hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ne kadar güzel telaslar bunlar. Inşallah birgün bizde yaşarız bu güzel telaşlari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşaallah cadi kızına:)))))
Benim oğlan da emeklemedi şu sıralar yürüme peşinde. Durucuk yapiyo 3 4 adim atiyo kendisi.hala uyku sorunumuz var ramazan diye suyuna gidiyorum ama ramazandan sonra hale yola koyacam inşaallah. Çekilmez hal aldi düzeleceğine daha da dayanilmaz hal aldi.adamla ayri kaldik o derecede yani.bir disimiz çıktı daha.bizden de böyle.

Biz iki tane alttan cikardik bu hafta basi usttende patlatti bi tane yanlarindakilerde gorunuyo sirf o yuzden galiba geceleri sirf agliyo pek uykusorunumuz yok sukur ayakta salliyorum genelde ama dis donemleri cok kotu oluyo dun gece bi saat agladi ne ayak istiyo ne kucak alacam kucaga ayaktayken gezecez huysuzlugu var bide emekleyince anca ustume tirmaniyo hic kendi kendine oyalanmiyo sayilir isede gidince cok ozluyo beni isten geldimmi uzun sure kucagumdan ayrilmiyo bi iki saat sonra normale donuyoz

Ne kadar güzel telaslar bunlar. Inşallah birgün bizde yaşarız bu güzel telaşlari

Amin rabbim zamani gelince versin ben kardesimi buyuttum derdim baskasini cocugu buyutulmezmis kendi cocugun cok farkli tatli telaslari kadar basta cok zorluguda varmis hamile kalmaya calisirken hic boyle olacagini dusunmemistim diyorum bu kadar acele etmezdim diye rabbim saglikla zamani gelince hazir oldugunda herkese tattirsin insallah

Inşallah gelsin. Insan uzun süre bekleyince zorlugunu düşünmüyor. Bizim 3.5 yıl oldu istiyoruz. Hamile kaldım bu sene ama düşük oldu. Hayırlısı hakkımızda. Hayırlı vakitte gelsin

Uğraşıyoruz gelsin diye Tık yok Anacım hep Aynı 2Seneden beri Uğraşıyoruz:( İnşallah İsteyen herkes Hamile Kalır..

Selam arkadaşlar. Ben hamileyimmmmm. Adetim 3 gün gecmisti bayramda acilden tahlil yaptirdik. Değeri 95 çıktı. Doktor bir hafta sonra tekrarlayın dedi. Bu ikinci hamileligim olacak inşallah. Ilki düşük olmuştu. Pazartesi günü doktora gideceğiz bakalım ne diyecek. Bu defa ilk hamileligime göre daha sakin ve temkinli davranacagim. Çünkü ilkinde çok uzulmustum inşallah bu bebeğimiz bizimle kalır hayirlisiyla. Bir de ben su anda hicbirsey hissetmiyorum daha erken oldugu icin mi acaba. Inşallah dua edelim birbirimize.

Selam arkadaşlar. Ben hamileyimmmmm. Adetim 3 gün gecmisti bayramda acilden tahlil yaptirdik. Değeri 95 çıktı. Doktor bir hafta sonra tekrarlayın dedi. Bu ikinci hamileligim olacak inşallah. Ilki düşük olmuştu. Pazartesi günü doktora gideceğiz bakalım ne diyecek. Bu defa ilk hamileligime göre daha sakin ve temkinli davranacagim. Çünkü ilkinde çok uzulmustum inşallah bu bebeğimiz bizimle kalır hayirlisiyla. Bir de ben su anda hicbirsey hissetmiyorum daha erken oldugu icin mi acaba. Inşallah dua edelim birbirimize.

Tabrikler canım.
Rabbim tamamini erdirsin inşaallah. Daha çok yeni birseyler hissetmiyorum diye üzme kendini. Hayirli olsun.

Tabrikler canım.
Rabbim tamamini erdirsin inşaallah. Daha çok yeni birseyler hissetmiyorum diye üzme kendini. Hayirli olsun.

Sağol canım. Üzmuyorum ama iki defa kanama oldu sonra rengi kahverengiye döndü. Şimdi de kahverengi geliyor az az. Ilk bebekte de böyle oluyordu iğne vuruluyirduk geciyordu düşmesin diye. Ama sonunda düşmesini engelleyemedik bunda da birsey yapmayacağım sabırla bekleyeceğiz hayirliysa bizimle kalır zaten.

Arkadaşlar ben bu ay hamile olduğumu oğrenmistim. Doktor diş gebelik olabilir dedi. Bir de sol tarafimda çikolata kisti varmış 2 cm. Moralim bozuldu üzüldüm ama bunun tedavisi var heralde değil mi. Bu konuda birsey bilen var mı

merhaba arkadaslar bende aranıza yenı katıldım. cok guzel mutluluklar bunlar allah tum ısteyenlere (banada) en yakın zamanda nasıp etsın ıns

Arkadaşlar ben bu ay hamile olduğumu oğrenmistim. Doktor diş gebelik olabilir dedi. Bir de sol tarafimda çikolata kisti varmış 2 cm. Moralim bozuldu üzüldüm ama bunun tedavisi var heralde değil mi. Bu konuda birsey bilen var mı

Tatlım ne oldu ne durumdasin.

Tatlım ne oldu ne durumdasin.

Canim bebek düştü yine. Çikolata kisti için de bir sonraki adet dönemini bekleyip ona göre takip edeceğiz 6 cm den büyükleri laparoskopi yle içini boşaltiyoruz dedi. Bir de bu kist hamile kalmayi engelleyebiliyormus ama sen iki defa hamile kalıyorsun devamı gelmiyor bunun araştırmasını yapalım dedi genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptircaz canım. InsALLAH onlarda da bir şey çıkmaz.

Canim bebek düştü yine. Çikolata kisti için de bir sonraki adet dönemini bekleyip ona göre takip edeceğiz 6 cm den büyükleri laparoskopi yle içini boşaltiyoruz dedi. Bir de bu kist hamile kalmayi engelleyebiliyormus ama sen iki defa hamile kalıyorsun devamı gelmiyor bunun araştırmasını yapalım dedi genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptircaz canım. InsALLAH onlarda da bir şey çıkmaz.

Çok geçmiş olsun canım.
Sıkma sakin canini ne güzel bak doktorun da arastirma pesinde hayirlisi olsun

Çok geçmiş olsun canım.
Sıkma sakin canini ne güzel bak doktorun da arastirma pesinde hayirlisi olsun

Sağolasın canım ya daha iyiyim. Birsey soracağım bu çikolata kisti için soğan kürünü yapmayı düşünüyorum. Çevrede var mı hiç yapıpta faydasını goren

selam kızlarr nabersiniz ben tatilde memleketteyim arada gelebiliyorum canlarım
herşey güzel bende
inşallah sizlerde iyisinizdir sizleri çok öpüyorum kızlar

Back
X