hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

evet onu bende anlamıyorum 2 ay önce daha yüksekti değerlerimiz şimdi düşmüş korktum açıkçası neden düşerki

doğru diyorsun allahtan ümit kesilmez hepsi allahtan olanıda olmayanıda bakalım bir sürece giriyoruz allah yardımcımız olsun

evet onu bende anlamıyorum 2 ay önce daha yüksekti değerlerimiz şimdi düşmüş korktum açıkçası neden düşerki

başka forumda 2 arkadaş 2 ayrı şey söyledi

biri dedi ki.... iyileşme süreci 1 yılı buluyo 3 aylık test sonucu hiç bi bilgi vermez acele etmişsiniz

öteki.... biz de ameliyat olacaktık ama dr olanı da kaybetmeyelim önce çocuk işini halledin sonra ameliyat edeyim sizi demiş...

hangisi doğru bilmiyorum.. bizim dr da aşılama da tüp de yaptırmaya kalksanız ilk bu ameliyatı soracaklar size yaptırın mutlaka dedi devlette olduk biz çok da memnun kaldık dr dan...

bende araştırıyorum tatlım hem ekonomik hem iyi bire bakalım ne olcak ben istanbuldayım

umut tüp bebek merkezinin adı çok geçiyordu forumlarda....

ya aslında benim sıkıntım adam akıllı dr bulamadım yani alıp bizi karşisina siz doğal yolları deneyin desin yada yumurtlama takibi yapsın tüp desin aşılama desin bişi desin yani....

ameliyattan sonra sayı arttı,morf ve hız düştü öyle mi??

işte bende varolanıda kaybetmekten korkuyorm ne yapıcamı şaşrıdım ne yedrsem içirsem adama bilemedim bir biz keçiboynuzu kürüde yapıyorduk çakşır köküde ne oldu anlamadım

yarın memorial la konuşucam cumartesi euro fertille bakalım ne dicekler yazarım sizede umut tüp bebekte aklımda hem daha ekonomik galiba

arkadaşlar merhaba size rahatlıkla umut tüp bebek merkezini öneririm ilk denemede hamile kaldım fakat 6 ay önce kalp atışı durduğu için kısmet olmadı bizdeki sebepsiz infertilite sinir bozucu bişey herşey normal bekle bekle nereye kadar

işte bende varolanıda kaybetmekten korkuyorm ne yapıcamı şaşrıdım ne yedrsem içirsem adama bilemedim bir biz keçiboynuzu kürüde yapıyorduk çakşır köküde ne oldu anlamadım

biz bi ara erzuruma gitmiştik bi iş için orda bi dr gittik devlette bize bi ilaç verdi... ilacın adını hatırlamıyorum ama vitamin desteği gibi bişeydi.... almadım ama ameliyatı yapan dr la görüştükten sonra kullanıcım... ama şunu da söyleyeyyim eşimin iş yerinden arkadaşı çift taraflı oldu (biz tek taraflı) 1,5 ay sonra eşim hamile diye aramıştı bizi hangi ara iyileşip de şeviştiler anlamadım... ameliyat olup da sonuç alan da var yanhi....

varikoselle ilgili bişey demediler ama bakalım herşey beklenir vallahhi hiç büyük konuşmuyorum

yarın memorial la konuşucam cumartesi euro fertille bakalım ne dicekler yazarım sizede umut tüp bebekte aklımda hem daha ekonomik galiba

bi de bi dernekten bansediliyodu nette çidder mi çoder mi öyle bişey üye olununca indirim mi ne varmış ama pek aklıma yatmadı....

nekadar tuttu senin canım toplamda

aynen öyle oldu.... sayı problemimiz hiç olmadı zaten 90milyonlardaydı 2 katına çıktı....

sayı artınca kalite düşmüş o zaman,belki vücudun alışma sürecinde normal bi durum da olabilir,tabiki dr ne söyledyse onu dikkate almak en doğrusu..
geçmiş olsun canım..inşallah en kısa zamanda hayırlısyla hamiş kalırız..

inşallah bekliyoruz bakalım.... işin en sinir bozucu tarafı eşimin iş yerinde oda arkadaşlarının 4ü de 2 ay arayla hamile kaldı millet sıra sizde deyip duruyo...

arkadaşlar biz eylül ayında yaptırdık normalde 4.850 ama çidere üye oldum 150tl ödüyorsunuz üyelik parası ve 4.350tl ye düşüyor ödeyeceğiniz miktar yani 500tl indirim yapıyor.yılbaşından itibaren zam gelmiş herhalde 5.850 olmuş üye olursanız 5.250

başka konuya geçiyorum ama birşey sorucam ilişki sonrası biraz beklemek,ayakları kaldırmak bunları deneyen varmı yoksa boşamı kürek sallıyoruz stres yapıyoruz hep olucakmı olmucakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…