- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Kikim tatlim hayirli uğurlu olsun bebisin.rabbim sagsaglim almayi nasip etsin kucağına.
ben de bugün kalp atislarini duydum kizlar cok sukur bir rahatladim 7+5 dedi doktor.allah sonumuzu hayir etsin.
hayalimsin1 kizzzzz 3 numarami geliyor.oy masallah ne guzel tebrik ederim . saglikla dogsun minnos . cok sevindim.bende istiyorum 3 numarayi.ama korunuyorum.senin buyuk kizce masallah buyuk.benimki 4 gun sonra 5 yasina girecek . kucuk daha . hem o kadar çok hasta oluyorlarki bunlara zor bakiyorum.
Benim de Çin takvimi erkek diyor bakalım hatta mayisa kadar erkek gösteriyor hayırlısı olsun.
aynen oyle canım insan merak ediyor gerçekten eşim diyor erkek olsunki oğlumuzla güzel arkadaş olsunlar bana göre de bir tane de kız olsa fena olmazdı hani:)bakalım yaaa hayırlısı artık rabbim herşeyden önce sağlıklı hayırlı olmalarını nasip etsin inşalllah kız erkek o kadar da önemli diiil.Çin takvimi yabancı dillerde değişik cinsiyet veriyor sürekli . Anlamadım valla hangisi orjinal .
Hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda
İnsan merak etmedende duramıyor İşte :))
aynen oyle canım insan merak ediyor gerçekten eşim diyor erkek olsunki oğlumuzla güzel arkadaş olsunlar bana göre de bir tane de kız olsa fena olmazdı hani:)bakalım yaaa hayırlısı artık rabbim herşeyden önce sağlıklı hayırlı olmalarını nasip etsin inşalllah kız erkek o kadar da önemli diiil.
normalde kalp atışı 150 üzeriyse kız oluyormuş altı erkek oluyormuş bugün doktora sordum kaç atışı diye ama o da saymadım dedi sinir oldum 100 ün üzeri dedi
Yok canim 27aylik ogkum var benim de.hayirlisi bakalim.seninki de 3.olacak dimi hadi bakalim.Kikiki dövseydin bi güzel tuğturu:)))
Sahi senin ilk bebekmi yasamim unutmuşumda
Yok canim 27aylik ogkum var benim de.hayirlisi bakalim.seninki de 3.olacak dimi hadi bakalim.
38.haftada alinabiliuor diye biliyorum 37+ da yaniKizlar normalde sezeryanda 38+ damı alınıyor yokda 39+ damı
Bana verilen tarihte 38+4 gorunuyor o yuzden merak ettim normal dogum 7 mart gorunuyor38.haftada alinabiliuor diye biliyorum 37+ da yani
cnm bebek 38 den sonra kilo fazla almadigi icin 38 bittikten sonra aliyor bildigim kadariylaBana verilen tarihte 38+4 gorunuyor o yuzden merak ettim normal dogum 7 mart gorunuyor
benim dr kız beklese 39 dolunca alacaktı son haftada yaniKizlar normalde sezeryanda 38+ damı alınıyor yokda 39+ damı
bırakın çin takvimini ne anlar gözleri kısıp ne görecekler :) bend tutmamıştı o zaten :)
Olsun arada burayada ugra.. Napiyisun cnm nasilsin nasil gidiyor hamislik dr a gittinmiYok ya burda ruh geziyor artık
Ben ağıstos tipiğine geçtim gayri kikiki
Olsun arada burayada ugra.. Napiyisun cnm nasilsin nasil gidiyor hamislik dr a gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?