kızlar ben kaçar öptüm sizi hepinize iyi geceler....
yavrum elınde test varsa hemen yapsana nolur nolur nolurrrrrtabi yazarım:))) dua edin bana.çok heyecanlandım:)))
evet canım, Allah kimseye göstermesin...hadiya üzüldüm canım ilk gebeliğinmiydi
tabi yazarım:))) dua edin bana.çok heyecanlandım:)))
yavrum elınde test varsa hemen yapsana nolur nolur nolurrrrriçimden bi ses hamileymişşin gibi türkü çağırır
tabi yazarım:))) dua edin bana.çok heyecanlandım:)))
cnm Rabbim gonlundekini hakkinda hayirli kilarak kabul buyursun ins
yarın hemen yaz ama tamam mı beklıyoz eycanlasabah daha iyi sonuç verir.sabah yaparım:)))dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...
yarın hemen yaz ama tamam mı beklıyoz eycanla
bende yarın yapsammı acabaaaa adet agrılarım gecti ateşimde yüksek hep???hatta şimdi ölçtüm 37.2 çıktı bat a 2 gun var ama napsam sızce??pek umutlu deılım ama olsun...tamam canım tabi yazarım.hiç merak etmeyin
bende yarın yapsammı acabaaaa adet agrılarım gecti ateşimde yüksek hep???hatta şimdi ölçtüm 37.2 çıktı bat a 2 gun var ama napsam sızce??pek umutlu deılım ama olsun...
tamam canım tabi yazarım.hiç merak etmeyin
bende yarın yapsammı acabaaaa adet agrılarım gecti ateşimde yüksek hep???hatta şimdi ölçtüm 37.2 çıktı bat a 2 gun var ama napsam sızce??pek umutlu deılım ama olsun...
inşallah cnmmmmmcnm atesi yataktan cikmadan olcmen gerekmiyor mu? Arkadaslar oyle demisti. Ins bebisin senledir
hayatımm çok heveslenme sen yınede bende cok dusuk ıhtımalkuzum ınsallah hamılesındır ya bu ay benım umudum kalmadı top sende
kızlar duamız 1362 olmuş saydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?