hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

şimdiiiii adete yakın ateş düşüyomu yukselıyomu acaba???eger yukselıyosa adet yakındır ama dusuosa bende bı anormallık var suan atesım 36.9 cunkum
canım kusura bakma. acile evden çıkmam gerekti cevap yazamadım soruna. düşerse adet olacağın anlamına geliyor. 36.9 gayet iyi bir rakam. adet günün ne zaman?
Kizlar bisi soracam orkide hamis oldu mü merak ettim onu da son durumunu bı ogreniyim

canım beniiimbeni merak etmişsin. kimyasal gebelik oldu. bu sefer de olmadı. buna da şükürsen nasılsın?

ayyyy bu dijital test bana gelmez ben her çişte üstüne yaparım hatta kırmızılarım varken bile yaparım

kafayı yerim bende bu test olsa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Kız sabah sabah beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün canım
Üzülme canım ya değerler güzel nasip artık bizim bebişler biraz nazlılar. Naz yapıyorlar şimdi.Gelecekler....
ben laptopu hep karnıma alarak kullanıom onunda zararı warmıdır kine :18::18::18::18::18::18:
Ay canım o kadar yakın tutma en az göbeğinden bir 9-10 cm uzak tut. Hiçbirşey olmasa bunda da var radyasyon. Sağlığın için.
ii geceler kızlar bende aranıza yenı katılıorum 4.5 aylık hamıleyım allahım herkese gösterır ınsallh kucaklarımıza alırıız bebeklerımızı..
Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.
kızlar günaydın hepimiz heyecanla bekliyorduk.benim kırmızılar az önce geldi.
Üzülme canım bu ay hep beraber kalacağız inşallah.Bende bu aydan ümidimi kestim inşallah beraber veririz müjdeyi. Üzülme tamam mı?

merhabalar....üzülmüyorum ben iyiyim kızlar.artıkın oluruna bırakacağım...ne zaman canı isterse...sancımda fazla yok.bu adet haftasında biraz evi toplarım.dolaplarımdaki eşyaları kolilerim

canımm allah hakkında hayırlısını versin inşallah en güzel zamanda gelsin bebişin ve tadını çıkara çıkara yaşarsın hamişliğini, herhangi bir değişiklik yok bende de ekmek kırıntılarını at banada bende seni takip etcem kafaya taktım

kızlar günaydın hepimiz heyecanla bekliyorduk.benim kırmızılar az önce geldi.

amin canım hepimiz hakkında hayırlısı....tabikide bana takıl hayatını yaşa şekerim))))))))

hadi yaaa hakkımızda hayırlısı tatlım... aslında en güzeli oluruna bırakmak stres yapmamak takip etmemek ama oda olmuyo dayanamıo insan

rabbim haırlısını wersin

aslında en güzeli öyle.ama dediğin gibi insan dayanamıyor.tatilde olmasam belki bu kadar kafaya takmam.bu ay deneyeceğim kaygısız olmayı.bakalım yapabilecek miyim.

Günaydın kızlar!!!
ya gözümü açamıyorum.bu ne uyku böyle!
5 te yatınca haliyle 1 de ancak kalkabildim.

belki bi kaç ay ara verebilirim.en azından ev işini kesinleşene,taşınıncaya kadar.ne biliyim işteee.oluruna bırakmak lazım daaa..yapamıyorum ki

kizlarrr slmmm herkeslere...kac gundur giremedim...hafta sonu aileme gittim dunde cok isim vardi.bir suru domates sosu yaptim:)))aksam da kocisle kavga ettimm oyle iste ama simdi hersey yolunda baristik:)))
benim sanki saba yumurtam falan catladi 4gibi ama ben dun gece bisi yapmadim bennn bu gece yapacaktim gun asiri yapiyorum ya simdi offff sinir oldum yaaa...
ne olacak simdi bu ayi kacirmis mi oldum ben((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…