canımm gene mi gidiyon. iyi o zaman döndüğünde batı bugün ve yakında olanlardan sen ben nazlma hamiş oluruz inşallah
amin canım allah razı olsunallah kolaylıklar versin canım
hadi inşallah yarın bulursun evini
allahım deniz hemen evini bulsun amin
markasını hatırlıyor musun? Bide idrara batırarak mı yoksa idrar değdirilerek mi bakılıyor?
sağol canım çok mutlu ettin bizi
inşalllahhh sende sağlıkla büyüt bebişlerini
laboquick diye bir marka.idrar damlatılarak bakılıyor.gitti gidiyordan almıştım
laboquick diye bir marka.idrar damlatılarak bakılıyor.gitti gidiyordan almıştım
hadi bakalım canım,inşallah hamişsindir,ne zaman batın?
selam kızlar..
yeni topiğiniz hayırlı ve bereketli olsun..
Şu cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine RABBİm gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesinn İnşallahh
ay kızlar ben sankı adet olacam göğüs kısmının altına doğru sanki biri iğne batırıp çıkarıyomuş gibi oluyorr.. bu durumu ilk kez yaşıyorum...
ay kızlar ben sankı adet olacam göğüs kısmının altına doğru sanki biri iğne batırıp çıkarıyomuş gibi oluyorr.. bu durumu ilk kez yaşıyorum...
hogşeldinnnnnnnnnnn gııııııı...ne güzel dua ediyon kız sen öyle........
kız yoksam rizelimisin
nazılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıızzzzzzzzzzz nerlerdesinnnnnnnnnnnnnnnn
topiğimizin sanatcısı o bülübül sesinleeeeee bir şarkı patlatta havamızı bulalım
ignemibelkide bebisdendir
bende adet olcağım zaman ağrı olur ve şişer ..ama senin ilkkez böyle yaşıyor olman garip..yada kenidini cok fazla dinliyor olabilirmsn..
kız ne diyosun inşşş. saki iğne hani diş doktoru iğne yaparda sinek ısırıgı gıbı az bişede sancılı gelir inceden iğneleyici gibi ay umarım anlatabılmışımdırrr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?