hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

belki bi kaç ay ara verebilirim.en azından ev işini kesinleşene,taşınıncaya kadar.ne biliyim işteee.oluruna bırakmak lazım daaa..yapamıyorum ki

ben bu ay ovulasyonumu hesapladım ama hiç açıp bakmıyorum.ama böyle olunca da her gün çarpışma istiyor insan.gün kaçırırım sanıyorsun.ne yapacağımı ben de bilemedim.

belki bi kaç ay ara verebilirim.en azından ev işini kesinleşene,taşınıncaya kadar.ne biliyim işteee.oluruna bırakmak lazım daaa..yapamıyorum ki

canimmm gelmis kirmizilarrr uzulme canim onumuzdeki maclara insallh olacakk...sen ara verme canim zaten goruyorsun ki oyle hemencecik olmuyor bu sirada rahmin falan hazirlanir denemelere devam et bence...

ya kızlar bişi diiceeem spermiogram testi yaptıranız var mı? sonuçları yazsam yorumlar mısınız?

canimm ben yaptirdim ama yorumlamayi bilemem ki:26::26:
tek sayilar ve hareketlilik aklimda ccde en az 20milyon sperm olmasi gerekiyor haraketlilik te en az %50olmasi gerekiyordu...

canimmm gelmis kirmizilarrr uzulme canim onumuzdeki maclara insallh olacakk...sen ara verme canim zaten goruyorsun ki oyle hemencecik olmuyor bu sirada rahmin falan hazirlanir denemelere devam et bence...

evet tatlım kırmızılar geldi.tabi önmüzdeki aylarda olacak.ama biraz dinlenmeye ihtiyacım var.ev işini halletmem lazım.

işte test sonucu bu kızlar....çok mu kötü yaaa...????

likefikasyon=60dak.
görünüm= gri-opak
hacim= 2.5
viskosite=normal
ph=8
lokosit konsantrasyonu= <=1
sperm konsantrasyonu = sonuç=37.7 referans= >=15
toplam hareket= sonuç= 36 referans= >=40
ileri hareketli= sonuç= 28 referans= >=32
yerinde hareketlilik =8
hareketsiz hücreler=64
normal formlar sonuç=5 referans= >=4
hareketli sperm konsantrasyonu= 13.4 ml
ileri hareketli sperm konsantrasyonu= 10.6 ml
fonksiyonel sperm konst. 1.4 ml
ortalama hız 11 mic/sec
sperm hareketlilik indexi = 72
toplam sperm sayısı= sonuç= 94.3 referans= >=39
toplam hareketli sperm konsantrasyonu= sonuç= 33.5 referans= >=40
toplam ileri hareketli spermler= sonuç=26.5 referans= >=20
fonksiyonel sperm= 3.5 m/ejac
morfoloji normal sperm= 5.1 %

işte test sonucu bu kızlar.... kötü mü sizce??

likefikasyon=60dak.
görünüm= gri-opak
hacim= 2.5
viskosite=normal
ph=8
lokosit konsantrasyonu= <=1
sperm konsantrasyonu = sonuç=37.7 referans= >=15
toplam hareket= sonuç= 36 referans= >=40
ileri hareketli= sonuç= 28 referans= >=32
yerinde hareketlilik =8
hareketsiz hücreler=64
normal formlar sonuç=5 referans= >=4
hareketli sperm konsantrasyonu= 13.4 ml
ileri hareketli sperm konsantrasyonu= 10.6 ml
fonksiyonel sperm konst. 1.4 ml
ortalama hız 11 mic/sec
sperm hareketlilik indexi = 72
toplam sperm sayısı= sonuç= 94.3 referans= >=39
toplam hareketli sperm konsantrasyonu= sonuç= 33.5 referans= >=40
toplam ileri hareketli spermler= sonuç=26.5 referans= >=20
fonksiyonel sperm= 3.5 m/ejac
morfoloji normal sperm= 5.1 %

ev sahibi evde yokken evde durmak biraz abes olur ya berceste pek aramıza katılamadğı icin biraraya toparlanamadık sankim. ben saymaycaktım ama dünden beri saymaya başladım son 7 gün

aynen oyle ev sahibi olmayinca cocuklarin hepsi bir yere dagildi, eski grup kayboldu Annecigimmmmm nerdesinnkikik

hayırlı sahurlar bizimki bitmek üzere yemeğimizi yedik senin kocanın bu ay senden cok çekecei var gibi geliyr bana

sana oyle geliyor cunki gecmisi okumus olmiyasin canim

bizde sperm testi yaptik ama bende yorumlamasini bilmiyorum,,doktorum bana saglikli sperm cok nerdeyse cansiz veya yavas sperm yok gibi dedi ,
cok iyiymis ,,fakat miktara kafayi taktilar az diye ,,bu sebepten 11 agustos testi tekrarlicaz,,,
miktarin en az 4mm olmaliymis,,,miktar neye lazimsa anlamadim :26:

Son düzenleme:
merhaba canlarım özledim sizleri yaaww...
bizde ev topluyoruz haftaya memlekete gidicez inşallah...tayinim de çıkar da hayırlısıyla temelli kurtulurum burdan çok sıkıldım artık...
haftaya geliyorum hemsoommmm bekleee beniiii

h-derya --rumeysa nasilsiniz ,,deryam bebeis nasil iyimi ??

rumeysa ,,bugun gunduz bi gireyim dedim bizim kizlari ozledim diye ama hani ortada kimsecikler yok yine ,,sizden baska

h-derya --rumeysa nasilsiniz ,,deryam bebeis nasil iyimi ??

rumeysa ,,bugun gunduz bi gireyim dedim bizim kizlari ozledim diye ama hani ortada kimsecikler yok yine ,,sizden baska

bebiş iyi tatlım çok şükür.ctesi kendi doktoruma gittim kalp atısını duyduk çok heyecanlandım
6+5 olduk bugün... gündüzleri dinleniyorum aksamları da ev topluyoruz..

çok yorma sakın kendini ev toplamak için birileri geldimi yardıma:44:

hadi inşallah tayinin çıkar canım eş durumunu mu beklyosun
bu arada ben norm fazlasıydım ya tayinim çıktı benim
ikinci tercihim geldi çok şükür inşallah herşey yoluna giriyor bakalım birde şu ev işleri bitip tüpe gidebilsem

bebiş iyi tatlım çok şükür.ctesi kendi doktoruma gittim kalp atısını duyduk çok heyecanlandım
6+5 olduk bugün... gündüzleri dinleniyorum aksamları da ev topluyoruz..

ayy cok sevindim ,,senin adina kiz ,darisi en yakin zamanda bizlere insallah ,,bu arada tekizimiz buyumus hee
memleketede donuyormussun hadi kurtardin sonunda gozun aydin ,,

BERCESTEEE Topik anasi ,,gelmis canim benim cok ozledim ya sizleri nasilsin ??

geldim kız geldim topik anasımı deniz anası gibi
gelemiyorum ev işleri ne kadar zormuş daha evi toplamam lazım
off bi bitseydi hayırlısıyla
sen ne yaptın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…