canım öncelikle çok geçmiş olsun ama düşüğün bir ayağı içerde derler inşallah çok fazla bekletmez meleğin seni
benim süreeç çok uzun canım bende rezerv azlığı var tüplerimde tıkalı
iki yıldır iki defa tüp denedim negatif sonuç aldım 5 yıllık evliyim bu aralar biraz uzaklaştım bebek düşüncesinden
inşallah biraz dinleneyim yine atlayacam yeni serüvenlere
ama senin durumun daha iyi içünkü hamile kalabiliyorsun canım
inşallah tez zamanda hamiş kalırsın canım
İnsallah bercestecim Rabbim isteyen herkese nasip eder. İlk basta uzulmustuk dusuk oldugu icin dedigin gibi hamile kalabildigimi gorduk elhamdulillah.insallah ismen dua edelim birbirimize. Tabi birde yas ilerleyince insan daha stres oluyor. Ben 24 yasindayim. Sen kac yasindasin. Peki tuplerinin acilmasi icin ameliyat olunuyor galiba. İnsallh senin de en hayirli zamanda olur. Rabbim yarattigi agaci meyvesiz birakmazmis
daha çok gençsin canım ben 34 yaşındayım
tüplerimi kendim kapattırdım sıvı oluşuyordu
inşallah canım inşallah meyvesiz kalmayız
Kızlar ben malesef meleğimi kayb ediyorum.çok üzgünüm. Allah kızlarımı bana bağışlasın.
Kizlar ben size kızımın 2 adet dişi nin patlak verdiğini yazdım mubardaktan su icerken tık tik diye ses çıkarıyor...Allahim bu guzel mutlulugu tum isteyen annelere nasip eder insallah.kızımın her gözünün icine baktigimda dualarimdasiniz.
Canim ya yeni gördüm atlamisim.kusura bakma. Amin inşallah en kisa surede çekilsin halaylar inşallah...Ayy insallah eski bereketli gunlerimize doneriz.cemremin bercestemin tumetimin halaylarini cekeriz..eltinin cocuklari kac yasinda
hıım gezdiniz mi bakiim bugün?
valla ilişki sonrası olduğu için şüpheli bi durum tabi. vajinal tahrişe bağlı da olabilir yerleşme de olabilir. biz güzel olanı düşünelim. inşallah hamilesindir. haber ver bize
ooo hır güüür çook güzel. iyi eğlenceler
Kızlar az önce çok üzücü bir haber aldim. Cemrenin kocası ağır bir kaza geçirmiş. Bugün yogun bakimda 4. günüymus. Vücudun pek çok yerinde omurgada kırık varmış. Bugün solunum cihazına baglamışlar. Cok dua edelim. Allah sifa versin
Kızlar az önce çok üzücü bir haber aldim. Cemrenin kocası ağır bir kaza geçirmiş. Bugün yogun bakimda 4. günüymus. Vücudun pek çok yerinde omurgada kırık varmış. Bugün solunum cihazına baglamışlar. Cok dua edelim. Allah sifa versin
Meraba arkadaslar Allah orkidenin kocasina sifa versin insallah tez zamanda sagligina ksvusur. Allahim onu ailesine bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?