hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aynen yazı bekliyom şuan söylerse sadece yakaladıkça büyüğe çalışıyom tek başıma ne edebilirsem biz nisanda 2.5 olacaz rahat öğrenir yaza diye düşünüyom açıkçası evi batırsada kendi de batsa yaz günü sorun değilde kışın bende üşütmesinden korkuyom

Slm kizlar nasilsiniz ben simdi detayli usg den geldim bi sorun yok cok sukur ama plasenta anterior (yani ön duvarda) dedi bi sikinti yaratmaz sadece sezeryanda dikkatli olunmasi lazimmis yinde tirstim yaaaaaa

Slm kizlar nasilsiniz ben simdi detayli usg den geldim bi sorun yok cok sukur ama plasenta anterior (yani ön duvarda) dedi bi sikinti yaratmaz sadece sezeryanda dikkatli olunmasi lazimmis yinde tirstim yaaaaaa
Canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini

Kızlar bugün acil sezaryenle doğum yaptım. 9 kasımi bekleyemedi. Çarşıya diye çıktım kendimi ameliyat masasında buldum. Çok şükür ki iyiyiz
Orkidem Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah darısı bekleyenlere inş

Kızlar benim kanamam kesilmedi devam ediyor ayrıca beta hcg yükseldi düşmüyor dr dış gebelik olabilir dedi ama ultrasonda da bir şey görünmüyor böyle bir şey yaşayan oldu mu ?

Kızlar benim kanamam kesilmedi devam ediyor ayrıca beta hcg yükseldi düşmüyor dr dış gebelik olabilir dedi ama ultrasonda da bir şey görünmüyor böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
Canım benim ilk gebelikte olmuştu yükselme 1600 de kalmıştı bende de usg de birşy yoktu bu şekilde bir hafta sabit kaldı çoğu dokror kürtaj dedi sonta benim doktorum iki gün aryla takibe başladı şükür sonra sonra düşüşe geçti ve kendiliğinden düşük yaptım.
Kısa sürede atlatırsın inşallh.sonrada sağlıkla gelir inşallah bebişin.

Canım benim değerim 1783 ten 587 sonra aynı gün 487 ye düştü 1 hafta sonra yaptırdım 827 2 gün sonra 1073 2 gün sonra 1287 oldu methotraxt diye iğne vuruldu yarın tekrar kan vericem bakalım ne çıkacak kanamanın olması beni tedirgin ediyor normal mi arada karnıma belime hafif sancılar giriyor kanaman oldumu senin kaç gün sürdü

Oldu tabi kanamam canım iki hafta yoğun oldu benim çok sancım oldu düşük yaptığım için doktor ağrı kesici bile içirtmemişti kolşarım morarmıştı artık kan vermekten.
Senin durumun daha farklı canım sanki yaa inşallah biran önce iyi olursun

Cnm babada doktor plesanta onde demisti ikili testim riskli cikinca. amniyosentez daha da riskli demisti. ordan aklmda kalmis. ama burda hic bisey demedi doktorlar. onemli olsa soylerlerdi sanirim. cok kafana takma

cnm tuplerdeyse goremeyebilir. kanaman varsa tehlikeli b durum olabilir cnm bnce baska bir dra gorun imkan varsa orda. seni tedirgin etmek istemem ama bi arkadasimin tuplerinden birini aldilar bu yuzden. tedbir almakta fayda var

A
Aklına kötü şeyler getirme canım yaa bak birşey olmaz demiş doktorun.hayırlısıyla sağlık kucagina alacağın günü düşün hayırlısıyla

Slm kızlar herkese hayırlı cumalar.
ben bugün evde idrar testi yaptım pozitif çıktı büyük ihtimal hamileyim.ilk size söylüyorum daha.biraz saskinim bu kadar erken olmaz diye düşünüyordum. Önceki seruvenimi biliyorsunuz.bakalım eşim çok sasiracak bu kadar çabuk olunca şoka girecek

çok sevindim canım hayırlı olsun ilkinde strestendi
birde Allah ol desin yeterki orunsanızda olurdu

Çok teşekkür ederim canım bercestem. Darisi inşallah kisa sürede senin başına canım.
Demen gibi bu stres bitiriyor insanı.

hayirli olsun canim

UOTE="sweet85, post: 43540578, member: 365783"]hayirli olsun canim[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim

oyyyy yaşamımda hamişşşş çekelim halayını o vakittt halay bulamadım sağlıkla gelsin kuzucuğun inşallah

UOTE="iremneva,: 43598161, member: 390673"]oyyyy yaşamımda hamişşşş çekelim halayını o vakittt halay bulamadım sağlıkla gelsin kuzucuğun inşallah[/QUOTE]
Canim benim.cok tesekkur ederim

Merhaba kızlar eskisi gibi vakit bulup giremiyorum ( sanırım orkidem doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim Can'ım Allah uzun ömür versin . Bartekim üzüldüm Can'ım ,ama içimde senin için hep bir umut var Can'ım lütfen pes etme ..
Yasamim tebrik ediyorum hamişsin
İremneva kız senden Nehaber yeni planın projen nedir kiki

Gel gelelim bana , ben iyiyim çok şükür okul ev çocuk git gel devam . Biz plan kurduk kendimizce akıllı kocamla Seneye 3 numarayı yapacaktık .
Gel gelelimki 2 gün önce adet olmadım ve test pozitif çıktı nerden çıktı bu korunmamıza rağmen anlamadım . Damdan düşer gibi oldum . plansız olduğundanmı bilemedim sevincin yerini daha çok korku ve endişe kapladı bende ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…