hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

valla ben zorlada olsa baglarim,,zaten bu ay okadar kafasinin etini yedimki ,,ben hoyt dedimi yataga kosup pozisyon alir sanirim
hoduk
ay çok güldüm yaaaa allahta seni güldürsün
korkutmusun adamın gozunu ıyıcebnmkının gozude korkmuyo anam ben bı soyluyom o bın cevap verıyo herifteki çene kımsede yok

ay çok güldüm yaaaa allahta seni güldürsün
korkutmusun adamın gozunu ıyıcebnmkının gozude korkmuyo anam ben bı soyluyom o bın cevap verıyo herifteki çene kımsede yok

yok benimkinde cene yok :99: benimkinde kafa yok durur durur is gorusmelerini ,,seyahatlerini yumosa denk getirir ,,dingil
bu 3 sefer olunca hatta bide arabayla kaza olayi vardi oda yumosa denk geldi etti 4 sefer ,,hoduk gelip bana carpacagina gidip arabaya carpmisti
e ben patladim artik bu ay hakkim degilmi ,,bi guzel yedim ben onu

Son düzenleme:
hakkındırrrrrrr!!!parçala

iyiym yavrum benim karnım şişmeye başladı sanırsam bu ayda tutmadı,,,şöle bir araya gelip güzelbi sohbet edemedik yav

evet canim ya ,,hepinizi cok ozledim ,,seni bercesteyi orkideyi,,hortensayi,,hatta delu perimi ,,
canim zaten gebe kalincada karin bolgesi siskinlik oluyoki ,,heni bebekten degil ,,hormonlarin degismesinden sislik oluyo
ins bebisin gelir bu ay insallah ,,son 7 gunun var ,,bende seninkini sayicam bak gor

ev sahibi evde yokken evde durmak biraz abes olur ya berceste pek aramıza katılamadğı icin biraraya toparlanamadık sankim. ben saymaycaktım ama dünden beri saymaya başladım son 7 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…