hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ben geldiiiim rümüşüm kulaklarım çınladı. Bizde bu ara nışan telaşı var... Buarada nazlııııı:))) ne yedin ne içtin anlat bakalım. Tumetten haberi olan var mı

Saol canim yinede ilgilendigin icin sancim agrim cok zamana biraktim ne oldugu birkac gune ortaya cikar
Estağfurullah .bebek sahibi olmayami calisiyosunuz.anlatmak istersen biz dinleriz elimizden geldiguncede tecrubeleriimizi aktaririz

Ben geldiiiim rümüşüm kulaklarım çınladı. Bizde bu ara nışan telaşı var... Buarada nazlııııı:))) ne yedin ne içtin anlat bakalım. Tumetten haberi olan var mı
Kizz gibi niSanliyon

ooo canım hoş gelmişsin. nasılsın canoo? tumetten haber yok. ben de merak ediyorum.

Günaydın cancagizimm bugün pazarrr benim herif tum gun evde oyy oyy
hıım gezdiniz mi bakiim bugün?
Kizlar esimle iliski oldu adetime daha 7 gun var ve peceteye acik pembe kan geldi neden olabilor acaba korkuyorum sabahta peceteye pembe leke geldi ama simdi birsey yok
valla ilişki sonrası olduğu için şüpheli bi durum tabi. vajinal tahrişe bağlı da olabilir yerleşme de olabilir. biz güzel olanı düşünelim. inşallah hamilesindir. haber ver bize
Slm şekerler. Topik biraz biraz renklenmeye başlamış.
Benim misafirlerim var eltimler bizde. Ondada var iki çocuk. Bu aralar epey hir gür geçiyor günler.
Özledim sizleri

ooo hır güüür çook güzel. iyi eğlenceler

Estağfurullah .bebek sahibi olmayami calisiyosunuz.anlatmak istersen biz dinleriz elimizden geldiguncede tecrubeleriimizi aktaririz

Kizz gibi niSanliyon

Evet canim cok sukur esimde bir sorun yik bendede sadece yumurtam catlamadigi icin kist olusuyordu sukur atlattim dedim gelen akintidan yurtamin catladigini dusundum ve o gunden sonra gogus agrim gecmedi dun iliskiden sonra kanama oldu yara falanda yok hayirlisi artik bekliycez

Tmm canim olumlu olumsuz haber veririm:)

İyu geceler hanımlar. Nasılsınız bakalım? Biz çok şükür iyiyiz.bütün gün kızlar ev uğraşıb duruyorum.bide siz bilirsiniz kızlar da ne zor hamilelik geçirdim. Şimdi iyiyim çok şükür de paronoya gibi her gün kusucam zan ediyorum. psikolojim bozulacak bu gidişle
Cemrem nasilsin canım. .bayadir yoktun..banada qol attılarişte böyle.
Tumet nerdesin kız gel bur ses et.çatladik şurda
Secide hoşgeldin canım. İn şa Allah sende isteyen herkesde sağlıkla hamile kalıb doğurursunuz bebişlerinizi

Nazlim bence bu oğlan icime oyle geldi. Kusma da yook. Ay hadi bakalım.

anamm gezmekten popom agridi beyefendi uzun zamandir ilk kez pazar tum gun evdeydi.o yuzden gezmelere gidemedik.evimin onunde ufak tarla vardi onu hekledim zamani gelsin domates salatlik dikicem ohh mis gibi yiycez insallah ilk kez yapiyom bu tarla işini

ayy insallah rahat geçer busefer ki hamileligin.doktora gittinizmi

meraba arkadaşlar, bende uzun süredir takip ediyorum sizleri. bu topiğe gelipte hamile kalan çok kişi olmuş galiba:) inşallah bende onlardan olurum. ben 4 yıllık evliyim 3,5 yıl sonra Rabbim bize evlat nasip etti ocak ayında hamile olduğumu öğrendim. ama 8 haftalıkken düşük oldu. düşüğün üzerinden de 2 adet dönemim geçti inşallah Rabbim tekrar nasip eder. bu topiği açan bercesteye de ve isteyen herkese nasip olur inşallah.

berceste sen ne kadarlık evlisin nasıl aşamalardan geçtin eğer seni üzmeyecekse biraz anlatır mısın? acaba bizim nasıl olacak ileri ki aşamalara ihtiyaç duyacak mıyız diye düşünüyorum o yüzden bunları yaşayan birinden öğrenmek istedim...

slm gacılar nassınız bakem , ben bi çocuk doğurdum perte çıktım her tarafımda bi sorun söylemesi ayıp yeni dünya yedim diş gibi şişti dilimin altı en son vukuatım o tumeti merak ettim dün test günüydü naptı ki

Kizlar canim cok sıkkın.oturmaya 2 yakinim geldi onlarinda 2 cocuklari var.misafir odasinda oynasinlar diye musade ettim.dokulecek kirilacak bisey yok.vitrin vardi onun icinde de cam esyalarim falan yok boştu.anneleri yanimizda olsunlar dediydi ama ben bisey olmaz rahatca oynarlar odada dedim.ama gel gorki cocuklardan biri vitrinin icine girip oturmak isteyince cam ikiye kırıldı cocugun karnini biraz cam kesmis onun haricinde bisey yok allaha sukurler olsun.keske izin vermeyip odayi kitleseymisim.

Kızlar ben malesef meleğimi kayb ediyorum.çok üzgünüm. Allah kızlarımı bana bağışlasın.

Kızlar ben malesef meleğimi kayb ediyorum.çok üzgünüm. Allah kızlarımı bana bağışlasın.

aaa hayırdır nazlıma ne oldu?. bende 8 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim yeni düşük yaptımbende. herşey Allah'tan. senin yine avunacağın 2 tane meleğin varmış.

gerçekten çok üzüldüm nazlıma. Rabbim sabır versin. aynı şeyi bende yaşadığım için belki de bu kadar çok etkilendim. herşeyin hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
aaa hayırdır nazlıma ne oldu?. bende 8 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim yeni düşük yaptımbende. herşey Allah'tan. senin yine avunacağın 2 tane meleğin varmış.

gerçekten çok üzüldüm nazlıma. Rabbim sabır versin. aynı şeyi bende yaşadığım için belki de bu kadar çok etkilendim. herşeyin hayırlısı olsun...

canıımm ne olduuu? inşallah yanılıyorsundur Ama olmazsada vardır bir hayır canım
üzülmemek mümkün değil Allah kızlarına uzun uzun ömür versin canım:26:

canım öncelikle çok geçmiş olsun ama düşüğün bir ayağı içerde derler inşallah çok fazla bekletmez meleğin seni
benim süreeç çok uzun canım bende rezerv azlığı var tüplerimde tıkalı
iki yıldır iki defa tüp denedim negatif sonuç aldım 5 yıllık evliyim bu aralar biraz uzaklaştım bebek düşüncesinden
inşallah biraz dinleneyim yine atlayacam yeni serüvenlere
ama senin durumun daha iyi içünkü hamile kalabiliyorsun canım
inşallah tez zamanda hamiş kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…