canım kusura bakma. acile evden çıkmam gerekti cevap yazamadım soruna. düşerse adet olacağın anlamına geliyor. 36.9 gayet iyi bir rakam. adet günün ne zaman?şimdiiiii adete yakın ateş düşüyomu yukselıyomu acaba???eger yukselıyosa adet yakındırama dusuosa bende bı anormallık var suan atesım 36.9 cunkum
Kizlar bisi soracam orkide hamis oldu mü merak ettim onu da son durumunu bı ogreniyim
Kız sabah sabah beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün canımayyyy bu dijital test bana gelmez ben her çişte üstüne yaparımhatta kırmızılarım varken bile yaparım
kafayı yerim bende bu test olsa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Üzülme canım ya değerler güzel nasip artık bizim bebişler biraz nazlılar. Naz yapıyorlar şimdi.Gelecekler....hormon testi yapıldı bana gayet iyi eşime spermiogram yapıldı oda çok iyi dedi doktor tümü160.000.000 %80 normal yapılı %85 hareketli dedi yumurtalıklarım çok iyiymiş doktor senin tüplerininde kapalı olduğunu düşünmüyorum dedi ama her ay kırmızı kart yiyorum
Ay canım o kadar yakın tutma en az göbeğinden bir 9-10 cm uzak tut. Hiçbirşey olmasa bunda da var radyasyon. Sağlığın için.ben laptopu hep karnıma alarak kullanıom onunda zararı warmıdır kine :18::18::18::18::18::18:
Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.ii geceler kızlar bende aranıza yenı katılıorum 4.5 aylık hamıleyım allahım herkese gösterır ınsallh kucaklarımıza alırıız bebeklerımızı..
Üzülme canım bu ay hep beraber kalacağız inşallah.Bende bu aydan ümidimi kestim inşallah beraber veririz müjdeyi. Üzülme tamam mı?kızlar günaydın hepimiz heyecanla bekliyorduk.benim kırmızılar az önce geldi.
yeni bir ayda yeni umutlar başladı demek ki, üzülme canım bak olumsuz hiç bir şey yok çok şükür, sağlıklısın..ben eminim, yakında alacağız senin güzel haberlerinikızlar günaydın hepimiz heyecanla bekliyorduk.benim kırmızılar az önce geldi.
kızlar günaydın hepimiz heyecanla bekliyorduk.benim kırmızılar az önce geldi.
canımm allah hakkında hayırlısını versin inşallah en güzel zamanda gelsin bebişin ve tadını çıkara çıkara yaşarsın hamişliğini, herhangi bir değişiklik yok bende de ekmek kırıntılarını at banada bende seni takip etcem kafaya taktım
amin canım hepimiz hakkında hayırlısı....tabikide bana takıl hayatını yaşa şekerim))))))))
hadi yaaahakkımızda hayırlısı tatlım... aslında en güzeli oluruna bırakmak stres yapmamak takip etmemek ama oda olmuyo dayanamıo insan
rabbim haırlısını wersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?