hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kız ben öğlene kadar uyudum evi hala toplamadım tempel temel oldum şimdi çıkıyorum akşam gel lak lak edelim acık

Anaammm ne saçma sey kizzz bebek varmi yokmu yasiyomu insan ona bakar beee..Aksam komsuya gidecem anam herif nobetci bugun ama anca 10 gibi girerim..

dunden beri lekelenmem var kizlar. esim oglumuda alip 5 saatlik bir yola annemi almaya giti. evde bekliyorum oyle. sancim falan yok. dua edin bize

dunden beri lekelenmem var kizlar. esim oglumuda alip 5 saatlik bir yola annemi almaya giti. evde bekliyorum oyle. sancim falan yok. dua edin bize

Allah yardımcın olsun Can'ım .
Benimde kızımda 36 haftalıkken ufak ufak lekelenmem kanamam oldu yani silinirken peçeteye gelirdi . 1 hafta sürmedi doğum başladı
Dualarım seninle Can'ım

Anaammm ne saçma sey kizzz bebek varmi yokmu yasiyomu insan ona bakar beee..Aksam komsuya gidecem anam herif nobetci bugun ama anca 10 gibi girerim..

Kız benimde birden bire misafir çıktı bu akşama çok geç gittiler giremedim .
Sorma yaaa aynen senin dediğini dedim doktora .bana dediği şuydu : merak etme dış gebelik olsa yada başka bir durum olsa hemen belirti verir .sakin birşeyin yoksa herşey yolundadır dedi öküz kikikik
Bende dedim ya ikiz ya üçüzse ala ala
Güldü ozaman özel jinekolog var numarasını verdi ara onlardan randevu yap ödemeli dedi .
Ok dedik aradık onlarda mübarek ayın 24 ü burda bunların hz. İsa'nın doğum günü ya bi telaş bi telaş olur ocaktan önce randevu yokmuş . Yinede doktorla konuşup seni salı günü ararım dedi pffff

Gercekten sacma bos gebelik olursa ne olacak o nasil belirti verecekmiş boyle sacma seymi olur cok kizdim o dr a

günaydın millet
Bi gelisme yok cnm hala beklemedeyiz
canım senin ilk normal miydi, benim sabah lekelendim öğleden sonra su geldi 3.5 ta kesip aldılar :) ama kişiye göre değişiyor nişandan sonra bi hafta sonra doğum yapan çok duydum bende dr geri gönderecek diye gitmiştim ama doğum yapmak varmış :)

evt cnm normaldi. hala az az geliyor ama onceki kadar rengi koyu degil. bakalim ne kadar surecek

Kizlar nasilsiniz akil verin bana siz nasil besleniyorsunuz ben bu ay kilo alinimda uçmusum 1 ay 10 günde 5 kilo almisim cok yemiyorum aslinda tatli pastayada cok dusmedim ama niye boyle oldu..dr cok fazla dedi en fazla ayda 2 kilo alman lazim dedi suan 12 kilo almis durumdayim toplamda

Masallah cnm baya almisdin. Bn 38+3 um 11 aldim. Seker falan cikti mi sen de. O zmn bir anda cok aliniyor. Bnm oglumda seker cikmisti o zmn diyet yaptim. Bunda testte cikmadi ama bn yinede hamurisi ve tatli cok tuketmedim. Onlari kesersen verirsin bile kilo biraz takip et bakalim

Yok cnm seker çıkmadı bende tatli felan yemiyorum uzun zamandir pasta borek desen herkes kadar yiyorum fazla abartmiyorum..ilk hamileligimde haftada 2 kiloya yakin tatli yerdim yinede toplamda 13 kilo almistim..aslinda fazla kilom yok boyum 1.75 55 le hamile kaldim simdi 66.8 im ama 1 ayda 5 kilo bu bünyeye nasil eklendi anlamadim.. Normal hayatimda almak icin ugrasirim gece yatmadan yemek yer yatardim yinede alamazdim

Vücudun ödem toplamış olmasın Can'ım

Bende 25-30 arası kadar kilo alıyorum
1 ay erken doğurmama rağmen böyle çok alıyorum.
Yine şişecemm

Kiz yok yemedim sende benim dr gibi konusma uzun zamandir eve cerez almiyorumruyayi saka diyorum.. Yemekleri belki biraz fazla kaciriyor olabilirim ama bakalim 3 hafta sonra tekrar gel dedi ve hep kansizlik çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…