aro cnm. ins guzel haberlerini burdan aliriz senindeSimdi sweet ve orkinin hamilelikleri kesinlesmis onu gordum. Herseyden once Allah tamamina erdirsin,kucaginiza aldiginiz gunleri gostersin. Gercekten cok sevindim bana nasil umut oluyorsunuz annnlatamam. Kizlar hamilelerin duasi kabul olurmus, mevuzuyu anladiniz siz
Soru 1 bercem sen naptin yalnis hatirlsmiyorsam sen de bebegine kavusmustun ?
Soru 2 hayalden haberiniz var mi?
canım cemrem ben daha kavuşamadım bebeğime(Allah mı söyletiyor acaba) ama vaz geçmedim canımSimdi sweet ve orkinin hamilelikleri kesinlesmis onu gordum. Herseyden once Allah tamamina erdirsin,kucaginiza aldiginiz gunleri gostersin. Gercekten cok sevindim bana nasil umut oluyorsunuz annnlatamam. Kizlar hamilelerin duasi kabul olurmus, mevuzuyu anladiniz siz
napıyım iyiyim 3 gündür evde oturup temizlik yapıyorumberceste cnm sen napiosun?
cemrecim hayırlı olsun önce halayını çekeriz sonra kuzularını öperiz inşSimdi sweet ve orkinin hamilelikleri kesinlesmis onu gordum. Herseyden once Allah tamamina erdirsin,kucaginiza aldiginiz gunleri gostersin. Gercekten cok sevindim bana nasil umut oluyorsunuz annnlatamam. Kizlar hamilelerin duasi kabul olurmus, mevuzuyu anladiniz siz
Elh cnm iyiyz. Bir haftayi gecti geleli. Annemlerdeyz simdi. Verdim bzmkini kafa dinliyorum:)Selam Nasılsıniz kızlar?sweet nasılsın geldin mi Türkiye ye? Cemre tedaviye başladın mı?
canım benim belirtilerin hepsi ilaçlardan oluyoGunaydiiiiin hepinize...... guzel dilekleriniz icin cok teşekkür ederim. Bu arada tup bebek yaptiksonucunu sabirsizklikla bekliyorum, beklemek nasil biseeeey!!! Zaman gecmiyor. Belirti aramayacam diyorum ama elimde degil,belirtiler var ama ilaclarin da etkisi olabiliyor kizlar hepinizde lekelenme olmus muydu? Ne zaman olmuştu?
Merhaba bercem10 haziranda transferim oldu. Cumartesi test gunum .bugun 5. Gun olarak hesaplaniyor sanirim.canım benim belirtilerin hepsi ilaçlardan oluyo
benim iki tedavimdede belirtiler vardı ama olmadı sen duanı et inşallah sonuç pozitif olur
kaçıncı gündesin test ne zaman
hadi hayırlısı nerede yaptırdın canımMerhaba bercem10 haziranda transferim oldu. Cumartesi test gunum .bugun 5. Gun olarak hesaplaniyor sanirim.
Sağol canım benim. Inşallah sen de kavusursun. Ben kocaelide yaptırıyorum. Doktorum Eray Çalışkan.hadi hayırlısı nerede yaptırdın canım
inşallah kavuşursun meleğine bende tekrardan arştırma evresindeyim bayramdan sonra başlayacam inşallah
Merhaba canım inşallah yüzümüz güler burda adettir her gebelik haberine halay cekiyoruz inşallah seninkini de cekeriz.benim de 5.gun emriyosu. Seni yakalamisken sana da sorayım rahim tarafında şişlik hissediyor musun belirti felan var miKizlar merhaba gezinirken topik gozume takildi topigin isminede bayildim insalh hepimizin bebegi gelecek rabbim nasib eder insslh bende sizler gibi bekleme surecindeyim 8 haziran pazartesi transferim oldu 20 de test tarihim cumartesi 5 gun embriyosu 1 tane transfer edildi insalh hyrli hberler aliriz
Insalh halymizi cekerz arkdsm hic bi belrti yok bnde sadece goguslerimde hafif bi agri var ilk gunler sisti gobegimin alt trfari oda gecti gitti ben persembe gunu idrar testi ypicam cumartesiyede kan testi hylrli haberler alirz inslhMerhaba canım inşallah yüzümüz güler burda adettir her gebelik haberine halay cekiyoruz inşallah seninkini de cekeriz.benim de 5.gun emriyosu. Seni yakalamisken sana da sorayım rahim tarafında şişlik hissediyor musun belirti felan var mi
ilaç olabilir canım belirtiler ilaçların tepkisi hepSağol canım benim. Inşallah sen de kavusursun. Ben kocaelide yaptırıyorum. Doktorum Eray Çalışkan.
Bu arada bişi soracağım daha önceki denemende rahmin şişkinliğini hissediyor muydun? Benim biraz şişkin yumurta gibi ilaçlardan mi aceba?
Ayyyyy berceeeemmm insallah canim benim. Ama ben bugun tatsiz birsey yasadim kansmam oldu ama sukur durdusimdi azcik silinince geliyor sadece ... umarim benimledir. Bu topik bana da ugur getirir insallahcemremmm inşallah güzel haberlerle gel bu sabah
cnm ins guzel haber vardir. yaz bizeAyyyyy berceeeemmm insallah canim benim. Ama ben bugun tatsiz birsey yasadim kansmam oldu ama sukur durdusimdi azcik silinince geliyor sadece ... umarim benimledir. Bu topik bana da ugur getirir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?