Canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişiniSlm kizlar nasilsiniz ben simdi detayli usg den geldim bi sorun yok cok sukur ama plasenta anterior (yani ön duvarda) dedi bi sikinti yaratmaz sadece sezeryanda dikkatli olunmasi lazimmis yinde tirstim yaaaaaa
Orkidem Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah darısı bekleyenlere inşKızlar bugün acil sezaryenle doğum yaptım. 9 kasımi bekleyemedi. Çarşıya diye çıktım kendimi ameliyat masasında buldum. Çok şükür ki iyiyiz
Canım benim ilk gebelikte olmuştu yükselme 1600 de kalmıştı bende de usg de birşy yoktu bu şekilde bir hafta sabit kaldı çoğu dokror kürtaj dedi sonta benim doktorum iki gün aryla takibe başladı şükür sonra sonra düşüşe geçti ve kendiliğinden düşük yaptım.Kızlar benim kanamam kesilmedi devam ediyor ayrıca beta hcg yükseldi düşmüyor dr dış gebelik olabilir dedi ama ultrasonda da bir şey görünmüyor böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
Canım benim değerim 1783 ten 587 sonra aynı gün 487 ye düştü 1 hafta sonra yaptırdım 827 2 gün sonra 1073 2 gün sonra 1287 oldu methotraxt diye iğne vuruldu yarın tekrar kan vericem bakalım ne çıkacak kanamanın olması beni tedirgin ediyor normal mi arada karnıma belime hafif sancılar giriyor kanaman oldumu senin kaç gün sürdüCanım benim ilk gebelikte olmuştu yükselme 1600 de kalmıştı bende de usg de birşy yoktu bu şekilde bir hafta sabit kaldı çoğu dokror kürtaj dedi sonta benim doktorum iki gün aryla takibe başladı şükür sonra sonra düşüşe geçti ve kendiliğinden düşük yaptım.
Kısa sürede atlatırsın inşallh.sonrada sağlıkla gelir inşallah bebişin.
Oldu tabi kanamam canım iki hafta yoğun oldu benim çok sancım oldu düşük yaptığım için doktor ağrı kesici bile içirtmemişti kolşarım morarmıştı artık kan vermekten.Canım benim değerim 1783 ten 587 sonra aynı gün 487 ye düştü 1 hafta sonra yaptırdım 827 2 gün sonra 1073 2 gün sonra 1287 oldu methotraxt diye iğne vuruldu yarın tekrar kan vericem bakalım ne çıkacak kanamanın olması beni tedirgin ediyor normal mi arada karnıma belime hafif sancılar giriyor kanaman oldumu senin kaç gün sürdü
Cnm babada doktor plesanta onde demisti ikili testim riskli cikinca. amniyosentez daha da riskli demisti. ordan aklmda kalmis. ama burda hic bisey demedi doktorlar. onemli olsa soylerlerdi sanirim. cok kafana takmaSlm kizlar nasilsiniz ben simdi detayli usg den geldim bi sorun yok cok sukur ama plasenta anterior (yani ön duvarda) dedi bi sikinti yaratmaz sadece sezeryanda dikkatli olunmasi lazimmis yinde tirstim yaaaaaa
cnm tuplerdeyse goremeyebilir. kanaman varsa tehlikeli b durum olabilir cnm bnce baska bir dra gorun imkan varsa orda. seni tedirgin etmek istemem ama bi arkadasimin tuplerinden birini aldilar bu yuzden. tedbir almakta fayda varKızlar benim kanamam kesilmedi devam ediyor ayrıca beta hcg yükseldi düşmüyor dr dış gebelik olabilir dedi ama ultrasonda da bir şey görünmüyor böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
Aklına kötü şeyler getirme canım yaa bak birşey olmaz demiş doktorun.hayırlısıyla sağlık kucagina alacağın günü düşün hayırlısıylaSlm kizlar nasilsiniz ben simdi detayli usg den geldim bi sorun yok cok sukur ama plasenta anterior (yani ön duvarda) dedi bi sikinti yaratmaz sadece sezeryanda dikkatli olunmasi lazimmis yinde tirstim yaaaaaa
Cok saol cnm insallahA
Aklına kötü şeyler getirme canım yaa bak birşey olmaz demiş doktorun.hayırlısıyla sağlık kucagina alacağın günü düşün hayırlısıyla
Amin insallah canimCanım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini
çok sevindim canım hayırlı olsun ilkinde strestendiSlm kızlar herkese hayırlı cumalar.
ben bugün evde idrar testi yaptım pozitif çıktı büyük ihtimal hamileyim.ilk size söylüyorum daha.biraz saskinim bu kadar erken olmaz diye düşünüyordum. Önceki seruvenimi biliyorsunuz.bakalım eşim çok sasiracak bu kadar çabuk olunca şoka girecek
hayirli olsun canimSlm kızlar herkese hayırlı cumalar.
ben bugün evde idrar testi yaptım pozitif çıktı büyük ihtimal hamileyim.ilk size söylüyorum daha.biraz saskinim bu kadar erken olmaz diye düşünüyordum. Önceki seruvenimi biliyorsunuz.bakalım eşim çok sasiracak bu kadar çabuk olunca şoka girecek
oyyyy yaşamımda hamişşşş çekelim halayını o vakitttSlm kızlar herkese hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?