belki bi kaç ay ara verebilirim.en azından ev işini kesinleşene,taşınıncaya kadar.ne biliyim işteee.oluruna bırakmak lazım daaa..yapamıyorum ki
belki bi kaç ay ara verebilirim.en azından ev işini kesinleşene,taşınıncaya kadar.ne biliyim işteee.oluruna bırakmak lazım daaa..yapamıyorum ki
ya kızlar bişi diiceeem spermiogram testi yaptıranız var mı? sonuçları yazsam yorumlar mısınız?
canimmm gelmis kirmizilarrr uzulme canim onumuzdeki maclara insallh olacakk...sen ara verme canim zaten goruyorsun ki oyle hemencecik olmuyor bu sirada rahmin falan hazirlanir denemelere devam et bence...
ev sahibi evde yokken evde durmak biraz abes olur ya berceste pek aramıza katılamadğı icin biraraya toparlanamadık sankim.ben saymaycaktım ama dünden beri saymaya başladım son 7 gün
hayırlı sahurlar bizimki bitmek üzere yemeğimizi yedik senin kocanın bu ay senden cok çekecei var gibi geliyr bana
tarıhı eser arıyoduk kız oyle bıldıgın mezar degılfıravun mezarı falan fılan
olsun bea:18: ben tarihi cesetlerdende korkarim :18::18::18: ne yurek varmis be sende
kızlar günaydın hepimiz heyecanla bekliyorduk.benim kırmızılar az önce geldi.
cook gecmis olsun ,,,bu ilk denemendi sanirim ,,takma bosver,,
aynen oyle ev sahibi olmayinca cocuklarin hepsi bir yere dagildi, eski grup kaybolduAnnecigimmmmm nerdesinn kikik
sana oyle geliyor cunki gecmisi okumus olmiyasin canim
olsun bea:18: ben tarihi cesetlerdende korkarim :18::18::18: ne yurek varmis be sende
cook gecmis olsun ,,,bu ilk denemendi sanirim ,,takma bosver,,
saol canım.ikinci denememdi.iyiym üzülmüyorum.geçen ay kimyasal gebelik olunca çok üzülmüştüm.
h-derya --rumeysa nasilsiniz ,,deryam bebeis nasil iyimi ??
rumeysa ,,bugun gunduz bi gireyim dedim bizim kizlari ozledim diye ama hani ortada kimsecikler yok yine,,sizden baska
merhaba canlarım özledim sizleri yaaww...
bizde ev topluyoruz haftaya memlekete gidicez inşallah...tayinim de çıkar da hayırlısıyla temelli kurtulurum burdan çok sıkıldım artık...
haftaya geliyorum hemsoommmm bekleee beniiii
bebiş iyi tatlım çok şükür.ctesi kendi doktoruma gittim kalp atısını duyduk çok heyecanlandım
6+5 olduk bugün...gündüzleri dinleniyorum aksamları da ev topluyoruz..
BERCESTEEETopik anasi ,,gelmis canim benim cok ozledim ya sizleri nasilsin ??
bebiş iyi tatlım çok şükür.ctesi kendi doktoruma gittim kalp atısını duyduk çok heyecanlandım
6+5 olduk bugün...gündüzleri dinleniyorum aksamları da ev topluyoruz..
anam kimleeeer varmııışnasılsınız kızlar görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?