hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

CNM COK SEVINDIM INAN rABBIM SAG SALIM KUCAGINA KAVUSTURSUN INS

OY MASALLAH BUYUYOLAR DIMI HEMEN. FARKETMIYORUZ NASIL GECIYOR GUNLER. BI BAKICAZ BIR GUN GELMIS EVLENIP GITMISLER:)[/QUOTE]

CNM COK SEVINDIM INAN rABBIM SAG SALIM KUCAGINA KAVUSTURSUN INS

OY MASALLAH BUYUYOLAR DIMI HEMEN. FARKETMIYORUZ NASIL GECIYOR GUNLER. BI BAKICAZ BIR GUN GELMIS EVLENIP GITMISLER:)
[/QUOTE]
Canim çok haklisin.ne kadar hizli geciyor zaman.bu aralar 30 yaş sendromumu basdi beni ne oldu anlamadim.duygusalim çok. Gerci 5 sene var ama simdiden hiss ediyorum.kuzulari böyle gordukce dahada fazla duygusal oluyor insan

Sweet senin bebis aralik sonuymus.ben ocak saniyordum.oyyy minnos masallah ona kizcemle ayni ayda olucak minnos sag salim gelsin

Teşekkür ederim canım amin inşallah hayırlısıyla sağ salim doğsun ondan sonra inanacağım çok bekledim çokk berceste ye ve bütün isteyenlerede nasip etsin rabbim bende o gece konuşmalarımızı özledim kikimin karyola kırdığı geceyi sabahlara kadar yazıştığımız günleri unutmak kolay değil

Kızzzz bercesteemmm Bartekiiimmm Sizler hala burdamısınız yaaAyy sizleri tekrar gördüğüme nekadar sevindim yaaa . Nasılsınız Can'larım ?? Bebişleriniz geldimi ? Ne oldu anlatın bakayım? Hem bak iyi insan lafın üstüne gelirmiş kikikiki Hey gidi günler dimi ya yatak bile kırmıştım ben çocuk yapacam diye . Kızım 2 yaşına basmak üzere . Allah olmayanlarada nasip etsin İnş , 3 cüsü için yatak kırmaya başlasamı diye birtürlü karar veremedim nedersiniz kızlar Kikikiki

K
Kikim canım nasılsın bende yeni hamile kalabildim çokkk şükür 1 ekimde transferim yapıldı sende büyütmüşsün Maşallah zaman ne çabuk geçiyor hey gidi günler ( geceler ) heyyy

seni ne çok özlemişim ben

slm kızlar...
çok özledim ben buraları tatlı sohbetleri.
bartek sweet arca kız orkidemmm maşallah sizee süpersiniz çok tebrik ederim.adet yerine gelsin
kikim.berceste rümeysa cemre nazlma meltem irem özledim hepinizi
benim oğlan 2 yaşını bitirdik eylülde.artık tuvalet eğitimine geçtik elimde bez sürekli peşindeyim işimiz çok
oğluma kardeş yapmaya karar verdik bakalım geçen ay fos çıktı önümüzdeki maçlara bakacaz artıkın
öpüyorum hepinizi.

Wc eğitimi cok zor bi sürec yaa. Bz hala ugrasıoz Allah kolaylık versin cnm.

Canlarım benim maalesef düşükle sonuçlandı
cnm yaaa cok üzüldüm ama elden biley gelmio. Rabbim inş hemen göndersin sağlıklı sıhatli bi tane daha. İlk ugrasırken düşükten hemen sonraki ay gelmişti oglum. İnş snn de öyle olur üzüntünü unutursun

Hayırlısı olsun canım.
Rabbim kısa sürede hayırlısıyla versin inşallah

yapma demek istedim ama herşey kabulümüz inşallah gelecek bebeklerimiz canım
sağolun canlar amin inşallah hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…