hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aro cnm. ins guzel haberlerini burdan aliriz senindeen kisa zamanda ins:)

canım cemrem ben daha kavuşamadım bebeğime(Allah mı söyletiyor acaba) ama vaz geçmedim canım
ben yeniden tüp bebek için hazırlık yapıyorum bu arada 14 kilo verdim ve halada vermeye devam ediyorum
inşallah sende bu tüp bebek tedavinle bebeğine kavuşursun canım
hayalden hiç haber yok yanii ben hiç haber alamadım alan var mı bilmiyorum
ben bu tatilde tekrar deneyecem canım

herkese günaydın
cemrecim hayırlı olsun önce halayını çekeriz sonra kuzularını öperiz inş

Gunaydiiiiin hepinize...... guzel dilekleriniz icin cok teşekkür ederim. Bu arada tup bebek yaptiksonucunu sabirsizklikla bekliyorum, beklemek nasil biseeeey!!! Zaman gecmiyor. Belirti aramayacam diyorum ama elimde degil,belirtiler var ama ilaclarin da etkisi olabiliyor kizlar hepinizde lekelenme olmus muydu? Ne zaman olmuştu?

canım benim belirtilerin hepsi ilaçlardan oluyo
benim iki tedavimdede belirtiler vardı ama olmadı sen duanı et inşallah sonuç pozitif olur
kaçıncı gündesin test ne zaman

Merhaba bercem10 haziranda transferim oldu. Cumartesi test gunum .bugun 5. Gun olarak hesaplaniyor sanirim.
hadi hayırlısı nerede yaptırdın canım
inşallah kavuşursun meleğine bende tekrardan arştırma evresindeyim bayramdan sonra başlayacam inşallah

hadi hayırlısı nerede yaptırdın canım
inşallah kavuşursun meleğine bende tekrardan arştırma evresindeyim bayramdan sonra başlayacam inşallah
Sağol canım benim. Inşallah sen de kavusursun. Ben kocaelide yaptırıyorum. Doktorum Eray Çalışkan.
Bu arada bişi soracağım daha önceki denemende rahmin şişkinliğini hissediyor muydun? Benim biraz şişkin yumurta gibi ilaçlardan mi aceba?

Kizlar merhaba gezinirken topik gozume takildi topigin isminede bayildim insalh hepimizin bebegi gelecek rabbim nasib eder insslh bende sizler gibi bekleme surecindeyim 8 haziran pazartesi transferim oldu 20 de test tarihim cumartesi 5 gun embriyosu 1 tane transfer edildi insalh hyrli hberler aliriz

Merhaba canım inşallah yüzümüz güler burda adettir her gebelik haberine halay cekiyoruz inşallah seninkini de cekeriz.benim de 5.gun emriyosu. Seni yakalamisken sana da sorayım rahim tarafında şişlik hissediyor musun belirti felan var mi

Insalh halymizi cekerz arkdsm hic bi belrti yok bnde sadece goguslerimde hafif bi agri var ilk gunler sisti gobegimin alt trfari oda gecti gitti ben persembe gunu idrar testi ypicam cumartesiyede kan testi hylrli haberler alirz inslh

ilaç olabilir canım belirtiler ilaçların tepkisi hep
inşallah bebektir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…