Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlarrr... ben bugun size kan testine gidicem demiştim ama bende adet belirtisi başladı karnım ağrıyor ..ama ne gelen var ne gidenn silindiğimde tertemiz...şimdi korku başladı bende gidersemde çıkmazsa çok üzülücam onun için bugunde bekliorum bugun olmazsam yarın gidecemmm.. bugun adet olursammm ve aynı andada kan testine gdersem üzülürümmmm... beklemeye karar verdimmmm.....
bence de bekle canım. yoksa kan verdikten sonra hemen adet geliyo. insanın sinirleri bozuluyo. inşallah hamişsindir ama.hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı. idrar testi yaptın mı?
gunaydin kizlar.az once test yapdim.RABBIME sonsuz sayda sukurler olsun.hamileyimmmmmmmmmmmmALLAH tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun.DUA ediyorum size
INSALLAH SAG SALIM kucagima alirim bebisimi
![]()
gunaydin kizlar.az once test yapdim.RABBIME sonsuz sayda sukurler olsun.hamileyimmmmmmmmmmmmALLAH tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun.DUA ediyorum size
![]()
canım biz ilk bebiş denemeye başladığımızda benim adetim 5 gün erken gelmişti ve şok olmuştum çünkü hiç öyle olmamıştım hayatımda demek istediğim adet sapıtabiliyor vücut kendini hazırlıyomuş böylecebatım 31 temmuz olmasına ragmen,bugün azıcık kanama geldi,çok şaşırıdm,hiç bu kadar erken adet olmazdım..
oruçtan mı,iklimsel değişiklerden mi,üzerine görme mi? kafam karışık..yarından sonra normal kanama gibi olup olmamasına
dikkat edicem...kızlar sizin fikrniz nedir?
ahahahayedi tarçınları...yedi incirleri ortaya bu isim cıktı...ben bu ay ondan cok ümitliyim..cok calıştı cokkkkkkkkk
benim yakın 12 ağustos ama gelmicek inşallah :18:kızlaaarrr merhabaaa:) bat 10 astos olan varmı aranızda:)durum deerlendırmesı yapabılmek ıcın![]()
![]()
tamamm yarın görüşürüz batın neydi canım
yarın liste yapacam yaa
amin amin..şu mübarek günlerin müarek geceleri hürmetine..
en kotusude etrafinsallah hepimizin bebisleri gelir bekletmezler.
sakin umitsizlige kapilma
seni bizim IRENMEVA ile tanisdirmak lazim.onun yaninda umitsizlige kapilinca cok kiziyor
![]()
günaydın regenbu etraf fena yaa.. dün bana da kadının teki(kaynanamın komşusu) pat diye sordu "bebek var mı senin yavrum" diye
yok dedim ben de daha muştayım eş durumu tayinini bekliyorum gelince inşallah dedim sonra kaç yıllık evlisin diye soruyo Allah'ım yaaaaaaaaaaa
biri daha dedi hadi yapın artık dieee onlara neyseeeeeeeee sinir oldum ben de
![]()
günaydın regenbu etraf fena yaa.. dün bana da kadının teki(kaynanamın komşusu) pat diye sordu "bebek var mı senin yavrum" diye
yok dedim ben de daha muştayım eş durumu tayinini bekliyorum gelince inşallah dedim sonra kaç yıllık evlisin diye soruyo Allah'ım yaaaaaaaaaaa
biri daha dedi hadi yapın artık dieee onlara neyseeeeeeeee sinir oldum ben de
![]()
çarpışmacı violemnasılsın cicim
iyyim tatlım dün çarpışamadık ya çok üzgünümbugünü kaçırmamam lazım
orkidem içimde bi hissssss bu ay olucak diyooo hatta düşündükçe ağlamak geliyo valla
inşallah olur bu ayy yalnız gitmem muşa bebişimle giderim annişine yoldaş olur benim meleğim
ya ben böyle diyorum daa inşallah hayal kırıklığına uğramam orkidem yaa :18: sen neler yapıyosun canım yoğun mu bugün hastalar pek gelemiyosun topiğe :26:
bacaklarımm dayanamayacağımm şekilde ağrıooooooo.....ayaklarıma kadar vuruyooo acaba adet olamıyorum da ondan mı kızlarrrrrrrrrrrr..????????
cok sagolun canlarinsallah en yakin zamanda sizinde minikleriniz konur annelerinin gobuslerine
bu ay olmiycak gibi hiss vardi.ama RABBIM gondermis
testdeki cizgi cok belirgin.ama ben diyorum test yanlismi acaba diye.
agrilarim var.batmalar.
kizimi emziriyorum.biraktirmam lazim.:18::18::18:ne yapmam lazim simdi:18::18::18:
yok aslında buralardayım yoğun değil. biraz ateş topiğine daldım. topu topu 4 hasta vardı bugün kafayı dinledim yanicanım çarpışmadım diye üzülme. ondan önceki günküler var. bugün çarpışırsın. inşallah bebişin de seni yalnız göndermez. Şu mübarek ramazanda çokça dua et.