hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kuzu biz ıyıyız sukurler olsun sen napıyon ıyımısın bir gittin ama dönüşünü beklerln seni çok merak.ettim
Canım ben iyiyim .kızlarla uğraşıyorum bütün gün. .bu aralar hepimiz hastayız..öyle ağır diyil hamd olsun...ama yinede yoruluyorum. .Reyyan çok yaramaz...hiç baş edemiyoruz.ablasıyla bir olup at koşturuyorlar evde...
Bebeğimde düştü malesef. ..hayırlısı buymuş. .etkiledi bu olay beni fazlasıyla.. ..ama artık iyiyim....
Sen nasılsın Saliha nasıl. .emekliyormu minik prenses...
Cok sukur cmrenin esinin sagligina kavusmasina sevindim. Nazlima sen nasil oldun bebegimi kaybediyorum demistin en son sen nasil oldun
İyiyim canım. .evet düştü bebeğim malesef. .nasip değilmiş. ...
Sen nasılsın

Hayırlı ramazanlar canlarım. .nice bayramlara ailelerimizle beraber in şa Allah. ..

selam arkadaşlarım hayırlı ramazanlar
kızlar kilo verme serüvenim devam ediyor
ramazanda da 2 kilo gider inşeAllahhh

Herkese hayirli ramazanlar. Bende iyim cok sukur nazkima. Rabbimin bir bildigi vardir senin avunacagin iki cocugun daha var Allahim onlari sana bagislasin. Bnimde dusugun arkasina 4 ay gecti ama hala birsey yok. Bayramdn sonra doktira gidecegim insallah

Hayirli ramazanlar arkadaslar
Sanada canim...Saglikla inşaallah

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Hayırlı ramazanlar canlarım. .nice bayramlara ailelerimizle beraber in şa Allah. ..
Amin Tatlim. cok gecmis olsun.benimde Boğazlar naneli ilerlemesin inşaallah.
Ben genelde ramazanda hep alirim yaaaa(((sen verrirsin inşaallah. baslayamadim ben oruca yaaa. Adetim bitemedi.
Benim düşükten 15ay sonra oldu yavrum. Stres yok ona göre sonucta hamile kalabiliyorsun.relaks:))))

Cok sagol yasamim gercekten cok rahatlattin beni.cogu kisinin 2,3 ya da 4 ay sonra olmus herkeste cabuk olur diyorlar. Belki de bn ona cok takildim
Ama semin gibi olanlari da duyuncs rahatliyorum.

Ne güzel bercem. Sen çok azimlisin vericeksin.
Canım benim ya...bende ilk düşükden 8 ay sonra hamile kaıdım...öyle hemen olmadıki. .in şa Allah sendede olucak. ..

Inşallah nazlima olunca zaten ilk burda paylasicam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyiyiz berceste sen nasılsın nasıl gidiyor ramazan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooo iremcim napalim cocukla uğraşıyorum bütün gün. Ramazan telasida var tabi:)))
Sen nasılsın cocuk nasıl bakem:)))

Iyidir canim valla bende cocuk ev is bi cenderede takiliyom desem yeri yeni yeni bi duzene oturdu hayatim desem yeri kiz iyi bana asiri duskun bi cadim var bakici bakiyo ogleden sonra ben bayramdan sonra tam gune donecez oturuyo emekliyo ustume tirmaniyo simdilik senin pasan nasil bakalim

Maşaallah cadi kızına:)))))
Benim oğlan da emeklemedi şu sıralar yürüme peşinde. Durucuk yapiyo 3 4 adim atiyo kendisi.hala uyku sorunumuz var ramazan diye suyuna gidiyorum ama ramazandan sonra hale yola koyacam inşaallah. Çekilmez hal aldi düzeleceğine daha da dayanilmaz hal aldi.adamla ayri kaldik o derecede yani.bir disimiz çıktı daha.bizden de böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…