hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bnmde gectı gıbımyarın bı test yapam dıyorumm

Yok be bekle ya test yapma ,,onceden test yapmak cok moral bozuyo ,,ikimizinde 2 gunu kaldi ,,bence 2 gun sonra uzulelim he

ne rahat konusuyorum ,yumosu kacirdim diye bebisi beklemiyorum ya bu ay ne belirti yasadim nede heyecan var ,,bu sebebten rahatim ben degilse bende dayanamazdim herhalde

gozun aydin canim bebisin iyiymis ,,cok sevindim ::

peki kanamalar icin bisey dedimi doktor son gitiginde ???

bende kacırdım kiama sımdı bekleyınce stres yapıom o zaman ya erken gelıo ya gec gelıo en azından boyle olunca bılıom ya olmadıgını streste olmuo tam zamanında oluyodaha saglıklı yanı tavsiye ederim

gozun aydin canim bebisin iyiymis ,,cok sevindim ::

peki kanamalar icin bisey dedimi doktor son gitiginde ???

elh cnm ya baya endiseliydim kadinda bakarken pek konusmadi. en son soyledi kalp atisi iste su kadar falan diye. gecmedi bir turlu zamn o ana kadar. doktor bakti sonra degerlere. hala kan gozuyor dedi dinlenmen lazim surekli yat dedi. gecen sali gittigimizde kadina calisabilirmiyim diye sormustum tabi tabi calisabilirsin demisti. bu doktor hayir kesinlikle dinlenmen lazim calisma dedi. ins yakin zamnda temelli gecer artik lekeler de

Kiz bu ay kacirmanin acisini hala yasiyorum ha aklima geldikce,,,onumuzdeki macta varya herifi yataga baglicam ,,ustundende inmicem valla

Son düzenleme:

canim bencede surekli yatip dinlenmen, mantikli olani,,,ne demek tabi tabi calisabilrisin ,senin o doktor dandik kafadan sanirim,,degistirsen o doktoru olmazmi ..
kendine cok dikat et tatli seker ,,

slm bayaaanlar ben geldim bir gelişme hamiş olan varmı misafirim var dı giremedim bugün yarında var biraz bakim çıkım dedim okumaya daldım

slm bayaaanlar ben geldim bir gelişme hamiş olan varmı misafirim var dı giremedim bugün yarında var biraz bakim çıkım dedim okumaya daldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…