelemiyordu Nazlı oldu bu İnatçı olsun diyorum ayın 9 randyevum canikolar bakalım tıp tıp görücekmiyim
Bu arada eşim ve annemler benim adımı Hürrem koydularher sene doğuruyormuşum guya
edepsiz sırasını beklememiş
ahmisgüya mı resmen her sene hamilesin senenin ya başında ya sonunda kızım bırak eccik de biz doğuralımrabbim sağlıkla duyursun pıtpıtları ayrıca kızım 3 çocuk kolay mı inatçı değilde uslu bi oğlun olsun adınıda mülayim koy
aynen orkim ya yaşınada bakmaz haklılar küççük hürrem olup çıktı başımızageçmiş olsun sizede ahmiş iyi oldumu op kuzumu benim için biz bügun cıs olcaz 6 ay için kocaman olduk yarı yaşımız doldu
berceste canım rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla tattırsın o duyguyu senin için yakındır inşallah o zamanda
diğer ufaklık nerde tumettttt son 3 gün mü test için
ahmisiyi cok şükür. Uy kuzum şimdiden gecmis olsun. Ise basladin nasil gidiyo? Neva nasıl tepki verdi?
Elif neva emosun ki kiz benim kizcem asudeeeebiraz huysuzlugu oldu ama iyi asiyi oldu kucagima aldim sustu zaten 3 tane bacagindan cis oldu kuvuk melosummm icim gitti tutarken , kizim ikinci bakiciya gecti bi ay bakti birakti biri yarim gun olunca parayi az bulup yeni yer buldu diye dusunuyom, simdiki bu hafta basladi idare eder digerinden daha iyi gorunuyolar karnini doyuruyo en azindan digeri aci yogury corbasi bile veriyodu ....
geçmiş olsun kuzuma. ah o bakıcı ne vicdansızmış yyya. Allah iyilerle karşılaştırsınElif neva emosun ki kiz benim kizcem asudeeeebiraz huysuzlugu oldu ama iyi asiyi oldu kucagima aldim sustu zaten 3 tane bacagindan cis oldu kuvuk melosummm icim gitti tutarken , kizim ikinci bakiciya gecti bi ay bakti birakti biri yarim gun olunca parayi az bulup yeni yer buldu diye dusunuyom, simdiki bu hafta basladi idare eder digerinden daha iyi gorunuyolar karnini doyuruyo en azindan digeri aci yogury corbasi bile veriyodu ....
Gruba can gelmis yahuu ben yokkenn
günaydıııın kızlaaar diyordum ki saate baktım öğle olmuş yaaaneyse ben kaçaaaar
Temmuz ağustos gibi baslicam inşallahKeyif yaptin dimi kiz ahmetciginle..sen nezaman basliyon işe.calisan annelere soyle 2 yil izin verseler yada 1 yil izin 1 yil yarım gun calissalar..
Günaydın ballarim
Kizlar esimle iliski oldu adetime daha 7 gun var ve peceteye acik pembe kan geldi neden olabilor acaba korkuyorumsabahta peceteye pembe leke geldi ama simdi birsey yok
Slm şekerler. Topik biraz biraz renklenmeye başlamış.
Benim misafirlerim var eltimler bizde. Ondada var iki çocuk. Bu aralar epey hir gür geçiyor günler.
Özledim sizleri
Yerlesme kanamasi olabilir.ilişkiden hemen sonrami geldi
Evet canim hemen sonra geldi ama yerlesme kanamasi olsa sabahta gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?