Kuzum valla heveslendirdin beni ama benimki ne zaman gelecek kimbilir.oğluma kavuşana kadar göbeğim çatladı bakalım bu sefer nerem çatlayacakHey kızlar ne güzel herkes gelmiş. Özledim hepinizi. Bartek canım okurken önce çok sevindim sonra çok üzüldüm. Allah tez vakitte hayırlı bir evlat versin. DüşüGün bi ayağı içerde derler. Yani peşinden çabuk gelir. Benim de tüp üstüne bu doğal sürpriz oldu. 16 gün var inşallah doguma. Hepimize dua edicem.
Hayalim kiiiiz barıştın mi herifle. Kır kız yatağı 3. İçin
Hayirli olsun cnm:) allah anali babali buyutsun insKızlar bugün acil sezaryenle doğum yaptım. 9 kasımi bekleyemedi. Çarşıya diye çıktım kendimi ameliyat masasında buldum. Çok şükür ki iyiyiz
Allah anali babalı buyutsun canim saglikla insallah.. Nasilsiniz simdi.. Neden acil oldu.. Adini ne koydunuz.. Ay cok soru sordum galibaKızlar bugün acil sezaryenle doğum yaptım. 9 kasımi bekleyemedi. Çarşıya diye çıktım kendimi ameliyat masasında buldum. Çok şükür ki iyiyiz
Çok tebrik ederim canım rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin bebişine.gözünüz aydın:)Kızlar bugün acil sezaryenle doğum yaptım. 9 kasımi bekleyemedi. Çarşıya diye çıktım kendimi ameliyat masasında buldum. Çok şükür ki iyiyiz
Tebrik ederim canim. Sende benim gibi iki prenses annesi olucaksin.sag salim dogsunKizlar niye kimse yok
Ewet canim cok saol sabirsizlikla bekliyoruzTebrik ederim canim. Sende benim gibi iki prenses annesi olucaksin.sag salim dogsun
Saolasin cnm. wc egitimi icin ben cok ugrastim yaa. 3 ay kadar surdu. hala arada kaza yasayabilioruz. o yuzden bekle yazi. buyusun iyiceslm gacılarrrrrr
adım geçmiş damladım :) bartek canım hakkında hayırlısı olsun inş. cabucak düşer göbüşüne bebişin inş.
nazlıma gacısı 30 uma 5 var sendroma girdim diyerek dayağı hakettin biz ne edek ölelim mi
bercestem inş sen hazır bebişin hazır olur gelmeye kasım size en güzel ay olur güzel günlere başlamak için
sweet arca sağlıkla alın kucaklarınıza bebişlerinizi inşallah
yaşaşmım hadi bakalım kolay gelsin çarp bakalım herifi
orkim sağlıkla büyüt kuzularını inşallah
hayalim sana bişey demiyom hayalet gibi bi anda yok ol bi anda gel hıh sanada
biz rümüşle görüşüyoz sayılır onada bişey demiyom
benden haberlerde kızçem 2 oldu kışları bola bronşitle geçiriyoruz maalesef büyük ihtimal yaş akciğer doğdugu için diyolar tuvalet eğitimi içinde büyüğünü keyfi olursa söylüyo 2 haftadır deniyoz ama yazı düşünüyorum kış günü yapamam üşütür diye birde çalışınca bakıcıyla pek olmuyo o işler bakalım netcez
Iremim ozlemisim kiz seni. Ne yapiyim cabuk girdim ben o sendromaslm gacılarrrrrr
adım geçmiş damladım :) bartek canım hakkında hayırlısı olsun inş. cabucak düşer göbüşüne bebişin inş.
nazlıma gacısı 30 uma 5 var sendroma girdim diyerek dayağı hakettin biz ne edek ölelim mi
bercestem inş sen hazır bebişin hazır olur gelmeye kasım size en güzel ay olur güzel günlere başlamak için
sweet arca sağlıkla alın kucaklarınıza bebişlerinizi inşallah
yaşaşmım hadi bakalım kolay gelsin çarp bakalım herifi
orkim sağlıkla büyüt kuzularını inşallah
hayalim sana bişey demiyom hayalet gibi bi anda yok ol bi anda gel hıh sanada
biz rümüşle görüşüyoz sayılır onada bişey demiyom
benden haberlerde kızçem 2 oldu kışları bola bronşitle geçiriyoruz maalesef büyük ihtimal yaş akciğer doğdugu için diyolar tuvalet eğitimi içinde büyüğünü keyfi olursa söylüyo 2 haftadır deniyoz ama yazı düşünüyorum kış günü yapamam üşütür diye birde çalışınca bakıcıyla pek olmuyo o işler bakalım netcez
Bende alistirmadim. Buyuk kizim 29 aylikken 3 gune alismisti. Gece gunduz 0 kazasiz.kucuk cadim oyle diyil galibaSaolasin cnm. wc egitimi icin ben cok ugrastim yaa. 3 ay kadar surdu. hala arada kaza yasayabilioruz. o yuzden bekle yazi. buyusun iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?