CNM COK SEVINDIM INAN rABBIM SAG SALIM KUCAGINA KAVUSTURSUN INSAmin canım cümlemizin dün değerler katlandı çok şükür akşam lekem geldi hafif kalbim duracaktı hemşireyle görüştüm beklememi istedi 1 saat kadar bekledim bu arada 5 dk da bir wc ye gidip geldim elh gelmedi daha sonra bizede dua et sweetim
Oy bartekim.nasil sevindim anlatamam.in şa Allah her şey yolunda gidecek.alıcaksın bebişini kucağına.
Bercem canım in şa Allah sende güzel haberlerini vericeksin cemrede.Rabbim isteyen herkese versin.Aminnnn
Sweet az kalmis doguma canim.saglikla al oglusu kucağına
Rumeysa hosgeldin canim.salihayi bizim için öp
Ben kizlarla ugrasiyorum.kis geldiyinde birazcik zorlasiyor.malum hastalik kres.
Buyuk kizcem aralikta 5 yasina basicak inSaAllah.pek mutlubuyudum diye geziniyor boyunu gosteriyor.kucukde taklit yapiyor.seneye okula vericekdik vazgecdik bir senede buyusun diye.
Sizle konusmayi ozledim kizlar.hepinizi.konustugumuz geceleri
[/QUOTE]CNM COK SEVINDIM INAN rABBIM SAG SALIM KUCAGINA KAVUSTURSUN INS
OY MASALLAH BUYUYOLAR DIMI HEMEN. FARKETMIYORUZ NASIL GECIYOR GUNLER. BI BAKICAZ BIR GUN GELMIS EVLENIP GITMISLER:)
Teşekkür ederim canım amin inşallah hayırlısıyla sağ salim doğsun ondan sonra inanacağım çok bekledim çokkOy bartekim.nasil sevindim anlatamam.in şa Allah her şey yolunda gidecek.alıcaksın bebişini kucağına.
Bercem canım in şa Allah sende güzel haberlerini vericeksin cemrede.Rabbim isteyen herkese versin.Aminnnn
Sweet az kalmis doguma canim.saglikla al oglusu kucağına
Rumeysa hosgeldin canim.salihayi bizim için öp
Ben kizlarla ugrasiyorum.kis geldiyinde birazcik zorlasiyor.malum hastalik kres.
Buyuk kizcem aralikta 5 yasina basicak inSaAllah.pek mutlubuyudum diye geziniyor boyunu gosteriyor.kucukde taklit yapiyor.seneye okula vericekdik vazgecdik bir senede buyusun diye.
Sizle konusmayi ozledim kizlar.hepinizi.konustugumuz geceleri
amin cnm ins. bnm de dogum gunum aralikta:)Sweet senin bebis aralik sonuymus.ben ocak saniyordum.oyyy minnos masallah onakizcemle ayni ayda olucak minnos sag salim gelsin
Kikim canım nasılsın bende yeni hamile kalabildim çokkk şükür 1 ekimde transferim yapıldı sende büyütmüşsün Maşallah zaman ne çabuk geçiyor hey gidi günler ( geceler ) heyyyKızzzz bercesteemmmBartekiiimmm Sizler hala burdamısınız yaaAyy sizleri tekrar gördüğüme nekadar sevindim yaaa . Nasılsınız Can'larım ?? Bebişleriniz geldimi ? Ne oldu anlatın bakayım? Hem bak iyi insan lafın üstüne gelirmiş kikikiki Hey gidi günler dimi ya yatak bile kırmıştım ben çocuk yapacam diye . Kızım 2 yaşına basmak üzere . Allah olmayanlarada nasip etsin İnş , 3 cüsü için yatak kırmaya başlasamı diye birtürlü karar veremedim nedersiniz kızlar Kikikiki
seni ne çok özlemişim benKızzzz bercesteemmmBartekiiimmm Sizler hala burdamısınız yaaAyy sizleri tekrar gördüğüme nekadar sevindim yaaa . Nasılsınız Can'larım ?? Bebişleriniz geldimi ? Ne oldu anlatın bakayım? Hem bak iyi insan lafın üstüne gelirmiş kikikiki Hey gidi günler dimi ya yatak bile kırmıştım ben çocuk yapacam diye . Kızım 2 yaşına basmak üzere . Allah olmayanlarada nasip etsin İnş , 3 cüsü için yatak kırmaya başlasamı diye birtürlü karar veremedim nedersiniz kızlar Kikikiki
Wc eğitimi cok zor bi sürec yaa. Bz hala ugrasıozslm kızlar...
çok özledim ben buraları tatlı sohbetleri.
bartek sweet arca kız orkidemmm maşallah sizee süpersiniz çok tebrik ederim.adet yerine gelsin
kikim.berceste rümeysa cemre nazlma meltem irem özledim hepinizi
benim oğlan 2 yaşını bitirdik eylülde.artık tuvalet eğitimine geçtik elimde bez sürekli peşindeyim işimiz çok
oğluma kardeş yapmaya karar verdik bakalım geçen ay fos çıktı önümüzdeki maçlara bakacaz artıkın
öpüyorum hepinizi.
cnm yaaa cok üzüldüm ama elden biley gelmio. Rabbim inş hemen göndersin sağlıklı sıhatli bi tane daha. İlk ugrasırken düşükten hemen sonraki ay gelmişti oglum. İnş snn de öyle olur üzüntünü unutursunCanlarım benim maalesef düşükle sonuçlandı
Canlarım benim maalesef düşükle sonuçlandı
Wc eğitimi cok zor bi sürec yaa. Bz hala ugrasıozAllah kolaylık versin cnm.
Evet zor olacağa benziyor.kışın evim çok sıcak nasıl olsa doğrudüzgün evdende çıkamıyorum dedim yaza kadar öğreteyim dedim.yaza rahat olayım.
Tam yaparken söylüyor öncesinş daha algılayamadı daha 3.günümüz bakalım umudum var
yapma demek istedim ama herşey kabulümüz inşallah gelecek bebeklerimiz canımCanlarım benim maalesef düşükle sonuçlandı
Wc eğitimi cok zor bi sürec yaa. Bz hala ugrasıozAllah kolaylık versin cnm.
cnm yaaa cok üzüldüm ama elden biley gelmio. Rabbim inş hemen göndersin sağlıklı sıhatli bi tane daha. İlk ugrasırken düşükten hemen sonraki ay gelmişti oglum. İnş snn de öyle olur üzüntünü unutursun
Hayırlısı olsun canım.
Rabbim kısa sürede hayırlısıyla versin inşallah
sağolun canlar amin inşallah hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsinyapma demek istedim ama herşey kabulümüz inşallah gelecek bebeklerimiz canım
hayirli olsun cnm:)Slm kizlar hepiniz burdasiniz ne güzel sizleri ve bebislerinizi opuyorum.. Bize bi kızçe daha geliyorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?