iyiyim canım da hiç tedavi istemiyo canım bu aralar biraz böyle takılıyorumÖyle Canım :))
Sen nasılsın bercestem ne aşamadasın ? Umuyorum Herşey yolundadır diye
ilginç gerçekten yawwButun imkansizliklar soz konusuyken hamile kaldim o yüzden kimse umudunu yitirmesin..hem emziriyordum hem ayda 2 defa adet oluyordum yumurtlama hak getire yani ve prezervatifle korunuyorduk hic kendi haline bile bırakmamıştım nasil olsa olmuyor diye yani cunku kizim daha küçüktü
kis hic mi hic takilma o konuya. bnm yumurtlamadan 2 gun onceydi beraberlik yumurtlama zamani esim yoktu. kizdir bu die dusunuodum ama ikinci oglan gelio:)
Aynen canim testi ilk yaptigimda test bozuk sandim şok oldum insallah seninde boyle aniden gelip seni sevindirir canim benim o yüzden ben karsinizda bi ornegim kimse umudunu yitirmesin bu arada ilk kizimda yapmadigim kalmamisti 4 sene ugrastirdi beniilginç gerçekten yawwbirde prezervatif ha
maşallah gerçekten
Cok saol canim benim sende sag salim kucagina alirsin insallah bakalim seninki nin cinsiyeti ne olacak.. Dogum tarihini ayiyla birlikte ver sana hesapliyim cin takviminiARCACIĞIM sende gerçekten durumlar baya karışıkmış Yine iyi denk gelmiş benişin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Buarada kan tahlili yaptirdin mi yada dr a gittinmiKız tatlı şeker bide şu dikattimi çok çekiyor .
Ben her ay ayın ortasında yani yumurtlama günlerinde şiddetli Kasık Ağrı'sı çekerim aynen adet sancısı gibi . Yani ben nezaman yumurtluyorum sağdanmı soldanmı çatlıyor yumurta hepsini anlıyor hisediyorum Ağrı'larımdan . Ne ilginçtirki bu ay bu Ağrı'lar hiç olmadı ilk defa olmadı hatta şaşırdım acaba bu ay yumurtam oluşmadımı dedim kendi kendime ,
Tersine bu ay hamiş kalmışım , şimdi düşünüyorumda acaba yumoş çatlar çatlamaz döllendiği içinmi bu sancı ağrı olmadı bu sefer diyorum. Ayyy düşün düşün oldum kafayı sıyırdım galiba kikikik
Cok saol canim benim sende sag salim kucagina alirsin insallah bakalim seninki nin cinsiyeti ne olacak.. Dogum tarihini ayiyla birlikte ver sana hesapliyim cin takvimini
Buarada kan tahlili yaptirdin mi yada dr a gittinmi
Ilkini hatirlamiyorum ama ikincisi tuttu bence dogru degil zaten canim allah hayirlisini versin kiz iyidir kiz ben hic erkek istemedim zaten..sakin aldirma bence allah sen istemedigin halde verdiyse vardir bi bildigi oda kismetiyle gelir olsun die servetini doken var bence bunlar bizim için mucize.Yok Can'ım yaptırımadım ilk etapta Kürtaj için randevu aldım ayın 14 de randevu . Gideceğimi sanmıyorum çünkü kıyamam yapamam günah olur, Şok geçirdim ağladım bi an nerden çıktı istemiyorum bunalımları yaşadım(, ama şimdi alıştım Allah olmayanlara versin inş. Normal doktordnda haftaya içim randevu bekliyorum belki ozaman ultrasonda keseyi görürüm haftaya .
Ilkini hatirlamiyorum ama ikincisi tuttu bence dogru degil zaten canim allah hayirlisini versin kiz iyidir kiz ben hic erkek istemedim zaten..sakin aldirma bence allah sen istemedigin halde verdiyse vardir bi bildigi oda kismetiyle gelir olsun die servetini doken var bence bunlar bizim için mucize.Bu arada yanlis hatirlamiyorsam senin eşinle problemelerin vardi halettigine sevindim daha onceden yazacaktim ama firsat olmadi.
Hayirlisi olsun insallah oglun olur kuzum.. Benim bu hamilelegim ilkine göre biraz farkli geçiyor ama yinede kiz yani busefer erken agirlastim ben kalcamda cok agrim oluyor.. Senin minik konusmaya basladimiEvet işte bende aynen öyle düşünüyorum vardır Allah'ın bir bildiği diyorum . Nice çocuk için yanıp tutuşanlar var diyorum((((
Eşimle bi ara ayrıldık sonra yine bi orta yol bulup barıştık çok oldu o . Çok şükür iyiyiz biz
Nebilim etrafın hep benden oğlan beklemeside beni etkiliyor sanırım
Bulanti icin erken zaten ama insallah olmazda rahat geçirirsin canimBu hamileliğimde diğerlerine benziyor bulantı yok sadece yorgunluk halsizlik var hep
Hayirlisi olsun insallah oglun olur kuzum.. Benim bu hamilelegim ilkine göre biraz farkli geçiyor ama yinede kiz yani busefer erken agirlastim ben kalcamda cok agrim oluyor.. Senin minik konusmaya basladimi
hemde nasıl saldım bir bilsen ama yarın doktordan alcam randevuyu yoksa yine erteleme isteğim geliyo farkettimBercesteemmm senin saldım çayıra mevlam kayıra işi olmuş , belimi olur belkide tedavisiz gelir senin kerata inş
Allahım siZlerde bu duyguyu yaşatır inşallah kız valla hep dua ediyorum siZler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?