trakyaaaaaaaakırklareliliyim ben
bende aydın efesiyim
ay çok güldüm yaaaa allahta seni güldürsünvalla ben zorlada olsa baglarim,,zaten bu ay okadar kafasinin etini yedimki ,,ben hoyt dedimi yataga kosup pozisyon alir sanirim
hoduk
severim egelilerii:)muglada okuduydum bende:)bende aydın efesiyim
ay çok güldüm yaaaa allahta seni güldürsün
korkutmusun adamın gozunu ıyıcebnmkının gozude korkmuyo anam ben bı soyluyom o bın cevap verıyo herifteki çene kımsede yok
severim egelilerii:)muglada okuduydum bende:)
ne okudun?? çalışıyomusun
gözlerimde uyku damlıyo ben kaçar iyi sabahlar
sahur vaktııı yemek yemek lazımm:):)gelcmmmmm
arkeolojı okudum cnm namı dier mezarcı:)calısmıorm sımdı koca parası yıyomne okudun?? çalışıyomusunzaten yarım bıraktım onu baska bolumden devam sımdı
hakkındırrrrrrr!!!parçalayok benimkinde cene yok :99: benimkinde kafa yokdurur durur is gorusmelerini ,,seyahatlerini yumosa denk getirir ,,dingil
bu 3 sefer olunca hatta bide arabayla kaza olayi vardi oda yumosa denk geldi etti 4 sefer ,,hoduk gelip bana carpacagina gidip arabaya carpmisti
e ben patladim artik bu ay hakkim degilmi ,,bi guzel yedim ben onu
arkeolojı okudum cnm namı dier mezarcı:)calısmıorm sımdı koca parası yıyomzaten yarım bıraktım onu baska bolumden devam sımdı
mezarcimiiayy:18: neyapilacakti orda:18:???
Sen nasılsın anam ıyımısın ???
iyiym yavrum benim karnım şişmeye başladı sanırsam bu ayda tutmadı,,,şöle bir araya gelip güzelbi sohbet edemedik yav
evet canim ya ,,hepinizi cok ozledim ,,seni bercesteyi orkideyi,,hortensayi,,hatta delu perimi ,,
canim zaten gebe kalincada karin bolgesi siskinlik oluyoki ,,heni bebekten degil ,,hormonlarin degismesinden sislik oluyo
ins bebisin gelir bu ay insallah ,,son 7 gunun var ,,bende seninkini sayicam bak gor
hayırlı sahurlar bizimki bitmek üzere yemeğimizi yedik senin kocanın bu ay senden cok çekecei var gibi geliyr banabizim sahur da yaklasti kizlar banada musade artik
tarıhı eser arıyoduk kız oyle bıldıgın mezar degılmezarcimiiayy:18: neyapilacakti orda:18:??? fıravun mezarı falan fılan
tarıhı eser arıyoduk kız oyle bıldıgın mezar degılfıravun mezarı falan fılan
kız korkmuyonuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?