rumeysa ben 100 tefriciye daha okudum..top kaç oldu???
canım 1600 oldu canım seninkiyle beraber ağzına sağlık allah razı olsun
hoşgeldin bacımmm
bnmde gectı gıbımhosbulduk bacim,,gecmise bi goz atim biraz,,nasilsin ,,???bende agri sanci yok bugun
bnmde gectı gıbımyarın bı test yapam dıyorumm
bende kacırdım kiYok be bekle ya test yapma ,,onceden test yapmak cok moral bozuyo ,,ikimizinde 2 gunu kaldi ,,bence 2 gun sonra uzulelim he
ne rahat konusuyorum,yumosu kacirdim diye bebisi beklemiyorum ya bu ay ne belirti yasadim nede heyecan var ,,bu sebebten rahatim ben degilse bende dayanamazdim herhalde
gozun aydin canim bebisin iyiymis ,,cok sevindim ::
peki kanamalar icin bisey dedimi doktor son gitiginde ???
bende kacırdım kiama sımdı bekleyınce stres yapıom o zaman ya erken gelıo ya gec gelıo en azından boyle olunca bılıom ya olmadıgını streste olmuo tam zamanında oluyo daha saglıklı yanı tavsiye ederim
ayyy bende mı denesem acaba baglatır mı kendınıKiz bu ay kacirmanin acisini hala yasiyorum ha aklima geldikce,,,onumuzdeki macta varya herifi yataga baglicam ,,ustundende inmicem valla
bizim en erken 3te baslarcok batıdayız bız [/QUOT çok merak ettim der oturuyon???
elh cnm ya baya endiseliydim kadinda bakarken pek konusmadi. en son soyledi kalp atisi iste su kadar falan diye. gecmedi bir turlu zamn o ana kadar. doktor bakti sonra degerlere. hala kan gozuyor dedi dinlenmen lazim surekli yat dedi. gecen sali gittigimizde kadina calisabilirmiyim diye sormustum tabi tabi calisabilirsin demisti. bu doktor hayir kesinlikle dinlenmen lazim calisma dedi. ins yakin zamnda temelli gecer artik lekeler de
trakyaaaaaaaabizim en erken 3te baslarcok batıdayız bız [/QUOT çok merak ettim der oturuyon??? kırklareliliyim ben
ayyy bende mı denesem acaba baglatır mı kendını
kesinlikle katılıyorum battaşıma.....canim bencede surekli yatip dinlenmen, mantikli olani,,,ne demek tabi tabi calisabilrisin ,senin o doktor dandik kafadan sanirim,,degistirsen o doktoru olmazmi ..
kendine cok dikat et tatli seker ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?