hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

başka konuya geçiyorum ama birşey sorucam ilişki sonrası biraz beklemek,ayakları kaldırmak bunları deneyen varmı yoksa boşamı kürek sallıyoruz stres yapıyoruz hep olucakmı olmucakmı

ben amuda kalkıp kuluçkaya yatar gibi 2 saat beklediğim günleri bilirim :)))

kızlaaarrr merhabaaa:) bat 10 astos olan varmı aranızda:)durum deerlendırmesı yapabılmek ıcın

kızlaaarrr merhabaaa:) bat 10 astos olan varmı aranızda:)durum deerlendırmesı yapabılmek ıcın

benimkisi yaklaşık o zamanlara denk geliyor yani ortalama 31-33 gün sürüyor adetim.... sat 8 temmuz olduğunu göre bat da tehmini 8 -10 agustos....

kızlar ben yatıyorum görüşürüz yarın akşam anlatırım size durumları bı arada çider harika bir araştırın derim ben öptm görüşrüz bu arad kenzül arş duasını 7 cuma cuma saatinde okuyan kişilerin çocuk sahibi olacağı yazıyor bir anlamına bakın bana mantıklı geldi sonuçta herşey allahtan sadece ondan dileyebilriz yavrularımızı çok öptm görürüşürüz

kendi adıma konuşmak gerekirse yok yumurtlama günü yok gün aşırı ilişki artık kafayı bulandırdım eşimde strese giriyo işin kötüsü o günlerde daha bir geriliyo insan olacağı varsada kaliteli olmuyo haksızmıyım tek ilişki ile hamile kalan var ya annelerimiz falan sanki o günlerdemi özellikle tutturmuşlar ne bileyim çok düşünüyorum herhalde

dediklerinin hepsi harfi harfine dğru ama sende iyi biliosundur ki stres yapmicaz düşünmicez demekle kendimizi kandırıyoruz yani en azından ben...

ben kendi adima iyiyim cnm elh. girmeyince seni merak ettik bizde. sen ne durumdasin kocise sinirin gectimi biraz

kikiiiim merak ettim seni. çoook özlediiim. uzun süre gitme buralardan. herkes iyi çook şükür... bi tek siz yoksunuz merak ediyoruz

Son düzenleme:
merhaba yasemnn ,bisey sorabilirmiyim malum bizim kizlar yeni topik acmis ve ben cok giremedim son siralar ,hamis listesi varmi bi yerlerde ???kimin bati nezaman hangi sayfada???

perim bana msn den not birakmis ,,,,,kendisi ve bebisi iyilermis kotu bisey yokmus sukur ,,peri bilgisayarin modemini kaybetmis giremiyormus,,sonra piknige gitikleri gun arabanin koltugunun altinda kalmis megersem ,,ve butun hafta evde arayip durmus ,,bugun bulmuslar ,,ins yakinda doner aramiza

chalkkk canim benimm,uzme kendini lutfen,,allaha sukur genciz elbet bir gun olacaktir allahin izniylen ,,,kocisine bol bol kurler dene,,olmadi tup yaptirir 1 tasla 2 kus getirirsin hayatim ,,hic sperm bulunmamasi daha kotu olurdu canim sukur et ,

merhaba yasemnn ,bisey sorabilirmiyim malum bizim kizlar yeni topik acmis ve ben cok giremedim son siralar ,hamis listesi varmi bi yerlerde ???kimin bati nezaman hangi sayfada???

cnm bnm sayfada var bı topik temmuz ayı annelerı falan dıe orda olabılır mı acaba bı baksana:):):)

ay iyi olduğuna sevindim.
canım daha liste yapılmadı. yapılacak.

demek kıymetini bilelim diye bizi sensiz bıraktın. kıymetini bilemedik mi zilli kikoş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…