hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kikim tatlim hayirli uğurlu olsun bebisin.rabbim sagsaglim almayi nasip etsin kucağına.
ben de bugün kalp atislarini duydum kizlar cok sukur bir rahatladim 7+5 dedi doktor.allah sonumuzu hayir etsin.

Tşk ederim Can'ım seninde hayırlı uğurlu olsun gülüm

Sağol Can'ım , işte bende zor bakıyorumda buda damdan düştü geldi neyspacaksın kikiki

hayalimsin1, post: 43948600, member: 369603"]Tşk ederim Can'ım seninde hayırlı uğurlu olsun gülüm[/QUOTE]
Ben de çok teşekkür ederim canım

Benim de Çin takvimi erkek diyor bakalım hatta mayisa kadar erkek gösteriyor hayırlısı olsun.

Çin takvimi yabancı dillerde değişik cinsiyet veriyor sürekli . Anlamadım valla hangisi orjinal .
Hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda
İnsan merak etmedende duramıyor İşte :))

Çin takvimi yabancı dillerde değişik cinsiyet veriyor sürekli . Anlamadım valla hangisi orjinal .
Hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda
İnsan merak etmedende duramıyor İşte :))
aynen oyle canım insan merak ediyor gerçekten eşim diyor erkek olsunki oğlumuzla güzel arkadaş olsunlar bana göre de bir tane de kız olsa fena olmazdı hani:)bakalım yaaa hayırlısı artık rabbim herşeyden önce sağlıklı hayırlı olmalarını nasip etsin inşalllah kız erkek o kadar da önemli diiil.
normalde kalp atışı 150 üzeriyse kız oluyormuş altı erkek oluyormuş bugün doktora sordum kaç atışı diye ama o da saymadım dedi sinir oldum 100 ün üzeri dedi

Kikiki dövseydin bi güzel tuğturu:)))
Sahi senin ilk bebekmi yasamim unutmuşumda

Olsun arada burayada ugra.. Napiyisun cnm nasilsin nasil gidiyor hamislik dr a gittinmi

Kız ne doktoru bura saçma sapan bir yer
İlk kontrol 9 haftalık olunca oda ultrason yok bişey yok o haftada
İlk usg 13 üç haftada yapıyorlar
Özel hastane araştırdım ödemeli ultrason için cevap bekliyorum randevu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…